kosmasgr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Καλημέραααα Εφτασε η εποχή της επιδότητης και αλλαγής κινητού. Επιασα και τα δύο στα χέρια μου αλλά πραγματικά δεν μπορώ να αποφασίσω τι θα πάρω. Aκούω γνώμες και γιατί. Y.Γ. εχω εντυπωσιαστεί απο την οθόνη του Desire.
flik Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Υπάρχει ήδη ένα θέμα φίλε για iphone 4 και dhd. Έχεις εντυπωσιαστεί απο την οθόνη του desire ως μέγεθος; Γιατί το iphone 4 και το galaxy S έχουν καλύτερη οθόνη. Επίσης μπορεί σε λίγο καιρό να βγει και το nexus S, η καλύτερη επιλογή για android κινητό.
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Υπάρχει ήδη ένα θέμα φίλε για iphone 4 και dhd. Έχεις εντυπωσιαστεί απο την οθόνη του desire ως μέγεθος; Γιατί το iphone 4 και το galaxy S έχουν καλύτερη οθόνη. Επίσης μπορεί σε λίγο καιρό να βγει και το nexus S, η καλύτερη επιλογή για android κινητό. Λαθος.Το desire HD εχει 4,3 οθονη και το iphone 3,7 Σημαντικη διαφορα . Το θεμα της επιλογης ειναι υποκειμενικο...Ειχα Iphone 3g αλλα δεν δεχομουν περιορισμους στην χρηση και να χρειαζεται να εχω κλαωδιο και pc για να κανω κατι και το εδωσα σε 3 μηνες.Τωρα εχω το desire HD.
kosmasgr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Γιάννη το wifi του είναι δυνατό ? και εγώ ήμουν κάτοχος 3gs και στην ίδια καφετέρια φίλος μου με HTC έπιανε καλύτερα το σήμα και τα διάφορα δίκτυα
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Γιάννη το wifi του είναι δυνατό ? και εγώ ήμουν κάτοχος 3gs και στην ίδια καφετέρια φίλος μου με HTC έπιανε καλύτερα το σήμα και τα διάφορα δίκτυα Η εμπειρια μου απο το WiFi του Iphone ηταν πολυ μικρη αλλα με το desire HD μια χαρα ειμαι.
nikoskon Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Desire HD φυσικά... Εκτός και αν σου γυαλίζει το Galaxy S... Swyped from my Galaxy S using Tapatalk.
flik Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Λαθος.Το desire HD εχει 4,3 οθονη και το iphone 3,7 Σημαντικη διαφορα . Το θεμα της επιλογης ειναι υποκειμενικο...Ειχα Iphone 3g αλλα δεν δεχομουν περιορισμους στην χρηση και να χρειαζεται να εχω κλαωδιο και pc για να κανω κατι και το εδωσα σε 3 μηνες.Τωρα εχω το desire HD. ναι βρε, και εγώ γι' αυτό ρώτησα αν είναι απο μέγεθος ή απο χρώματα. Είναι υποκειμενικό αν θες μεγάλη ή πιο μικρή. Πάντως είμαι της άποψης DHD, ή Galaxy S. Έχω χρησιμοποιήσει και τα δύο OS. Είναι πολύ σταθερό και γρήγορο το iOS, αλλά πλέον με froyo, και εικά μερικές custom roms που υπάρχουν...το android έφτασε στο επίπεδο που του αξίζει. Άργησε λίγο
Vasilisxd Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 1) Οθόνες iPhone 4 έχει 3,5inch οθόνη με 640χ960 pixel. DesireHD έχεi 4,3inch οθόνη με 480χ800 pixel. Σαφώς καλύτερη η οθόνη του iPhone σε ανάλυση/ευκρίνεια και ορατότητα στον ήλιο. Άσε που με τις 4,3inch , το HTC είναι αρκετά μεγάλο. 2) Μπαταρία , δεν το συζητάμε τουλάχιστον 2 φορές καλύτερη αυτή του iPhone. Αυτό σημαίνει ότι θα έχεις φορτίσει 2 και κατι φορές το Desire μέχρι να χρειαστεί φόρτιση το iPhone. Σε αυτο παιζει και το Λειτουργικο μεγαλο ρολο , π.χ διαχειρηση εφαρμογων ή multitasking Η τα widgets που εχει ή ακομα και εφαρμογες κακογραμμενες που μπορει να τρεχουν στο παρασκηνιο. 3) Κατασκευή , αν και το Desire δεν είναι από πλαστικό , δεν μπορεί να συναγωνιστεί και σε αυτόν τον τομέα το iPhone. 4) Ήχος , στα HTC είναι γνωστό ότι δεν είναι το δυνατό τους σημείο. Ασε που τα ακουστικά του iPhone με τα χειριστήρια και τις φωνητικές εντολές θα σου λύσουν τα χέρια. Σαν συσκευές δηλαδή , εάν εξαιρέσουμε το Λειτουργικό , είναι ανώτερο (και πιο ακριβό) το iPhone. Τώρα για το Software , περί ορέξεως. Άλλος θέλει να έχει απλά τις εφαρμογές του , τηλέφωνα μουσικές ιντερνέτ κτλπ και άλλος θέλει παραπάνω πράγματα και δυνατότητες τροποποίησης.
