Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Όπως το λες, καλό το android αλλά μου έσπασε τα νευρά σε μερικά πράγματα!!! Πες μου ενα λειτουργικο να μην σου σπαει τα νευρα καποιες φορες!!!!
KAKADI Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 iOS και WP7!! Ολα γινονται απλα ακομα και οταν εισαι στο δρομο σαν να εχουν μια φυσικη ροη απ την ωρα που θα το σκεφτεις μεχρι την ωρα που 8α το υλοποιησεις..Χωρις ιχνος lag και με μια μοναδικη αισθηση της οθονης που απλα θες να συνεχισεις να την πειραζεις και να σερφαρεις...και να σερφαρεις.. Το android ειναι παραμετροποιησιμο αφου λιγο πολυ του κανεις οτι θες αλλα με το τιμημα του που για μενα ειναι αρκετα σπαστικο..LAG..Σπαστικο μεχρι αηδιας αν προερχεσαι απ τα 2 πιο πανω λειτουργικα..Αν οχι τοτε θα σου φανει καλο μεχρι να πιασεις κατι αλλο στα χερια σου.. Μπορεις βεβαια να του αλλαξεις rom και να το κανεις πιο smooth αλλα εγω προσωπικα το θεωρω γελοιο να αγοραζω μια συσκευη 500 ευρω και να χαλαω χρονο απ τη ζωη μου και μερες για να καταφερω να το φτασω σε επιπεδο που να ανταγωνιζεται τα 2 πιο πανω.. Ετσι εχουν τα πραγματα..Ειχα το galaxy S και λογω τιμης το μονο που με κρατησε και δε το εσπασα ηταν η S.Amoled που αααχ τετοια οθονη αξιζει για να το ερωτευτεις.Αλλα μεχρι εκει.. Αν θες ποιοτητα και οτι ειπα παραπανω Iphone 4 και ξερο ψωμι..Αν δε πιασεις το Iphone 4 στα χερια σου δεν θα καταλαβεις ποτε πως μπορει να ειναι το πιο ομορφο και designατο smartphone στο πλανητη.. Αν θες πιο φθηνο κινητο αλλα με οτι λεω πιο πανω παρε WP7..Και ενα εχω να σου πω..Συνεχιζω και το σκαλιζω και ωρα με την ωρα μου φαινεται το iOS μπαγιατικο και βγαλμενο απ το παρελθον.. Αν δε θες κατι απ αυτα ή αντιθετα θες μια συσκευη για να τη χακαρεις συνεχεια και να ασχολησε με αλλες rom και να την παραμετρποιεις οπως θες εσυ και bluetooth και avi κλπ κλπ, ή θες με 200 ευρω να παρεις smartphone ασχετα το πως θα συμπεριφερεται τοτε πηγαινε σε android.. Αλλα θυμισου αυτο που σου λεω.Μολις πιασεις μηλο ή WP7 φιλου στα χερια σου και δεις πως παει και πως τραβαει ειμαι σιγουρος πως θα μεινεις εκπληκτος!!
Vasilisxd Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Αυτο με το multitask μην το δενεις κομπο. Δεν νομιζω να βγει σε αυτο το update , αλλα στο επομενο που ηδη ετοιμαζουν εκει στην MS. Με γειες το Winόφωνο !!!
KAKADI Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Αυτο με το multitask μην το δενεις κομπο. Δεν νομιζω να βγει σε αυτο το update , αλλα στο επομενο που ηδη ετοιμαζουν εκει στην MS. Με γειες το Winόφωνο !!! Να σαι καλα φιλε..Να χαιρεσαι τη γιορτη σου κι ολας.Οτι επιθυμεις.. Ελπιζω να βγει συντομα μονο το update οτι κ αν προσθεσουν!!
