cosmos000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Τί λέτε ρε μάγκες....έτσι όπως πάνε τα πράγματα (με συντάξεις, περικοπές κτλ κτλ )σε λίγο θα ρθουν οι γονείς να μένουν στα παιδιά.....βασικά όλο μαζί το σόι θα μένει αρκεί να υπάρχει ένα κεραμύδι πάνω απ τα κεφάλια.......
evabb Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 το πρωτυπο της πολυγονεικης οικογενειας επιστρεφει δυναμικα. @@ πυρινικη οικογενεια και οικογενειες με εναν γονιο. σε λιγο θα ζουν παππους, γιαγια, παιδια, εγγονια, ολοι μαζι :P
evabb Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 ε στην ελλαδα ντε μα ουτε ενα καλαμπουρι δεν πιανεις πια;
ikaruga24 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Ναι ωραία όλα αυτά...και τι ακριβώς κερδίζεις; Την ανεξαρτησία σου; Δηλαδή με τους γελοίους μισθούς που παίρνουμε σήμερα θεωρείς ότι είσαι ανεξάρτητος; Γιατί η μόνη ανεξαρτησία που έχεις είναι να πληρώνεις τους λογαριασμούς και το ενοίκιό σου. Στην πραγματικότητα είσαι πλέον εξαρτημένος απο τον εργοδότη σου γιατί δεν σε παίρνει πλέον να του πείς άντε και @%$^# όταν θα σου ζητήσει για 10ατη φορά αυτόν το μήνα 12άωρο. Όλα αυτά εφ'όσον οι γονείς του καθενός είναι φυσιολογικοί άνθρωποι...που δυστυχώς δεν είναι όλοι. Κάτσε εσύ (και εγώ) κλεισμένος λοιπόν όλη μέρα στο σπίτι επειδή δεν σου περισσεύει ούτε ένα 5ευρω για έναν καφέ το μήνα και άσε τα βουτυρόπαιδα να βγαίνουν με τα πιπινάκια βολτίτσες...κα πήγαινε να τους πείς για την δήθεν ανεξαρτησία σου. Πραγματικα τους ζηλευεις? Εγω γελαω μαζι τους γιατι εγω ετσι και αλλιως εχω μαθει στη φτωχια και ετσι και αλλιως παντα στα δικα μου ποδια και χερια (και μυαλο) βασιζομουνα. Γιατι να ζηλεψω εγω τον βουτυρομπεμπε που ακομα πινει το γαλατακι της μανας του και το παιζει μαγκας με τα λεφτα του μπαμπα? Τι και αν κανει βολτιτσες με πιπινακια (?) εγω θα βγω με αυτες τις λιγες σοβαρες γυναικες που εχουν μεινει και θα ειμαι ποιο ευτυχισμενος απο αυτον. Τελος παντων, το πας λιγο παραπανω εσυ. Εγω δεν μιλαω για πλουσιοπαιδα. Μιλαω για μικρομεσαια-μεσαια ταξη.
freedubus Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Τι και αν κανει βολτιτσες με πιπινακια (?) εγω θα βγω με αυτες τις λιγες σοβαρες γυναικες που εχουν μεινει και θα ειμαι ποιο ευτυχισμενος απο αυτον.
slygeo87 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 ...τον βουτυρομπεμπε που ακομα πινει το γαλατακι της μανας του και το παιζει μαγκας με τα λεφτα του μπαμπα? Τι και αν κανει βολτιτσες με πιπινακια (?)
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Πόσοι το έχουν πει αυτό να ήξερες... Το να λέμε κάτι είναι το πιο εύκολο.Στην πράξη χαλάει το πράμα... Γινεται,αλλα μεχρι να βρεις αυτη την καλη δουλεια εξω θελεις γερες πλατες.Θελει γερη συμβολη ομως απο την οικογενεια.Απαξ κ την βρεις μετα δεν σου καιγεται καρφακι για Ελλαδα.Μιλαω εκ πειρας.
tsifotis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 1) υπαρχει κριση στην Ελλαδα. 2) υπαρχει κριση και στον υπολοιπο κοσμο. 2) καποιοι γεννιουνται τυχεροι (σε dna, περιβαλλον, συνθηκες κλπ) καποιοι ατυχοι. 4) σε καποιους οι ατυχιες γινονται πεισμα για πιο σκυλιασμενο κυνηγι της ζωης, σε καποιους τροχοπεδη καθοτι επαναπαυονται στην ευκολια της γκρινιας. 5) σε καποιους τα εφοδια αξιοποιουνται, ενω σε καποιους πανε χαμενα. 5) καποιοι θεωρουνε προσον την ανεξαρτητοποιηση, καποιοι δεν θεωρουνε οτι εχουνε αναγκη να αποδειξουνε σε κανεναν κατι, νιωθουνε πληρεις ουτως ή αλλως. 6) όλα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν 7) Οποιος βιαζεται σκονταφτει. 8) το γοργον και χαριν εχει. 9) καποιος θα προσεξε οτι χρησιμοποιησα, το 5) δυο φορες. τι απ αυτα δεν ισχυει; τι σημασια εχει; ο καθενας λεει οτι θελει με πρωτον εμενα - συγγνωμη και ευχαριστω!
