SOWHAT Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 υπαρχει ωστόσο κ η δωρεαν παραλαβη του απο τα αρκετα καταστηματα σε όλη την ελλαδα. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΒΌΛΕΨΕ... Σε αντίθεση με το πλαίσιο που εχει κυριως αθηνα/θεσσαλονικη. Δεν ξερω κατα ποσον ειναι βολικα τα καταστηματα του στην επαρχια, αλλα Αθηνα προσωπικα το κοντινοτερο του δεν με βολευει κ δεν νομιζω να το επισκεφτω.... Αλλωστε κοστιζει πολυ παραπανω κ σε χρημα κ σε κοπο....
PCharon Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 1) Τιμές (σε όλα όχι σε όποιο γουστάρει να προσφέρει κι εγώ δε χρειάζομαι) 2) Πληρότητα & ποικιλία (όχι σε στυλ να παίρνω επεξεργαστή και μετά να ψάχνω ψύκτρα και ομοίως) Τί από τα παραπάνω έχει;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Παντως εγω που εψαχνα για ραμ, δε με χαλασαν τα 4GB ddr3 1600 CL7 1,65v me 49,9 ευρω πριν 1,5 μηνα
SOWHAT Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Bρε καλά μου παιδάκια το θρεντ δεν το έβαλα για να ρίξω το θάψιμο του αιώνα! Άλλωστε όπως είπα πριν ψώνισα και εγώ πριν λίγο καιρό κάτι που το είχε σε ανταγωνιστική τιμή! Θεώρησα ξεκαρδιστική, προσωπικά, την τωρινή αυτοδιαφήμιση - χαζοεπιδειξη και είπα να την μοιραστώ! Κάτι σαν το αστείο της ημέρας!
popeye68 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό το μαγαζί δεν έχει καμμιά σχέση με το ΠΛΑΙΣΙΟ ή το E-SHOP για τον λόγο του ότι δεν επικεντρώνεται μόνο σε ηλεκτρονικά είδη αλλά έχει και είδη "για την γυναίκα", "για το σπίτι" κτλ.
kanellich Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Εμένα στην επαρχία με βόλεψε.Εκτός από προϊόντα τεχνολογίας,πήρα ping pong από αυτούς σε καλή τιμή σε σχέση με τα εδώ καταστήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.