Προς το περιεχόμενο

Wind και Internet ???

Toudor14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι 8α γίνει με οσους ειχαν ενεργοποιήσει το δωρεαν internet που εδωσε η wind την Ανοιξη και τελειώνει αποψε στις 12 (τελος 2010 ) ??Πηρα εναν τεχνικό και μου είπε πως όντως 8α σταματησει αποψε στις 12 , και όταν τον ρώτησα αν εχουμε κάποια ενημέρωση για το τι προκειτε να κανουν ( αν 8α συχεχισουν την προσφορα με τον εναν η αλλο τρόπο ) μου είπε πως δεν τους έχουν πει τιποτε .. Ειναι κάποιος απο εδω που ίσως ξέρει κατι παραπανω? Μας καλομά8ανε και τωρα που 8α κοπει το νετ 8α μου κακοφανεί !

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Απλο: Θα σου κοπει το νετ. Ετσι ελεγε η συμβαση, ετσι θα γινει, εφοσον δε σου εγινε καποια αντιπροταση για να παραμεινεις στην εταιρεια. Δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα η wind και καθε αλλη εταιρεια...

Δημοσ.

Βρε συ George,εννοειτε πως θα κοπει ! Εγω ρωταω να ξερω αν εχει καποιος υποψιν τι μελι γενέσθαι.. Δεν υπαρχει περιπτωση δηλαδη να μην βγαλει η WIND μια αλλη προσφορα για free ιντερνετ ! Θα κοψουμε φλεβα χωρις νετ !To θέμα ειναι μη μας κανουνε καμια στραβη και περιμενουμε κανα 3μηνο μεχρι να μας γλυκανουνε παλι με καμια προσφορα οπως την προηγουμενη ανοιξη.. ! Εγω γουσταρω αυριο να εχουν βγαλει καινουρια :)

of the records o υπαλληλος που μιλησα στη wind , μου ειπε πως σιγουρα κάποια προσφορά 8α ξαναβγάλουν απλα δεν μπορεί να ξέρει πότε και τί ..

Δημοσ.

το μόνο που κάνανε είναι να δώσουν ένα μήνα παράταση στη προσφορά με (ανανέωση) αλλά μόνο για ομιλία και μηνύματα.

λίγο υπομονή πάντως όλο και κάτι θα βγάλουν από Φεβρουάριο. εξάλλου αυτή την περίοδο νομίζω βγαίνουν οι προσφορές.

εννοείται κανένας δεν περιμένει παρόμοια προσφορά. εκτός αν βάλουν σκοπό να κλείσουν το μαγαζί.

Υ.Γ καλομάθαμε άσχημα πάντως. πολύ άσχημα.

Δημοσ.

σε λίγες ώρες τελειώνει η προσφορά. Δεύτε τελευταίον ασπασμόν.

Σαν λύσεις, μέχρι να βγει κάτι αξιόλογο, έχουμε και λέμε:

-q card με 1€/100mb μήνα

-vodafone a la carte, 7€/200mb μήνα ή δωρο 100mb με ανανέωση από 10€ και πάνω

-cosmote internet on the phone 5€/100mb ή 10€/350mb μήνα

-what's up 3€/60mb μήνα

-wind adsm 7€/2gb 2 μέρες, ή 15€/10gb 7 μέρες

ελπίζω να μην έχω κάνει κάποιο λάθος στα νούμερα! Τι θα συστήνατε από τα παραπάνω;

Δημοσ.

Εγω συνηθισα για μηνες τωρα την προσφορα με τα 2 Gb καθε μηνα.. Τι να μου πει τωρα πακετακι με 100mb η 200??? Εχω ξενερώσει πολυ..

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι 8α γίνει με οσους ειχαν ενεργοποιήσει το δωρεαν internet που εδωσε η wind την Ανοιξη και τελειώνει αποψε στις 12 (τελος 2010 ) ??Πηρα εναν τεχνικό και μου είπε πως όντως 8α σταματησει αποψε στις 12 , και όταν τον ρώτησα αν εχουμε κάποια ενημέρωση για το τι προκειτε να κανουν ( αν 8α συχεχισουν την προσφορα με τον εναν η αλλο τρόπο ) μου είπε πως δεν τους έχουν πει τιποτε .. Ειναι κάποιος απο εδω που ίσως ξέρει κατι παραπανω? Μας καλομά8ανε και τωρα που 8α κοπει το νετ 8α μου κακοφανεί !

φίλε παίζει ενα σενάριο, ανανέωση με 5ευρω και πάνω για 1500sms και λεπτά ομιλίας και 500mb internet προς f2g

και ένα άλλο 2 ώρες προς οποιοδήποτε αριθμό του πλανήτη (εξαιρουμένων 801... και τα αντίστοιχα των άλλων χωρών)

ακόμα δεν έχουν ψηφίσει κάποιο από τα 2.

και της Q που αναφέρατε πιο πάνω λήγει.

αλλά ίσως το επαναφέρουν από την νέα χρονιά (λήγει 31/1/2011).

