Προς το περιεχόμενο

Αγορά Online

tehAllantin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή χρονιά. Έχω μία απορία και προτίμησα να ρωτήσω εδώ παρά να πάρω τηλέφωνο :P

Θέλω να αγοράσω ενα PC απ'το Πλαίσιο, βρηκα τα parts που θέλω ΑΛΛΑ μερικά απ'αυτά στην περιγραφή λένε στον χρόνο παράδοσης "Αναμένεται σύντομα". Το θέμα ειναι πως σε ΠΟΛΛΑ απ'τα προιόντα υπάρχει αυτή η περιγραφή. Και ρωτώ, ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας προκαταβολικά!

Δημοσ.

Παίζει αυτό που λέει "Αναμένεται Σύντομα". Κάνεις την προσευχή σου, αυτό το σύντομα να είναι για φέτος και όχι για του χρόνου.

Υπάρχει λόγος να τα πάρεις μόνο από πλαίσιο ας πούμε;

Αυτά τα parts δεν υπάρχουν σε άλλα μαγαζιά;

Εκτός και αν έχεις έκπτωση ή κάποια δωροεπιταγή (λέμε τώρα) οπότε πάω πάσο.

Στη τελευταία περίπτωση αν δεν βιάζεσαι περιμένεις και εύχεσαι ΟΤΑΝ έρθουν, η σύνθεση που έχεις κάνει τώρα να μην είναι τεχνολογίας δεινοσαύρου τότε. :lol:

Δημοσ.

θα σε συμβουλευα αν δεν εισαι διατεθημενος να αλλαξεις καταστημα αγορας...και θες να παρεις ντε και καλα ολοκληρωμενο υπολογιστη και ολα τα κομματια απο ενα καταστημα (με ολα τα υπερ που εχει αυτο), να αλλαξεις τις επιλογες σου σε εξαρτηματα που ειναι αμεσα διαθεσιμα ή αναφερουν συγκεκριμενο χρονο παραδοσης . εξαρτηματα που ''αναμενονται συντομα'' μπορει να τα εχεις σε 3 μερες μπορει και σε ενα μηνα....(δεν νομιζω παραπανω γιατι στο μεταξυ θα σε εχουν παρει τηλ να αλλαξεις παραγγελια :P )

Δημοσ.

Μάιστα.. Απλά τα παίρνω απ'το Πλαίσιο για να κάνω καμία δόση γιατί ντούκου 1000κάτι ευρώ με ζορίζουν ελέω εποχής. Να μην τα βάλετε κύριοι στο σάιτ αν δεν είναι διαθέσιμα -___- (ξέρω ξέρω, τότε θα τους μείνουν τα μισά προιόντα)

Δημοσ.

Μάιστα.. Απλά τα παίρνω απ'το Πλαίσιο για να κάνω καμία δόση γιατί ντούκου 1000κάτι ευρώ με ζορίζουν ελέω εποχής. Να μην τα βάλετε κύριοι στο σάιτ αν δεν είναι διαθέσιμα -___- (ξέρω ξέρω, τότε θα τους μείνουν τα μισά προιόντα)

το θεμα ειναι οτι τα βαζουν στο σαιτ ή οτι μπορεις να τα αγορασεις κιολας???????παρα το οτι μαλλον θα τα παραλαβεις το πασχα :D :D :D :D

γενικα το πλαισιο φιλε μου το εχει παρακανει με αυτο το θεμα με προσφορες εικονικες ή προσφορες που για προιντα που εχει στοκ 2-3 κομματια απλα για να γινεται ντορος ή εκθεσιακα κομματια φαντασματα που ακομα και στο βοδιου το κερατο να ψαξεις δε θα τα βρεις ποτε....

τωρα στο θεμα των κομματιων που ''αναμενονται συντομα'' εγω δεν το κατακρινω τοσο πολυ. ειναι κομματια που ειτε τα εχουν παραγγειλει (οποτε τα λαμβανεις σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα) ειτε δεν τα εχουν παραγγειλει καν και περιμενουν να δουν αν θα κινηθουν. αν δεν κινηθουν πολυ δεν μπαινουν στον κοπο να σου παραγγειλουν κομματια και προτιμουν να σε παρουν τηλ να σου ακυρωσουν την παραγγελια χωρις να νοιαζονται για την ταλαιπωρια σου.....

κοινως πανε οι καιρου που τους επαιρνε να εχουν στοκ. τωρα στις αποθηκες τα απολυτως απαραιτητα και τα υπολοιπα ''αναμενονται συντομα''

παντως οσον αφορα το πλαισιο και την αγορα ολοκληρωμενου υπολογιστη απο εκει εγω προσωπικα επειδη εχω παρει και εγω ολοκληρο κουτι στο συνιστω. κατ εμε ειναι ακομα αψογοι στο service και συχνα πυκνα θα εκτιμησεις την τηλεφωνικη υποστηριξη. ειναι ευγενεστατοι και με γνωσεις. και 3 χρονια εγγυηση για το κουτι σου (ακομα και αν καποιο επιμερους κομματι δεν εχει 3 χρονια εγγυηση) ειναι κατι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...