Προς το περιεχόμενο

τροφοδοτικά

panos0100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να σου πω ειτανε 1st hard disk 2nd cdron na ta valo opos mou les dld katse na to kano na doume

δηλαδη μπορει το πολυμετρο να αποσιντονισει το bios δεν το ηξερα ευτιχος δηλαδη που δεν μου εκαψε τιποτα τυχερος ειμουνα

Δημοσ.

να σου πω ειτανε 1st hard disk 2nd cdron na ta valo opos mou les dld katse na to kano na doume

δηλαδη μπορει το πολυμετρο να αποσιντονισει το bios δεν το ηξερα ευτιχος δηλαδη που δεν μου εκαψε τιποτα τυχερος ειμουνα

Ναι κάνε τα όπως σου λέω παραπάνω. Και στο τέλος πατάς το f10 για να κρατήσει τις ρυθμίσεις στην μνήμη. Ή όποιο κουμπι σου γράφει κάτω-κάτω το BIOS σου (τα BIOS διαφέρουν). Πρέπει να γράφει SAVE κάτι....

Μη φοβάσαι. Αφού ο υπολογιστής ανάβει, δεν έχει καεί τίποτα.

Δημοσ.

Οι software μετρήσεις τάσεων δεν είναι αξιόπιστες.

Να κάψεις κάτι με το πολύμετρο το βρίσκω κάπως απίθανο.

Τα 11.3v που σου έδειξε στην +12 είναι εντός των φυσιολογικών ορίων.

Το τροφοδοτικό σου πιθανότατα δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

φιλε μου popeye τα εκανα αλλα παλι τα ιδια μου κανει συνεχιζει το ειδιο μηπως να κανω καποια επιδιωρθωση των windows xp i ton 7 δεν ξερω τι φταιει μπορει να τελιοσε και η μπαταρια?

Δημοσ.

φιλε μου popeye τα εκανα αλλα παλι τα ιδια μου κανει συνεχιζει το ειδιο μηπως να κανω καποια επιδιωρθωση των windows xp i ton 7 δεν ξερω τι φταιει μπορει να τελιοσε και η μπαταρια?

Τι σου κάνει τελικά; Τι πρόβλημα έχει ο υπολογιστής.

Εγώ δεν έχω καταλάβει.

Δημοσ.

οταν των ανοιγω μου βγαζει αυτο το μηνημα (disk boot failure please insert cd to continue) αυτο μονο εχω τωρα αν μου πεις τι να κανω αυτο που με ειπες το εκανα αλλα παλι τα ιδια κανει καπια αλλη ιδεα μηπος εχεις!!! ευχαριστω

οταν των ανοιγω μου βγαζει αυτο το μηνημα (disk boot failure please insert cd to continue) αυτο μονο εχω τωρα αν μου πεις τι να κανω αυτο που με ειπες το εκανα αλλα παλι τα ιδια κανει καπια αλλη ιδεα μηπος εχεις!!! ευχαριστω

Δημοσ.

Ξεκίνα τον υπολογιστή με το cd των Win7 και αντί Install (εγκατάσταση) θα κάνεις "Repair" (επιδιόρθωση).

Μόλις ξεκινήσει ο υπολογιστής θα σου βγάλει "press any key". Πατάς ένα οποιοδήποτε πλήκτρο και μετά αντί για "Install" εσύ θα πατήσεις "Repair".

Δημοσ.

popeye68 εβαλα το dvd των 7 πηγα να κανω επιδιωρθωση αλλα σε καμια περιπτωση δεν ξεκηνησε πατησα ειχε 2 επιλογες ι 1 ητανε να κανω αυτοματη αποκατασταση συστηματος και οι αλλη ειτανε να ξεκηνισει με ενα σημειο επαναφορας το οποιο δεν ειχε και δεν ξεκινισε καν. Μετα εβαλα τα XP αλλα και εκει πατησα repair kαι μου εβγαλε να βαλω κοδικο admin εβαλα αλλα δεν επιανε, στην περιπτωση των ΧΡ επειδη μια φορα ειχα ξανακανει επιδιωρθωση ειχα φτασει μεχρει εκει που λει εγγατασταση ΧΡ και βρηκε μια παλια εκδοση αυτη δηλαδη που ειτανε ειδη επανω και το εκανε μηπως και στα 7 να πατησω εγγατασταση να το κανει ή μπρει να ξεκινησει εγκατασταση αυτο φοβαμαι γι αυτο και ροταω τωρα! ευχαριστω!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...