katerina_a_86 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 κατερινα...δεν ξερω αν εχει ανεβει το council tax. εγω καπου τοσα ειχα (ισως λιγο παραπανω) πληρωσει για ολοκληρο χρονο. γι αυτο σου λεω, κοιτα να δεις αν μπορεις να πληρωσεις αναλογικα για τους 3.5 μηνες..τουλαχιστον κυνηγησε αυτο που ισως υπαρχουν πιθανοτητες να κερδισεις. οποιαδηποτε αλλη μαχη, μη πληρωμης, ειναι εξαρχης χαμενη. μου είπαν ότι για ένα χρόνο είναι γύρω στα 1100 και για το δικό μου διάστημα παραμονής γύρω στα 270.
Mika Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Παρακαλω τα "κωλ0αγγλοι" κλπ να σταματήσουν, δεν είναι όλο το φορουμ Ελληνες.
Ather Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Από την πολύ μικρή μου εμπειρία εκεί θα έλεγα ότι οι υπάλληλοι (εμπειρία από : έλεγχος διαβατηρίων και έκδοση εισιτηρίων για τραίνο) είναι πανίσχυροι και δεν μπορείς να αμφισβητήσεις τίποτα από αυτά που λένε, οπότε κάνεις αυτό ακριβώς που σου λένε. @Mika ούτε και όλοι στο forum Άγγλοι
katerina_a_86 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Παρακαλω τα "κωλ0αγγλοι" κλπ να σταματήσουν, δεν είναι όλο το φορουμ Ελληνες. ΟΚ θα σε σεβαστώ.
Alxnks Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 μου είπαν ότι για ένα χρόνο είναι γύρω στα 1100 και για το δικό μου διάστημα παραμονής γύρω στα 270. α nice! αρα οντως εχει ανεβει (εκτος αν θυμαμαι τοσο λαθος). εμενα βεβαια μου ειχε συμβει αυτο πολλα χρονια πισω...καπου στο 2002; οποτε..το πολυ πολυ πες τους οτι δεν ηξερες γι αυτο το φορο, οτι θελεις να πληρωσεις αλλα δεν εχεις τοσα χρηματα μαζεμενα και να τα δωσεις με δοσεις. στην τελικη τελικη πες τους οτι αν δεν θελουν ετσι, θα φυγεις οταν τελειωσει το erasmus και δεν θα δωσεις τιποτα, εκεινοι θα χασουν (φερτο καπως ετσι..οτι δεν σε χαλαει και να φυγεις χωρις να εχεις πληρωσει γιατι δεν εχεις και σκοπο να ξαναπας...ισως το διπλοσκεφτουν και σου δωσουν λιγο χρονικο περιθωριο προκειμενου να χασουν τελειως το ποσον).
katerina_a_86 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 α nice! αρα οντως εχει ανεβει (εκτος αν θυμαμαι τοσο λαθος). εμενα βεβαια μου ειχε συμβει αυτο πολλα χρονια πισω...καπου στο 2002; οποτε..το πολυ πολυ πες τους οτι δεν ηξερες γι αυτο το φορο, οτι θελεις να πληρωσεις αλλα δεν εχεις τοσα χρηματα μαζεμενα και να τα δωσεις με δοσεις. στην τελικη τελικη πες τους οτι αν δεν θελουν ετσι, θα φυγεις οταν τελειωσει το erasmus και δεν θα δωσεις τιποτα, εκεινοι θα χασουν (φερτο καπως ετσι..οτι δεν σε χαλαει και να φυγεις χωρις να εχεις πληρωσει γιατι δεν εχεις και σκοπο να ξαναπας...ισως το διπλοσκεφτουν και σου δωσουν λιγο χρονικο περιθωριο προκειμενου να χασουν τελειως το ποσον). Βασικά το θέμα δεν είναι αν θα τους τα δώσω σιγά σιγά ή όλα μάζι αλλά ότι θα τους τα δώσω, οπότε αν είναι να τα δώσω θα τους τα πετάξω στην μάπα όλα μαζί για να τελειώνω.
