Προς το περιεχόμενο

Getitnow - The Story

SOWHAT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα!

Δεν έχω να περιγράψω πολλά! Τα λέει όλα το λινκ παρακάτω!

Link

2 σχόλια από εμένα!

- 2μιση κούπες καφέ ανά υπάλληλο(οι τσιγγούνηδες μετράνε και τις κούπες)

- 25 SERVERSSSS........... :blink: :lol: :lol: :lol: :blink:

Δημοσ.

ας πούμε στις γιορτές είχαν δωρεάν μεταφορικά, πήρα ένα ποντίκι ούτε 200γρ και μου το έφεραν δωρεάν, ενώ σε άλλα καταστήματα

είτε έχουν ελάχιστο ποσό αγοράς για δωρεάν μεταφορά, είτε 6 ευρώ η μεταφορά και γενικά έχουν προϊόντα σε χαμηλές τιμές, αναπτύσσετε πολύ γρήγορα.

Δημοσ.

προφανώς αστειεύεσαι οτι μετράνε τις κούπες έτσι? καταλαβάινεις οτι είναι απλή στατιστική..... εντάξει η όλη ιδέα της αφίσσας και εμένα μου φαίνεται "κάπως", αλλά διακρίνω και το χίουμορ που έχει και, κυρίως, το μήνυμα που στέλνει στους ανταγωνιστές του! Βέβαια και το eshop στο μεγάλωμα χάλασε, αλλά θα το δούμε στο μέλλον....

Εγώ έχω ψωνίσει 5-6 φορές, όλα daily deals τα οποία είναι πάρα πολύ καλά, με σχετικά καλή διαθεσιμότητα (ακούς Πλαίσιο?) και με δωρεάν αποστολή (ακούς eshop?). Από τιμές στις μη προσφορές δεν παίρνει και πρωτεία...

Από εξυπηρέτηση είχα άμεση σε 2 περιπτώσεις που χρειάστηκε, δεν έχω παράπονο....

Δημοσ.

Άλλο πράγμα εννοεί το link ρε φίλε. Δεν κατάλαβες τι θέλει να πει;

Ότι ξοδέψανε 26,5 τόνους καφέ τον χρόνο ο οποίος καταναλώθηκε από 123 άτομα ο οποίος αντιστοιχεί σε 2,5 κούπες καφέ ανά άτομο.

Πάντως αυτό το μαγαζί δεν το συμπάθησα ποτέ γιατί έχει πολύ λίγα πράγματα. Από PC έχει μόνο 5-6 desktops και laptops. Aπό ρούχα τίποτα.

Δημοσ.

Καλά δε λέω και εγώ έκανα μία συμφέρουσα αγορά τώρα στις γιορτές, αλλά δεν παύω να βρίσκω pathetic το σημερινό (ανύπαρκτο) "κοκόρεμα"!

Αν μη τι άλλο, δεν είναι μαγαζί σαν το Πλαίσιο ή το Ε σοπ που ξεκίνησαν από το ΜΗΔΕΝ... Αλλα είχαν ΓΕΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ...ΧΩΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΕΡΥΣΙ...ΑΡΑ ΕΔΡΑΙΩΘΗΚΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ...

Σαν εταιρεία που ψάχνει άλλους να διαφημιστούν στο site της μου κάνει... και είναι για γέλια... καθότι είναι ηλεκτρονικό μαγαζί.... :rolleyes:

Edit:Ρε παίδες, δεν είπα ότι μετρούσαν 1 προς 1 τις κούπες... Έλεος...Προφανώς και διαιρέσαν το σύνολο της ποσότητας δια των ατόμων, αλλά δεν έχει να λέει...

Είναι γελοίο να μας περιγράφει πόσους καφέδες ήπιε αναλογικά το κάθε άτομο...

Αν μη τι άλλο, μου δημιουργείται αυτόματα και η απορία!

Πόσο ποπόχαρτο καταναλώθηκε αντίστοιχα; Και ποια η συσχέτισή του με τους τόνους καφέ που καταναλώθηκαν;;; :P :P :P :P :P

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

πρέπει στο ερώτημα σου να γίνεις πιο σαφής ..

