CtrlFreak Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα, πρόσφατα έκανα μια ερώτηση σε αυτό το θέμα σχετικά με την u2410 και την σύνδεσή της σε λαπτοπ. Το λαπτοπ έχει την ATI Mobility Radeon HD 4650. Θα αποδώσει η οθόνη ή θα πάει άδικα?? Η σύνδεση θα γίνει με hdmi. Όσοι την έχουν δοκιμάσει σε λαπτοπ ας πούνε την γνώμη τους. Ψάχνω μια οθόνη στις 24" και την θέλω περισσότερο για ιντερνετ και ταινίες.
Tony_Montana Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 συνδεεται ανετα , η οθονη ειναι τουμπανο εννοειται. απλα δεν χρειαζεται να χαλασεις τοσα λεφτα για την χρηση που θελεις. Αν βεβαια σου περισσευουν παρ'τη ,θα σου μεινει . Δεν θα το μετανοιωσεις
CtrlFreak Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Γενικά όμως δεν θα έχει την απόδοση που θα είχε αν συνδεόταν σε επιτραπέζιο υπολογιστή επειδή θα συνδεθεί σε λαπτοπ ή εξαρτάται από την κάρτα γραφικών?
Tony_Montana Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 δεν παιζει κανενα ρολο, μη φοβασαι . αμα σου περισευουν παρ'τη εχεις εξοδο HDMI στο laptop?
skywritergr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Κοίτα δεν ξέρω αν σε βοηθάω αλλά εγώ έχω συνδέσει την Dell U2311h (23 inch) πάνω στο macbook pro και είμαι ευχαριστημένος. Η ανάλυση είναι 1080p και γενικά η ποιότητα είναι απίστευτη. Σίγουρα με ένα ποιό τούμπανο μηχάνημα να έδινε το κάτι παραπάνω αλλά αυτό που βλέπω έως τώρα είναι eye candy. Εμένα γενικά η γνώμη μου είναι να την πάρεις αν έχεις τα λεφτά γιατί η οθόνη είναι το περιφερειακό που αλλάζεις σπανιότερα. Άσε που μπορείς να συνδέσεις ένα σωρό πράγματα επάνω της. Από παιχνιδομηχανές μέχρι έναν επιτραπέζιο υπολογιστή που μπορεί να πάρεις στο μέλλον. Από τη στιγμή που η κάρτα σου δίνει την μέγιστη ανάλυση που χρειάζεται η οθόνη μην το σκέφτεσαι.
CtrlFreak Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Εμένα γενικά η γνώμη μου είναι να την πάρεις αν έχεις τα λεφτά γιατί η οθόνη είναι το περιφερειακό που αλλάζεις σπανιότερα. Γι'αυτό θέλω να πάρω κάτι καλό για να μου μείνει!
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 λοιπόν εγώ σύνδεσα το laptop με την tv αλλα δεν μου βγάζει την εικόνα..έχω τα απαραίτητα καλώδια είμαι κομπλέ απλά πρέπει να κάνω κάτι ρύθμισις στην επιφάνεια εργασίας νομίζω από τις ιδιότητες και δεν ξέρω τι ακριβώς να κάνω help
cosmos000 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Για τί λειτουργικό μιλάμε στο λαπτοπ?Πρέπει να ενεργοποιήσεις την δεύτερη οθόνη.Αυτό γίνεται ή από τις ρυθμίσεις αν μιλάμε για windows ή από την κάρτα γραφικών.Επίσης να μας πεις πως είναι συνδεδεμένο με την tv (vga-tv out σε rca-hdmi??)
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Για τί λειτουργικό μιλάμε στο λαπτοπ?Πρέπει να ενεργοποιήσεις την δεύτερη οθόνη.Αυτό γίνεται ή από τις ρυθμίσεις αν μιλάμε για windows ή από την κάρτα γραφικών.Επίσης να μας πεις πως είναι συνδεδεμένο με την tv (vga-tv out σε rca-hdmi??) λοιπόν το laptop του θείου μου είναι σχετικά παλιό τρέχει windows χρ από το laptop το καλώδιο μπαίνει στο d-sub και νομίζω καταλήγει στο d-sub τις tv μου είπε ότι είχε εικόνα πριν κάτι μέρες στην tv απλά εκεί που κόλλησε ήταν η ρύθμισις που κανεις όπως είπες για μια δεύτερη οθόνη..του είχε δείξει ένας τεχνικός αλλα δεν θυμάται..πάντως σε αυτό το στάδιο είμαστε αν μπορεί κάποιος να με help
cosmos000 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και επιλέγει "ιδιότητες" στο παραθυράκι που θα ανοίξει επιλέγει την υποκαρτέλα "ρυθμίσεις".Εκεί θα δεις 2 οθόνες ενεργοποιείς την δεύτερη και είναι έτοιμος ο θείος!!!
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 εεεε :cry: ¨ το εκενα αλλα δεν στελνει εικονα
cosmos000 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Σιγά μην βάλουμε τα κλάμματα για τέτοια πράγματα!!Τότε θα θέλει άνοιγμα απ την κάρτα γραφικών.Μπαίνεις στο control panel της και σίγουρα κάπου θα γράφει "οθόνες" εκεί θα λέει για δεύτερη οθόνη ή οθόνη tv.Ή αλλιώς θα λέει να κάνει search για συνδεδεμένη τηλεόραση.Όλα αυτά με το καλώδιο συνδεδεμένο στην tv ε!!! Στην τελική τελική τελική....πες του θείου να πάρει ένα τηλεφωνάκι τον τεχνικό να του πει τί πάτησε και είδατε το φως το αληθινό στην tv!! Την tv την έχετε γυρισμένη στο κανάλι av ή αν έχει κουμπάκι ένα τετράγωνο με ένα βελάκι στην μέση οριζόντιο????
CtrlFreak Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Είμαι σε δίλλημα, η κάρτα γραφικών μου βγάζει μέγιστη ανάλυση 1920x1080. Να πάω για την u2410? Θα δουλεύει σε μικρότερη ανάλυση ή να κοιτάξω μια με μικροτερη ανάλυση,πχ u2311h?? Τα φώτα σας να αποφασίσω επιτέλους!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.