Cue Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δυστυχώς αν είναι νόμος, όσο παράλογος δεν θα βγάλεις άκρη. Είναι η κλασική (καλή/κακή) αντιμετώπιση των Εγγλέζων (Βρετανών?). Θυμάμαι από το Πανεπιστήμιο παράλογες ιστορίες που ενώ παραδέχονταν το μέγεθος της παραλογίας η κουβέντα έκλεινε πάντα με το "έτσι είναι".
Aztec Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 ΟΚ θα σε σεβαστώ. Πάντως το κλέφτες μην το πάρεις πίσω !!!
katerina_a_86 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Πάντως το κλέφτες μην το πάρεις πίσω !!! Δεν παίρνω τίποτα πίσω, εξάλλου και οι ίδιοι ακόμα δεν νομίζω να αμφιβάλλουν. Απλά δεν θα το λέω, αφού κάποιοι προσβάλονται.
CtrlFreak Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Το 3χίλιαρο όμως στην επιδότητση το τσίμπησες εε?? εε?? Θυμάμαι πριν κανα χρόνο που έγραφες στο θέμα με το erasmus για πληροφορίες. Πως πέρασες τελικά?? Έφαγες καθόλου βροχή??
katerina_a_86 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 2χιλιαρο ήταν.Καλα περασα ,προσγειωση στην πραγματικοτητα τωρα ομως που επιστρεφω. Ρε δεν βρεχει πολυ εδω, φημες ειναι.
Toufas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Εγω θα σου ελεγα να πιασεις καποιον καθηγητη και να του πεις τι παιζει ωστε να παρεις το exemption απο το πανεπηστιμιο. Οταν εκανα management, ηταν part time και ειχα το ιδιο προβλημα και μου λεγανε να δωσω full το council tax αλλα ο υπευθηνος του μαθηματος κανονισε ωστε να παρω το σωστο χαρτι. Τωρα ηταν και η περιπτωση του οτι ειχαμε τρομερη σχεση μαζι του, ηταν μικρη ταξη και νοιαζοταν για εμας.
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 μπα τους αλήτες. Καλα ρε ζωα φοιτητρια και μάλιστα erasmus ειναι... Χεστους ρε μην πληρώνεις... Αν ξαναπας μετα βλέπεις... Σιγα μη σε βρούνε στην Ελλάδα! υ.γ. για σκεψου να ζηταγαμε και εμεις απο τους erasmus τους τι θα γινοταν, ε...;
katerina_a_86 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Εγω θα σου ελεγα να πιασεις καποιον καθηγητη και να του πεις τι παιζει ωστε να παρεις το exemption απο το πανεπηστιμιο. Οταν εκανα management, ηταν part time και ειχα το ιδιο προβλημα και μου λεγανε να δωσω full το council tax αλλα ο υπευθηνος του μαθηματος κανονισε ωστε να παρω το σωστο χαρτι. Τωρα ηταν και η περιπτωση του οτι ειχαμε τρομερη σχεση μαζι του, ηταν μικρη ταξη και νοιαζοταν για εμας. 1.Είναι όλοι τελειώς τυπικοί και ξενέρωτοι οι άγγλοι για να κάνουν λαμογιά. 2.Ντρεπομαι να ζητήσω από Ελληνα καθηγητή να κάνει λαμογιά και να τον φέρω σε δύσκολη θέση για να γλιτώσω λίγα λεφτά. οπότε από το πανεπιστήμιο δεν παίζει να βγει άκρη. (3.καφες) μπα τους αλήτες. Καλα ρε ζωα φοιτητρια και μάλιστα erasmus ειναι... Χεστους ρε μην πληρώνεις... Αν ξαναπας μετα βλέπεις... Σιγα μη σε βρούνε στην Ελλάδα! υ.γ. για σκεψου να ζηταγαμε και εμεις απο τους erasmus τους τι θα γινοταν, ε...; Ε είναι γύφτοι τι να πεις, (ουπς μου ξέφυγε), εμείς μπορεί να μην έχουμε να φάμε αλλά τέτοιες υπερβολές δεν θα κάναμε. Βασικά το σκέφτηκα να μην πληρώσω αλλά αν τύχει ποτέ να ξαναρθω δεν έχω όρεξη να με βάζουν να πληρώσω τα 5πλάσια. Καλα πως σε βρηκανε ρε κατερινα κιολας? Κι ύστερα λένε για τους εβραίους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.