Δημοσ.

φίλε παίζει ενα σενάριο, ανανέωση με 5ευρω και πάνω για 1500sms και λεπτά ομιλίας και 500mb internet προς f2g

και ένα άλλο 2 ώρες προς οποιοδήποτε αριθμό του πλανήτη (εξαιρουμένων 801... και τα αντίστοιχα των άλλων χωρών)

και της Q που αναφέρατε πιο πάνω λήγει.

αλλά ίσως το επαναφέρουν από την νέα χρονιά.

Κατι 8α ξερεις για να το λες εσυ !! θελω να μου πεις κατι ακομα αν γνωριζεις! Υπαρχει περιπτωση να κρατησουν το πακετο αυτο που εχω εγω ? Να το ανανεωσουν ως ειχε για τους χρηστες που το ειχαν ενεργοποιησει ?? Το free internet εννοω , που για καποιους ηταν 200Mb και για αλλους 2gb το μηνα .. Ξερεις τπτ ?? Thanks :)

Δημοσ.

Κατι 8α ξερεις για να το λες εσυ !! θελω να μου πεις κατι ακομα αν γνωριζεις! Υπαρχει περιπτωση να κρατησουν το πακετο αυτο που εχω εγω ? Να το ανανεωσουν ως ειχε για τους χρηστες που το ειχαν ενεργοποιησει ?? Το free internet εννοω , που για καποιους ηταν 200Mb και για αλλους 2gb το μηνα .. Ξερεις τπτ ?? Thanks :)

αν εννοείς για τα 1.5gb και τα 100mb κάθε μήνα καταργούνται. αν έχεις παρατηρήσει σε όσους είχαν αυτήν την προσφορά η wind τους έδωσα άλλα 500mb για τον μήνα Δεκέμβριο.

Δημοσ.

αν εννοείς για τα 1.5gb και τα 100mb κάθε μήνα καταργούνται. αν έχεις παρατηρήσει σε όσους είχαν αυτήν την προσφορά η wind τους έδωσα άλλα 500mb για τον μήνα Δεκέμβριο.

Πω πω .. Ξενερωσα ! Κλαμα και των γονεων 8α ριξω .. ΚΑι δ εμε παιρνει να αλλαζω καρτες , να αγοραζω σιμ αλλων εταιρειων.. Που να ενεργοποιεις τωρα και να τις κοβεις(μικροσιμ σε 4) και να κουβαλας 2 τηλεφωνα μαζι σου .. Αντιο ζωη !

Δημοσ.

τι άκυρο δίλημμα είναι αυτό; εννοείται ότι είναι προτιμότερο το πακέτο με το ίντερνετ. Όχι μόνο επειδή συμφέρει εμάς, αλλά νομίζω ότι συμφέρει και την εταιρία. Αν δεν προσφέρουν πακέτο ίντερνετ, έστω και με ανανέωση χρόνου, εγώ τελείωσα με την wind. Και πιστεύω ότι ήδη το ψιλό-έχασαν το τρένο με εμάς που είχαμε πάρει την προσφορά, γιατί δεν έβγαλαν εγκαίρως καινούρια πρόταση για να παραμείνουμε στο f2g. Μέχρι να «ψηφίσουν», οι περισσότεροι θα την έχουμε κάνει με ελαφρά για αλλά λημέρια για να μην έχουμε κενές ημέρες ανάμεσα. Έτσι όπως έχουμε καλομάθει να έχουμε ίντερνετ στο δρόμο συνέχεια, σιγά μην περιμένω χωρίς δίκτυο ποιος ξέρει πόσες μέρες/εβδομάδες να αποφασίσουν τι θα κάνουν.

Δημοσ.

τι άκυρο δίλημμα είναι αυτό; εννοείται ότι είναι προτιμότερο το πακέτο με το ίντερνετ. Όχι μόνο επειδή συμφέρει εμάς, αλλά νομίζω ότι συμφέρει και την εταιρία. Αν δεν προσφέρουν πακέτο ίντερνετ, έστω και με ανανέωση χρόνου, εγώ τελείωσα με την wind. Και πιστεύω ότι ήδη το ψιλό-έχασαν το τρένο με εμάς που είχαμε πάρει την προσφορά, γιατί δεν έβγαλαν εγκαίρως καινούρια πρόταση για να παραμείνουμε στο f2g. Μέχρι να «ψηφίσουν», οι περισσότεροι θα την έχουμε κάνει με ελαφρά για αλλά λημέρια για να μην έχουμε κενές ημέρες ανάμεσα. Έτσι όπως έχουμε καλομάθει να έχουμε ίντερνετ στο δρόμο συνέχεια, σιγά μην περιμένω χωρίς δίκτυο ποιος ξέρει πόσες μέρες/εβδομάδες να αποφασίσουν τι θα κάνουν.

μπορεί να μην γίνει και τίποτα απο τα 2,

αλλά παίζει να καταργηθεί το f2g και να γίνει Q με νέες προσφορές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...