Προς το περιεχόμενο

14 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Πως αξιολογείτε το βιβλίο;

• ***** - Άριστο
      0
    • **** - Πολύ καλό
      5
    • *** - Καλό
      5
    • ** - Μέτριο
      1
    • * - Κάτω του μετρίου
      3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε συ 2black, γράψε ότι σε ευχαριστεί χωρίς να εξαρτιέσαι από την γνώμη του καθένα μας.

Αν δε σε ευχαριστεί η διαδικασία και το κάνεις σαν πειραματική αγγαρεία, είναι καταδικασμένη να αποτύχει η προσπάθεια σου, παράτα το από τώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε συ 2black, γράψε ότι σε ευχαριστεί χωρίς να εξαρτιέσαι από την γνώμη του καθένα μας.

Αν δε σε ευχαριστεί η διαδικασία και το κάνεις σαν πειραματική αγγαρεία, είναι καταδικασμένη να αποτύχει η προσπάθεια σου, παράτα το από τώρα.

Όπου και όσο μπορούσα πρόσθετα τις απόψεις μου καθώς και μια ελαφριά δόση χιούμορ (π.χ.

εκεί που μιλάω για την γυμναστική ή στις πιθανές απαντήσεις στα τεστάκια που υπάρχουν). Κοίτα,

ο πατέρας μου έχει πει: "Άσε τους άλλους να μιλάνε για εσένα", αυτό και κάνω. Από τον πρόλογο και

μόνο είναι ξεκάθαρο πως το βιβλίο το γράφω σε συνδυασμό με την προσωπικότητά μου. Δεν μπορώ να

καταλάβω γιατί να θεωρείται ένα απλό, 80σελιδο βιβλίο πειραματική αγγαρεία (αντί π.χ. ενός 160σελιδου

με πλήθος "άχρηστων" ερευνών και πληροφοριών) και στην τελική θέλω την γνώμη σου αλλά και

την γνώμη όσων περισσότερων ατόμων μπορώ να έχω. Γιατί; Γιατί έτσι μπορώ να ξέρω αν οι

σκέψεις, οι απόψεις και οι ιδέες μου έχουν αξία και για κάποιον άλλο πέρα από εμένα. Επειδή θέλω να

βασίζομαι και στις απόψεις των άλλων και όχι μόνο στις δικές μου.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, υποθέτω ότι το χαρακτήρισες ως πειραματική αγγαρεία επειδή δίνω το βιβλίο

τζάμπα; Φυσικά αυτό σε βάζει σε σκέψεις (όχι μόνο εσένα αλλά τον κάθε ένα από εμάς). Είτε αυτό σκεφτόσουν είτε

όχι εγώ θα απαντήσω το εξής: Πρόσφατα κάποιο μέλος είχε δημιουργήσει ένα θέμα όπου έλεγε "Παιδιά το ξέρουμε

ότι ο καθένας εδώ μέσα δεν γράφει για την ψυχή της μάνας του αλλά έχει και κάποιο προσωπικό συμφέρον..."

Ο γηραιότερος από εδώ μέσα λοιπόν(paredwse), κλείδωσε το θέμα και του είπε: "Είτε το πιστεύεις είτε όχι οι περισσότεροι

από εδώ μέσα γράφουν με καλή διάθεση και χωρίς κάποιο συμφέρον, για την ψυχή της μάνας τους...". Αυτό τα λέει

όλα.

Με αυτό το βιβλίο θέλω να μοιραστώ την πιο θετική, ως τώρα, φάση της ζωής μου. Το ότι εσύ θεωρείς πως αυτό εξυπηρετεί

κάποιου άλλου είδους σκοπό (πείραμα; άκυρο...) δεν αναιρεί το γεγονός ότι το βιβλίο και ιδιαίτερα ο πρόλογος , το τονίζω,

γράφτηκε από τα βάθη της ψυχής μου για όποιον μπορεί να το αντέξει και χωρίς κανένα, μα κανένα συμφέρον.

Ένα άτομο να αλλάξει τον κόσμο δεν μπορεί, αλλά μια ιδέα μπορεί...

Επεξ/σία από 2Black
Δημοσ.

Ε, δε καταλαβαίνω γιατί έγραψες όλα τα παραπάνω, ρεύομαι και οινόπνευμα, δεν έχω διαβάσει το βιβλίο σου, ιδέα δεν έχω πόσες σελίδες είναι και σε τι αναφέρεται.

Μάλλον σε μπέρδεψα με κάποιον άλλο που πρόσφατα είχε ανεβάσει κάποιες σελίδες από ένα βιβλίο που είχε ξεκινήσει, και ρωτούσε τους υπόλοιπους αν αξίζει τον κόπο να το συνεχίσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε, δε καταλαβαίνω γιατί έγραψες όλα τα παραπάνω, ρεύομαι και οινόπνευμα...

Καλά ρε man πόσο αλκοόλ ήπιες την Πρωτοχρονιά; :P Τα παραπάνω τα έγραψα για να απαντήσω και σε ερωτήματα

τα οποία υπέθεσα ότι μπορεί να έχουν και άλλα άτομα, όχι μόνο εσύ. Πάντως αν μπορούσα να μαντέψω από την πρώτη σου απάντηση την δεύτερη

τώρα θα με είχαν κλείσει σε εργαστήριο για πειράματα λόγω κάποιας ιδιαίτερης ψυχικής δύναμης! :D

Επεξ/σία από 2Black
Δημοσ.

Το μέλος 2Black ζητά την άποψή σας σχετικά με το βιβλίο του, το οποίο μπορεί να βρεθεί εδώ.

Αξιολογήστε από το 1 (κάτω του μετρίου) μέχρι το 5 (άριστο).

Η ψηφοφορία είναι ανώνυμη και η ψήφος μοναδική.

προσπαθώ να βρω το περιεχόμενο του βιβλίου από τον 2black και συναντώ μία σελίδα από την ελβετία . Κάνω κάποιο λάθος ή συμβαίνει κάτι; :rolleyes:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσπαθώ να βρω το περιεχόμενο του βιβλίου από τον 2black και συναντώ μία σελίδα από την ελβετία . Κάνω κάποιο λάθος ή συμβαίνει κάτι; :rolleyes:

Δεν φταις εσύ, δικό μου είναι το λάθος γιατί ανέβασα το αρχείο με περιορισμό 10 κατεβάσματα ανά ημέρα. Ευτυχώς όμως υπάρχει και

ο Παντέλος. Κατέβασέ το από το link που σου δίνει και σύντομα θα φροντίσω να διορθωθεί και το αρχικό link. Καλή σου μέρα. :)

Επεξ/σία από 2Black
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Αν κάποιος έχει ακόμα αυτό το βιβλίο σε pdf μορφή τον παρακαλώ πολύ να σχολιάσει εδώ το θέμα ή να μου στείλει προσωπικό μήνυμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...