jimmys31 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά καλη χρονια με υγεια !!! Το ενα θεμα το ειχα κανει εγω ... HTC DESIRE HD OR IPHONE4 και οντος ειχα προβλημα με την αγορα ... κατελιξα τελικα στο htc αι εκει λοιπον θελω να σταθω .... Προχτες εβαλα το phone4 32gb δυπλα στο δικο μου .. Οι διαφορες : Εχει οθωνη 4,3η και το iphone 3,7 .ειναι ποιο γρηγορο στο ανοιγμα του ΟΝ-OFF, στην ταχυτητα ανοιγματος σελιδων στο ιντερνετ ,, εχει το market με πολλα free download games - apps και διαφορα αλλα χωρις να πληρωσεις , γιατι στο iphone εχεις το τιμημα .... εχει το htc hub που κανεις αμεσος download πραγματα απο την εταιρια free ,, exei kai to htc sense που σε βοηθαει παρα πολι ,αν πχ χασεις το κινητο σου να σου δωσει συντεταγμενες , μεχρι να σβησεις το λογισμικο του .. χωρια οτι ειναι ταχυτατο με το android 2.2 (( σε λιγο 2.3 )). Το μονο που ζηλεψα απο το iphone ειναι η καμερα που ειχε με το hd ..ασκετος αν ηταν 5 mp τραβαει τελειες φοτο ενω το htc χαθηκε λιγο παροτι εχει 8 mp καμερα ... Οποτε η επιλογη ειναι δικη σου φιλε μου
vasilisga Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 μια διορθωση μονο... το iphone εχει οθονη 3.5 inch και οχι 3.7 οπως εχει αναφερθει αρκετες φορες αυτες τις μερες...
Fronimitis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μπορεις βεβαια να του αλλαξεις rom και να το κανεις πιο smooth αλλα εγω προσωπικα το θεωρω γελοιο να αγοραζω μια συσκευη 500 ευρω και να χαλαω χρονο απ τη ζωη μου και μερες για να καταφερω να το φτασω σε επιπεδο που να ανταγωνιζεται τα 2 πιο πανω.. Συγνωμη και δεν σου φαινεται γελοιο ενα κινητο που κανει 700 ευρω(κι οχι 500) να πρεπει να το κανεις jailbreak για να εχει καποιες βασικες λειτουργιες οπως η ανταλλαγη αρχειων μεσω bluetooth;Δεν σε παω κοντρα,το βρισκω πολυ παιδιαστικο να προσπαθω να αποδειξω ποιο λειτουργικο συστημα ειναι καλυτερο αφου για μενα ολα καπου υστερουν.Στην ζυγαρια το ιδιο βαρος εχουν αφου οτι χανει το ενα κερδιζει το αλλο.Εσυ μετα διαλεγεις απλα αν οι ελλειψεις του ενος λειτουργικου σου χρειαζονται ή οχι.Οποτε μη λεμε οτι θελουμε.Εχει αρκετες ελλειψεις ενα κινητο που κανει 700 ευρω...
KAKADI Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Η φραση κλειδι που χρησιμοποιω ειναι το "εγω προσωπικα"..Αλλος μπορει θεωρει κατι αλλο γελοιο οπως αυτο με το bluetooth που λες.. Απλα εγω εχω να χρησιμοποιησω bluetooth σε μεταφορα αρχειων απο εποχη Ericsson P800 πριν 6-7 χρονια!!
Fronimitis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Η φραση κλειδι που χρησιμοποιω ειναι το "εγω προσωπικα"..Αλλος μπορει θεωρει κατι αλλο γελοιο οπως αυτο με το bluetooth που λες.. Απλα εγω εχω να χρησιμοποιησω bluetooth σε μεταφορα αρχειων απο εποχη Ericsson P800 πριν 6-7 χρονια!! Κι ετσι ερχεσαι στα λογια μου!Οπως ειπα διαλεγεις κινητο ή λειτουργικο ζυγιζοντας τις ελλειψεις τους.Αυτο που συμφωνα με σενα εχει τις λιγοτερες ελλειψεις.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν ειναι ελλειψη..Κι εγω εχω να χρησιμοποιησω ραδιο στο κινητο μου 5-6 χρονια αλλα θα το θεωρουσα γελοιο ενα κινητο 500 ευρω π.χ. να μην εχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.