dimtsan Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 1 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 1 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Nomizo oti sigkrinetai anomoia pragmata. To iPhone einai apo mono tou mia diaforetiki kai monadiki katigoria. H touch empeiria tis Apple den sigkrinetai me tipota ...! Kali Xronia!
KAKADI Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους.Να μαστε ευτυχισμενοι κια με καινουρια gadget στα χερια μας. Σκοπευα να το παρω το μηλο τις επομενες μερες, κατι που δεν ισχυει πλεον καθως η κοπελα μου με εξεπληξε ευχαριστα και γνωριζοντας τι gadgetοφωνιας ειμαι μου κανε δωρο το HTC 7 Trophy χτες.. Θελω να καταληξω στο οτι η touch εμπειρια της apple συγκρινεται και παρα συγκρινεται. Οποιος δε με πιστευει ας παει στο πλησιεστερο πλαισιο να το δει και μονος του.. Περιμενω το update της microsoft με multitasking και cut copy paste μεσα στο μηνα.. Για οσους θελουν να το παρουν το προτεινω εξαιρετικη και στιβαρη κατασκευη με εξαιρετικο λειτουργικο και ενα zune το οποιο εχει φτιαχτει για να διωξει τους εφιαλτες απ το itunes!!
kosmasgr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους.Να μαστε ευτυχισμενοι κια με καινουρια gadget στα χερια μας. Σκοπευα να το παρω το μηλο τις επομενες μερες, κατι που δεν ισχυει πλεον καθως η κοπελα μου με εξεπληξε ευχαριστα και γνωριζοντας τι gadgetοφωνιας ειμαι μου κανε δωρο το HTC 7 Trophy χτες.. Θελω να καταληξω στο οτι η touch εμπειρια της apple συγκρινεται και παρα συγκρινεται. Οποιος δε με πιστευει ας παει στο πλησιεστερο πλαισιο να το δει και μονος του.. Περιμενω το update της microsoft με multitasking και cut copy paste μεσα στο μηνα.. Για οσους θελουν να το παρουν το προτεινω εξαιρετικη και στιβαρη κατασκευη με εξαιρετικο λειτουργικο και ενα zune το οποιο εχει φτιαχτει για να διωξει τους εφιαλτες απ το itunes!! Mobile Win7 έχει ? Καλημέρα καλή χρονιά με υγεία.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Και μάλλον γιαυτό θα συνεχίσω να τα σκάω στον Jobs Mobile Win7 έχει ? Καλημέρα καλή χρονιά με υγεία. Tο desire εχει Android
kosmasgr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Ναι το είδα απο κόντα. Για το καινούριο HTC Τροphy ρώτησα Τέσπα θα είναι δύσκολη η επιλογή αλλά με κόβω να καταλήγω iphone.
KAKADI Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Ναι το είδα απο κόντα. Για το καινούριο HTC Τροphy ρώτησα Τέσπα θα είναι δύσκολη η επιλογή αλλά με κόβω να καταλήγω iphone. Δε ξερω αν θυμασαι τα windows mobile 6,5?? Ε τα windows phone 7 ειναι αιωνες μπροστα..Πηγαινε και δες το..Γενικα παντως το iphone ειναι πολυ πιο ολοκληρωμενο κινητο.. Η microsoft βρισκεται στην αρχη βεβαια με πολυ καλες προοπτικες..Παρε iphone για τωρα με μια μικρη επιφυλαξη για το τι θασου πω του χρονου.. Υ.Σ. Καλα το android σε σταθεροτητα με τα windows phone 7 απλα δεν στεκεται διπλα τους..Προσωπικη μου αποψη αν δε θες να σου σπασει τα νευρα το λογισμικο πηγαινε σε iphone ή WP7!!
eddie-2 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Υ.Σ. Καλα το android σε σταθεροτητα με τα windows phone 7 απλα δεν στεκεται διπλα τους..Προσωπικη μου αποψη αν δε θες να σου σπασει τα νευρα το λογισμικο πηγαινε σε iphone ή WP7!! Όπως το λες, καλό το android αλλά μου έσπασε τα νευρά σε μερικά πράγματα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.