johnyb98 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα. Το σενάριο έχει ως εξής: Έχω φτιάξει με Daemon Tools δύο image drives (G: ) και (H: ). Έκανα αντιστοίχιση στο G: ένα .iso αρχείο μέσα απ' το οποίο έκανα το setup. Έχω σε έναν φάκελο π.χ. \Documents\Prog ένα .mdf αρχείο. Θέλω το .mdf να το αντιστοιχίσω στο G: ώστε να τρέχει το πρόγραμμα που εγκατέστησα. Το πετυχαίνω αυτό, κάνοντας αντιστοίχιση με το awxDTools το .mdf αρχείο. Το πρόβλημα είναι πως στο επόμενο restart η αντιστοίχιση χάνεται και κάθε φορά που ξεκινούν τα Win πρέπει να κάνω την αντιστοίχιση. Εγκατέστησα το UltraISO και να κάνω από κει την αντιστοίχιση αφού από Daemon Tools χάνεται η μονιμότητα. Αλλά, με το UltraISO δεν ξέρω πώς. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Ευχαριστώ!!
nikomas50 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 http://static.slysoft.com/SetupVirtualCloneDrive.exe Χρησιμοποίησε αυτό είναι free και κάνει πανεύκολα και θαυμάσια αυτό που ζητάς.
micos000 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο του daemon και πήγαινε Preferences. Στην καρτέλα General τσεκάρισε τα Autostart και Αutomount.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.