evabb Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 5) καποιοι θεωρουνε προσον την ανεξαρτητοποιηση, καποιοι δεν θεωρουνε οτι εχουνε αναγκη να αποδειξουνε σε κανεναν κατι, νιωθουνε πληρεις ουτως ή αλλως. καποιοι δεν θελουν να ειναι ανεξαρτητοι για να αποδειξουν οτιδηποτε αλλα γτ το εχουν αναγκη.
danton Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Πραγματικα τους ζηλευεις? Εγω γελαω μαζι τους γιατι εγω ετσι και αλλιως εχω μαθει στη φτωχια και ετσι και αλλιως παντα στα δικα μου ποδια και χερια (και μυαλο) βασιζομουνα. Γιατι να ζηλεψω εγω τον βουτυρομπεμπε που ακομα πινει το γαλατακι της μανας του και το παιζει μαγκας με τα λεφτα του μπαμπα? Τι και αν κανει βολτιτσες με πιπινακια (?) εγω θα βγω με αυτες τις λιγες σοβαρες γυναικες που εχουν μεινει και θα ειμαι ποιο ευτυχισμενος απο αυτον. Τελος παντων, το πας λιγο παραπανω εσυ. Εγω δεν μιλαω για πλουσιοπαιδα. Μιλαω για μικρομεσαια-μεσαια ταξη. Εσυ εχεις μαθει στην φτωχεια γιατι εισαι στην φτωχεια.Ο ανθρωπος προσαρμοζεται στο περιβαλλον του.Για αυτο και επεζησε στην φυση ενω δεν εχει τις σωματικες δυνατοτητες αλλων ζωων. Γιατι εισαι στην φτωχεια?Επειδη τα βουτυροπαιδα εχουν κληρονομησει ολο το κεφαλαιο. Το κοινωνικο συτημα ειναι ετσι φτιαγμενο ωστε να μην ενοχλουμε εμεις οι μη εχοντες τους εχοντες. Και για να τα βγαλουμε περα με τις πιο βασικες αναγκες της ζωης πρεπει να δουλεψουμε για αυτα τα βουτυροπαιδα για ενα κομματι ψωμι οταν αυτοι βγαζουν πολαπλασια υπεραξια απο την εργασια μας.Για αυτα εισαι περιφανος δηλαδη?Σε εκμεταλλευονται και εσυ καμαρωνεις που στεκεσαι στα ποδια σου?Καμαρωνεις που σε εκμεταλλευονται?
tsifotis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 καποιοι δεν θελουν να ειναι ανεξαρτητοι για να αποδειξουν οτιδηποτε αλλα γτ το εχουν αναγκη. Αναγκη; για σκεψου την βαρυτητα της λεξης. Απο το υφος μου καταλαβανομαστε πιστευω οτι αναφερομαι σε καποιον με προυπαρχουσα οικονομικη ανεση. Εχει δηλαδη την ανεση να ζει απο τα ετοιμα αλλα δεν το κανει γιατι πχ θελει να δημιουργησει, να νιωσει παραγωγικος ανεξαρτητος κλπ. Αυτο ομως δεν ειναι "αναγκη" επιθυμια ειναι, εντονη σιγουρα αλλα οχι αναγκη. Εκτος αν εννοεις για αυτους που πρεπει να δημιουργησουνε γιατι δεν εχουνε αλλη επιλογη - που σαφως και δεν το διαπραγματευομαστε, ειναι αυτονοητο, αλλα σκεψου καποιως να λεει, "οικογενειακως ειχαμε πολλα λεφτα αλλα ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ να δουλεψω γιατι ηθελα περισσοτερα / δεν ηθελα να καθομαι αργοσχολος κλπ.". οπως και να 'χει, μια ειρωνικα τιγκαρισμενη στα κλισε αοριστολογια εγραψα πριν, μην το κανω και μπεν χουρ.
