Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και καλη χρονια χρονια σε ολους. Αγορασα ενα λαπτοπ SONY VAIO VPC-F13E1E ( http://www.sony.gr/product/vn-f-series/vpcf13e1e-h ). Ειδα ομως με το CRYSTAL DISK INFO οτι ο σκληρος SATA-150, δηλαδη SATA 1. Ισχυει κατι τετοιο? Και αν ναι για ποιο λογο δεν χρησιμοποιει η SONY SATA 2? Αυτο σημαινει οτι απλα ο σκληρος ειναι σε SATA 1, ή και οι θυρες της μητρικης εχουν το παλιο προτυπο? Σε περιπτωση αναβαθμισης του σκληρου σε ssd θα υπαρχει προβλημα?

Δημοσ.

Η ίδια ακριβώς απορία μου δημιουργήθηκε κι εμένα μόλις έτρεξα το CRYSTAL DISK INFO στο EB1Z1E.

Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα εάν θελήσω να βάλω SSD;

Τι πρέπει να προσέξω;

Δημοσ.

Μου φένεται αδιανοητο καινουργιος controller να μην υποστηρίζει sata2 .. για ποσταρε λιγο το μοντέλο του σκληρού όπως το γράφει στο device manager για να δούμε μήπως έχουν βάλει καμιά αρχαιολογία σκληρό που τους περίσευε!

Δημοσ.

Ο δικός μου είναι ο TOSHIBA MK5055GSX 500 GB

EDIT: Απ όσο βλέπω, τα review γι αυτό το δίσκο είναι από Μάρτιο μέχρι Σεπτέμβριο 2009, άρα δεν τον λές εύκολα "αρχαίο".

Δημοσ.

Αγορασα το ιδιο λαπτοπ πριν απο λιγες ημερες. Εμενα εχει αλλον σκληρο δισκο. Τον SAMSUNG HM500JI ο οποιος μου λειτουργει κανονικοτατα με SATA2 !

Δημοσ.

Αγορασα το ιδιο λαπτοπ πριν απο λιγες ημερες. Εμενα εχει αλλον σκληρο δισκο. Τον SAMSUNG HM500JI ο οποιος μου λειτουργει κανονικοτατα με SATA2 !

Προφανώς εννοείς το F13E1E έτσι;

Δημοσ.

και το δικο μου το sony της σειρας ΝW έχει sata 1 πανω. εχω βάλει ssd πανω χωρίς πρόβλημα. απλά αντί για τα ονομαστικα 270MB/s του ssd φτάνει μέχρι 150ΜΒ/s του sata 1

εμενα το crystaldisk λεει

Interface : Serial ATA

Transfer Mode : SATA/300

τελικά τι είναι? :blink:

Δημοσ.

και το δικο μου το sony της σειρας ΝW έχει sata 1 πανω. εχω βάλει ssd πανω χωρίς πρόβλημα. απλά αντί για τα ονομαστικα 270MB/s του ssd φτάνει μέχρι 150ΜΒ/s του sata 1

εμενα το crystaldisk λεει

Interface : Serial ATA

Transfer Mode : SATA/300

τελικά τι είναι? :blink:

Εκεί που διάβασα την πρώτη γραμμή και σηκώθηκα να ντυθώ να πας να πάρω το σκληρό, διάβασα και τα υπόλοιπα και ξαναμπερδεύτικα!

Δημοσ.

Κανα ss με τα στοιχεία του controller απο το device manager η κανένα everest βαλτε παιδια να δούμε τι λένε και εκεί... τι southbridge εχει το μηχάνημα??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανα ss με τα στοιχεία του controller απο το device manager η κανένα everest βαλτε παιδια να δούμε τι λένε και εκεί... τι southbridge εχει το μηχάνημα??

68864624.jpg

61243888.png

Βοήθησα καθόλου;

Θα τρελαθώ απόψε, το βλέπω!

Στο everest λέει SATA II.

Επεξ/σία από Vaggos02

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...