Προς το περιεχόμενο

τροφοδοτικά

panos0100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας είμαι καινούριος στην παρέα θέλω να ρωτήσω έχω ένα τροφοδοτικό 650W είναι 3 χρονια που το έχω και ξαφνικα επεσε οι ταχύτητα απο τα ανεμίστηρια, το μέτρησα με πολύμετρο και μου εβγαλε στα 12ν->11,3 ιναι ιπόταση να το αλλάξο? είναι επικύνδινο? να σας πω ειναι της αιτερείας chieftec οι οπιες διευκρινισεις θα ειναι καλες ευχαριστω

Δημοσ.

nikpoth το τροφοδοτικο δεν ιτανε σε λειτουργεια δηλαδη δεν δουλευε το υπολογιστης να το βαλω βρος και να το ξαναμετρησω τι να κανω!!!

Δημοσ.

popeye68 τι ενοεις εικονα την ταση η το τροφοδοτικο? η το πολυμετρο που μου εβγαλε την ταση!!!!

Τα αποτελέσματα του HWMonitor. Tonν πίνακα.

Αν δεν ξέρεις πες μου να σου πω πως και τι.

Αυτό εννοώ:

capture1zz.th.png

Δημοσ.

Τι πρόβλημα έχει το PC τώρα; μόνο η τα χύτητα απο τα fan; Τίποτα άλλο;

Εσύ από που το κατάλαβες ότι έπεσε η ταχύτητα; Τα νουμερα που μου έστειλες και οι θερμοκρασίες και η ταχύτητα του fan του επεξεργαστή είναι ΟΚ.

Δημοσ.

Εγω στο noname που εχω σε idle δινει 5.10 στο +12 που εχει το hwmonitor. Πρεπει να ανυσηχω ε? Μαλιστα η μητρικη μου εχει 4 ledακια που στην αρχη ηταν ολα αναμενα τωρα καμια φορα αναβουν ολα καμια φορα αναβοσβηνουν... Φταιει το τροφοδοτικο?

Δημοσ.

φιλε μου Maldino εισαι πολυ κατω απο το οριο των 12ν δηλαδη χειροτερα απο εμενα εγο παλι καλα ειμαι στα 11,3 παρο ολα αυτα σκεφτομαι να το αλλαξο δεν ξερω θα δω τι θα κανω αλλα εσυ καλα ειναι να το αλλαξεις πριν ομως μετρησε το με ενα πολυμετρο να δεις τι ταση θα σου βγαλει αλλα εγω σου προτείνω αλλαγη

Δημοσ.

Τα τροφοδοτικά σας είναι μια χαρά. Όταν το τροφοδοτικό το μετράς με πολύμετρο πάντα δείχνει λιγότερο από 12V γιατί έχει απώλειες σε άλλα υποσυστήματα του τροφοδοτικού. Ποτέ δεν δείχνει 12V.

Εξ' άλλου αν είχε βλάβη το τροφοδοτικό (αστάθεια τάσης) το PC δεν ανοίγει καθόλου.

Τι πρόβλημα σας παρουσιάζει το PC και το αποδίδετε στο τροφοδοτικό;

Τζάμπα θα πετάξετε τα λεφτά σας αν αγοράσετε καινούργιο.

Δημοσ.

φιλε θελω να ροωτησω αυτο που εκανα δηλαδη ανοιξα τον οιπολογιστη και εβαλα το πολυμετρο ειτανε λαθος μου αλλα τωρα μου βγαζει συνεχεια boot failure please insert cd εκαψα kati!!! πες μου αν διωρθωνεται περιμενω απντηση ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Όχι αυτό δεν προέρχεται από το επειδή έβαλες το πολύμετρο.

Αυτό σημαίνει ότι ο υπολογιστής δεν βλέπει το λειτουργικό για να boot-άρει.

Περίγραψέ μου πότε στο κάνει; Μόλις ανοίγεις τον υπολογιστή; Μπορείς να μπεις στα windows;

Sorry αλλά πηγαινοέρχομαι γι' αυτό αργώ να απαντήσω.

Δημοσ.

οταν ανοιγω το μηχανημα μου το βγαζει και αναγκαζομαι να κανω διαδικασια για να μπει στα windows πρεπει δηλαδει να πατησω εσκ μετα να μπο στο βοοτ που μου δινει η επιλογη και μετα να πο στον βοοτ μανατζερ πιο λογισμικο θελω ασε τορα μου το εκανε 1 φορα και συνεχεια οταν ανοιγω το μηχανημα αλλα λεω μηπως καπιος δισκος κατι επαθε η μηπως ι μητρηκη πες μου αν λυνετε αυτο και πως ευχαριστω!!!

δεν ξερω αν καταλαβες εβαλα το πολυμετρο και μετροισα σε λειτουργια ιχα πατισει το power kai ola δολευανε εκεινη την ωρα αυτο ενοο ητανε ανοιχτο!!! οτιδηποτε ειναι πες το μου και πως μπωρο να το λυσω

Δημοσ.

Mην φοβάσαι αφού ο υπολογιστής λειτουργεί και μπαίνει και στα windows το πρόβλημα φτιάχνεται.

Υποθέτω μήπως το BIOS (λόγω πολύμετρο) έχασε κάποια ρύθμιση.

Αλλά θέλει ψάξιμο κι εσύ απ' ότι κατάλαβα δεν είσαι και τόσο εξικοιωμένος.

Πρέπει να μπεις στο BIOS και να δεις αν το "first boot device" είναι γυρισμένο σε "cd-drive" και το "second boot device" είναι σε "hard disk".

Στο BIOS θα μπεις πατώντας πολλές φορές το πλήκτρο "del" (delete) κατά το boot-άρισμα. Πριν και μετά το λογότυπο της μητρικής.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...