το θες σε ρολά ή σε μέτρα .. :mrgreen:

για να έχεις σωστότερο αποτέλεσμα.. :devil:

Δημοσ.

πρέπει στο ερώτημα σου να γίνεις πιο σαφής ..

το θες σε ρολά ή σε μέτρα .. :mrgreen:

για να έχεις σωστότερο αποτέλεσμα.. :devil:

Σε ρολά φυσικά!!!

Α και αν γίνεται σε εβδομαδιαία βάση!

Για να έχω ένα απτό μέτρο σύγκρισης με το πόσα χρησιμοποιώ σπίτι! Και όχι τίποτα άλλο, αλλά επειδή πίνω και εγώ περίπου 2μιση κούπες καφέ την μέρα, να ξέρω τελικά ποιος καφές είναι καλύτερος ο δικός μου ή ο δικός τους; Και αν είναι χειρότερος ο δικός μου, να ρωτήσω τι πίνουν αυτοί(και δεν μας δίνουν :P )να το πίνω και εγώ! :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Για το καφέ πρέπει να πραγματοποιηθεί δειγματοληψία την ώρα της εργασίας την ώρας της πόσης ... ;)

τώρα για το χαρτί προτείνω να αποφύγεις τη δειγματοληψία και να περιοριστείς μόνο σε ερώτηση.. :D

Δημοσ.

δεν θα πιαση.υπαρχουν και φθηνοτερα μαγαζια..το Logitech Z-5500 360 ευρο. και το πλαισιο και το multirama 319 ευρο..εχουν βαλη δυο τρια πραγματα φθηνα.αλλα αν ψαξης θα τα βρης αλλου φθηνοτερα.

Δημοσ.

προσωπικα μου αρεσει πολυ σαν μαγαζι αν και εχει λιγο άβολο σαιτ και σχετικα λίγα προιόντα...

μαυρο στο πλαίσιο με τα 10€ μεταφορικά...

Δημοσ.

Aπο το σάιτ του γκετιτ:

"Για παραγγελίες άνω των 85 ΕΥΡΩ, η παράδοση είναι δωρεάν.

Η βασική χρέωση για την παράδοση είναι 3 ΕΥΡΩ για Ν. Αττικής και Ν. Θεσσαλονίκης. Για την υπόλοιπη Ελλάδα για παραγγελίες κάτω των 85 ΕΥΡΩ, η βασική χρέωση για την παράδοση είναι 5 ΕΥΡΩ. Για τα υπερμεγέθη προϊόντα (π.χ. τηλεοράσεις άνω των 46 ιντσών, όργανα γυμναστικής, έπιπλα γραφείου, κ.α.) η χρέωση είναι 12ΕΥΡΩ για την Αττική και 25ΕΥΡΩ για την υπόλοιπη Ελλάδα"

Εξαρτάται τι παίρνεις κοινώς...

Δημοσ.

Aπο το σάιτ του γκετιτ:

"Για παραγγελίες άνω των 85 ΕΥΡΩ, η παράδοση είναι δωρεάν.

Η βασική χρέωση για την παράδοση είναι 3 ΕΥΡΩ για Ν. Αττικής και Ν. Θεσσαλονίκης. Για την υπόλοιπη Ελλάδα για παραγγελίες κάτω των 85 ΕΥΡΩ, η βασική χρέωση για την παράδοση είναι 5 ΕΥΡΩ. Για τα υπερμεγέθη προϊόντα (π.χ. τηλεοράσεις άνω των 46 ιντσών, όργανα γυμναστικής, έπιπλα γραφείου, κ.α.) η χρέωση είναι 12ΕΥΡΩ για την Αττική και 25ΕΥΡΩ για την υπόλοιπη Ελλάδα"

Εξαρτάται τι παίρνεις κοινώς...

υπαρχει ωστόσο κ η δωρεαν παραλαβη του απο τα αρκετα καταστηματα σε όλη την ελλαδα. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΒΌΛΕΨΕ... Σε αντίθεση με το πλαίσιο που εχει κυριως αθηνα/θεσσαλονικη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...