Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με USB stick

nikraven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα σε όλους.

Εχω ένα USB στικ 4GB και ενώ μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν σε χωρητικότητα 4GB απο σήμερα αρνείται πεισματικά να μου δείξει αυτό το διαθέσιμο χώρο.

Αντι αυτού μου δείχνει ότι η χωρητικότητα του έγινε 250Mb.

Του κάνω διαμόρφωση και κανονική και γρήγορη και η χωρητικότητα παραμένει η ίδια στα 250Mb.

Και επειδή ήταν σε FAT32 κάνω και μια δοκιμή και το αλλάζω σε NTFS αλλά καμμία αλλαγή σε χωρητικότητα.

Μήπως έχει κανείς καμμιά ιδέα τι επιλογές έχουμε για να επαναφέρουμε την χωρητικότητα του ξανά στα 4gb ή μήπως το stick αποδήμησε εν τόπο χλοερό εν τόπο δροσερό??

Δημοσ.

Kαλησπέρα σε όλους.

Εχω ένα USB στικ 4GB και ενώ μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν σε χωρητικότητα 4GB απο σήμερα αρνείται πεισματικά να μου δείξει αυτό το διαθέσιμο χώρο.

Αντι αυτού μου δείχνει ότι η χωρητικότητα του έγινε 250Mb.

Του κάνω διαμόρφωση και κανονική και γρήγορη και η χωρητικότητα παραμένει η ίδια στα 250Mb.

Και επειδή ήταν σε FAT32 κάνω και μια δοκιμή και το αλλάζω σε NTFS αλλά καμμία αλλαγή σε χωρητικότητα.

Μήπως έχει κανείς καμμιά ιδέα τι επιλογές έχουμε για να επαναφέρουμε την χωρητικότητα του ξανά στα 4gb ή μήπως το stick αποδήμησε εν τόπο χλοερό εν τόπο δροσερό??

γραψε σε παρακαλω και ποια μαρκα ειναι,ακομα και αν ειναι noname

Δημοσ.

Mετά απο λίγο ψάξιμο στον γούγλη για αντίστοιχα προβλήματα σε usb sticks και μετά απο

λίγα πειράματα με διάφορες λύσεις και προγράμματα που προτείνανε σε διάφορα ξένα forum

η λύση τελικά δόθηκε απο ενα καταπληκτικό προγραμματάκι που λέγεται HARD DISK LOW LEVEL FORMAT.

Aπλά μετά το low level format που κάνει αυτό το προγραμματάκι στο usb stick είναι απαραίτητο να πας και να κάνεις

διαμόρφωση απλή-(όχι γρήγορη)-στο usb stick.

Τουλάχιστον στο δικό μου φλασάκι έπιασε το κόλπο και η χωρητικότητα επανήρθε στα κανονικά της επίπεδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...