billys19 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Πόση RAM λέτε να βάλω σε ένα παλιό PC? Δεν προορίζεται για παιχνίδια...απλή χρήση! πρέπει να έχει τώρα 512...και παίρνει μόνο DDR με 4 slots! σκέφτομαι να βάλω 2 GB? είναι πολλά να πάω στο 1 GB η οχι? ευχαριστώ...
million_voices Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 εξαρταται για xp,linux 1gb για 7 2gb υποθετοντας οτι δεν ειναι το κυριο σου pc και οτι θα βρεις ddr σε λογικες τιμες αν ειναι το main pc σου διπλασιασε τις παραπανω ποσοτητες
paylidis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 εγω σε μια αντικα amd 3500+ έπειτα απο μαζέματα και φθηνές μεταχειρες εχω 2,5 gb ram ddr1 και φυσάει. Παρε μεταχειρισμένες, μην τις φοβασαι... (πήρα αρκετές, οι περισσότερες απο εδω μέσα, μονο με μια ειχα πρόβλημα και το παλικάρι μου εστειλε τα χρήματα πίσω) Ενδεικτικές τιμές 8-9 ευρω για 512, 15 για 1 γιγα
billys19 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις... Όχι, δεν είναι ο βασικός Υ/Η. Συγκεκριμένα μόνο το bit-torrent χρησιμοποιώ , firefox, κάποιο τραγουδάκι , και για προγραμματισμό. άντε στην χειρότερη να δώ και μια ταινία! όλη η χρήση του κυμαίνεται σε αυτά. σκεφτόμουνα για DDR 2x 2GB αλλα απο ότι έψαξα η κάθε μια κοστίζει 40 ευρώ περίπου και δεν με συμφέρει καθόλου... θα φορτώσω σίγουρα linux(Ubuntu)...απλά δεν ξέρω αν θα κολλάει με ένα 1GB... Αυτό που έχω τώρα είναι 512 (που είχα αρχικά) και μετά έβαλα και μια 512 επιπλέον απο έναν άλλο, αλλα όταν κάνει boot μου γράφει μόνο 512 αντί για 1 GB...ίσως δεν την δέχεται! Αν σκεφτώ να αλλάξω μητρική για να πάρω DDR3 RAM θα κάνω βλακεία ετσι?
caution Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 ...μα δεν μας έχει πει καν για τι επεξεργαστή μιλάμε
antonl Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Για να βάλεις DDR3 πρέπει ν αλλάξεις όλο το pc, οπότε όχι. Σχετικά με τη μητρική σου. Λίγο περίεργο που στο boot σου λέει 512MB ενώ στα specs που παρέθεσες το OS βλέπει 1GB.
billys19 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 οκ! οπότε παίρνω μόνο ddr που είναι ακριβες...εκτός και αν βρώ απο αλλου...τεσπα... περίεργο να το πείς παράξενο δεν ξέρω! εγώ έχω 2 "πλακέτες" η τσιπάκια αν θέλεις απο 512 το καθένα και περίμενα να έχω 1 γ αλλα βλέπει μόνο 512 ! μηπως ξέρει κάποιος γιατί μπορεί να γίνεται αυτό? παίζουν ρόλο τα slots που τις τοποθέτησα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.