computer Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Το τεστ για τον σκληρό δεν το ετρεξα απο boot γιατι δεν γινόταν. Δηλαδή το τεστ το έκανα από ένα πρόγραμμα που κατέβασα από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή και δεν ήταν κάποιο τεστ που να μπορει να γίνει σε boot. Έχετε να μου προτείνετε εσείς κανένα καλό τεστ για τον σκληρό που να γίνεται bootable;
computer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Επίσης έχω να σας πώ και ένα άλλο παράξενο. Όπως είπα έχω βάλει την 5770 που είναι μια παρα πολυ καλή κάρτα για παιχνίδια. Έτσι λοιπόν είπα και εγώ να βάλω κανένα απαιτητικό παιχνίδι για να παίξω. Έβαλα το Battlefield Bad Company 2, το F1 2010 Codemasters, το Need For Speed Hot Pursuit και το Prince of Persia: The Sands Of Time. Επίσης είχα προεγκατεστημένα το PES 2010 και το PES 2011. Τα 4 πρώτα προαναφερθέντα παιχνίδια τα παίζει χωρίς κολλήματα. Όταν όμως βάζω να παίξω το PES 2010 ή 2011 έχει ένα σωρό κολλήματα το παιχνίδι. Και ερωτώ: γιατι παίζει καλύτερα τα πιο απαιτητικά παιχνίδια και κολλάει στα πιο συνηθισμένα και λιγότερο απαιτητικά; Μήπως φταίει κατι άλλο και όχι η κάρτα γραφικών; Επίσης στο 3D MARK11 Benchmark και στα Unigine Heaven και FurMark ή κάρτα(5770) βγάζει λιγότερο από 20 FPS(από 6-15). Οι χρονισμοί της κάρτας όπως τους βλέπω από το gpu-z είναι core clock: 157Mhz και memory clock: 300Mhz σε Idle κατάσταση. Δεν έχω παρατηρήσει πόσο φτάνουν όταν παίζω παιχνίδια.
rafail1994 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μάλλον κάτι τρέχει στον δίσκο σου .Ποιος είναι ακριβός ο δίσκος σου ;
computer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Από ότι μου λέει το Crystal Disk Info είναι ο ST3320613AS της Seagate αλλα θα ορκιζόμουν οτι όταν άνοιξα το κουτί και έιδα τον σκληρό, πριν από κατι μέρες, είδα το σήμα της Western Digital (WD). Επίσης το προγραμματάκι αυτό μου λέει στον δίσκο αυτό health status: caution αλλά δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς έχει. Όταν πατάω πάνω στο caution μου βγάζει αυτό: http://img545.images.../i/seagate.jpg/ Επίσης εδω είναι ό,τι μου λέει το crystal info: http://img412.images...rystalinfo.jpg/
rafail1994 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Ποσά gb είναι ο δίσκος σου ;Έχεις και άλλον στο pc;
computer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Ποσά gb είναι ο δίσκος σου ;Έχεις και άλλον στο pc; 320gb. Δεν έχω άλλον. Απλά τον έχω χωρίσει σε 2 partition(100 και 200 gb)
rafail1994 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 360gb. Δεν έχω άλλον. Απλά τον έχω χωρίσει σε 2 partition(100 και 200 gb) Σε ρώτησα μήπως και εσύ είχες δει καλά και το πρόγραμμα λέει ότι νάνε .Από ότι φαίνεται κάτι τρέχει με τον δίσκο σου μιας και που είναι από την προβληματική σειρά. Κατέβασε το διαγνωστικό από εδω γραψτο σε ενα cd και κάνε boot από αυτό
computer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Εκτός από τον δίσκο, μπορεί κάποιος να μου πει γιατί η κάρτα μου βγάζει τόσο λίγα fps στα benchmark;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.