ChocoBanana Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Θυμάμαι κάπου που λέγατε πως αν θέλεις να μειώσεις το ping σου για online games παίρνεις τηλ στον πάροχο σου και τους ζητάς να σου αλλάξουν κάτι. Μπορείτε να μου πείτε τι είναι αυτό? Και αν μου το κάνουν άμεσα ή θέλει μέρες? Τέλος υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ ν αλλάξω εγώ από μόνος μου?
sphinxgr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 χμ μήπως είναι να σε αλλάξουν απο Interleaved σε fast mode. Εξαρτάται απο τον πάροχο, μια ρύθμιση είναι στο dslam στην πόρτα σου και προφανώς γίνεται άμεσα
Linus_21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Κάνε ένα ping στο www.otenet.gr να δούμε σε τι κατάσταση είσαι.
ChocoBanana Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Linus τι εννοείς να κάνω ένα ping?
sphinxgr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 αχμ... γιατί να μειώσεις το ping χωρίς να ξέρεις τι είναι και πως γίνεται?
ChocoBanana Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Γιατί εξαιτίας του με kickarei στο cs.. Ξέρεις τι πρέπει να κάνω ή αυτή ήταν η ερώτηση σου?
sphinxgr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 εναρξη -> εκτέλεση -> cmd -> ping www.otenet.gr
_Anonymous_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 ψαξε στο net για το πως θα κλεισεις το "tcp ack frequency" και το "non best effort limit"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.