evabb Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Αναγκη; για σκεψου την βαρυτητα της λεξης. Απο το υφος μου καταλαβανομαστε πιστευω οτι αναφερομαι σε καποιον με προυπαρχουσα οικονομικη ανεση. Εχει δηλαδη την ανεση να ζει απο τα ετοιμα αλλα δεν το κανει γιατι πχ θελει να δημιουργησει, να νιωσει παραγωγικος ανεξαρτητος κλπ. Αυτο ομως δεν ειναι "αναγκη" επιθυμια ειναι, εντονη αλλα οχι αναγκη. Εκτος αν εννοεις για αυτους που πρεπει να δημιουργησουνε γιατι δεν εχουνε αλλη επιλογη - που σαφως και δεν το διαπραγμευτομαστε, ειναι αυτονοητο, αλλα σκεψου καποιως να λεει, "οικογενειακως ειχαμε πολλα λεφτα αλλα ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ να δουλεψω γιατι ηθελα περισσοτερα / δεν ηθελα να καθομαι αργοσχολος κλπ." οπως και να 'χει, μια ειρωνικα τιγκαρισμενη στα κλισε αοριστολογια εγραψα πριν, μην το κανω και μπεν χουρ. οταν λεω αναγκη ενοω οτι υπαρχουν ανθρωποι που πνιγονται κυριολεκτικα με το να ζουν με τους γονεις τους και προτιμουν να τα βγαζουν τσιμα τσιμα περα αλλα να ειναι μονοι τους παρα λιγο πιο ανετα και να ειναι με τους δικους τους
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Εσυ εχεις μαθει στην φτωχεια γιατι εισαι στην φτωχεια.Ο ανθρωπος προσαρμοζεται στο περιβαλλον του.Για αυτο και επεζησε στην φυση ενω δεν εχει τις σωματικες δυνατοτητες αλλων ζωων. Γιατι εισαι στην φτωχεια?Επειδη τα βουτυροπαιδα εχουν κληρονομησει ολο το κεφαλαιο. Το κοινωνικο συτημα ειναι ετσι φτιαγμενο ωστε να μην ενοχλουμε εμεις οι μη εχοντες τους εχοντες. Και για να τα βγαλουμε περα με τις πιο βασικες αναγκες της ζωης πρεπει να δουλεψουμε για αυτα τα βουτυροπαιδα για ενα κομματι ψωμι οταν αυτοι βγαζουν πολαπλασια υπεραξια απο την εργασια μας.Για αυτα εισαι περιφανος δηλαδη?Σε εκμεταλλευονται και εσυ καμαρωνεις που στεκεσαι στα ποδια σου?Καμαρωνεις που σε εκμεταλλευονται? Φιλε μου το γυρνας αλλου για αλλου. Δεν με κοφτει ο λογος για τον οποιο ειμαι στη φτωχεια. Ειμαι γιατι γεννηθηκα κατω απο φτωχα @@. Τελος, παει, ατυχια, τι να κανουμε τωρα? Ουτε και τα βουτυροπαιδα με ενδιαφερουν, ας κανουν οτι γουσταρουν. Εμενα με ενδιαφερει να μπορω να στεκομαι στα δικα μου ποδια και να μην χρειαζομαι απαραιτητα βοηθεια απο τον οποιονδηποτε. Ετσι εχω μαθει οπως ειπα γιατι εγω δεν ειχα την τυχη να με ταιζουν απο το σπιτι μου απο τα 18 και μετα αλλα βλεπω οτι αυτο μονο καλο μου εκανε. Επισης φιλε μου η ολη αυτη κατασταση (μισθοι 592 ευρω, απληρωτες υπερωριες, καταπατηση εργατικων δικαιωματων κτλ) προκυπτουν απο κοσμο που απλα "βολευεται" με τους γονεις και κανει τουμπεκι. Αν ειχαν ολοι να πληρωνουν τα δικα τους τωρα θα ειχαμε πολεμο αλλα βλεπεις ολοι αυτοι πατανε ακομα σε αυτην την συμπεριφορα του Ελληνα να καθεται σπιτι του μεχρι να του τη βαρεσει ή να μην γινετε αλλο. Βλεπεις τωρα εγω αναγκαζομαι να κανω τουμπεκι γιατι θα φανω το αναρχικο στοιχειο αναμεσα σε "βολεμενους" ασχετα αν ειμαι εγω αυτος που εχει τη μεγαλυτερη @#%:@ απο πισω.
bluesattack Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Ενταξει βρε παιδια , αφου καθε περιπτωση διαφορετικη.Αλλος παιρνει 700 και ειναι μεταξυ φθορας και αφθαρσιας σε μια ιδιωτικη επιχειρηση (και φυσικα το σκεφτεται διπλα να τρεχει με ενοικια, προκαταβολες , μετακομισεις, επισκευασεις ) και αλλος παιρνει 700 στο δημοσιο και νιωθει πιο ασφαλης .Αλλος εχει πρωινη δουλεια, χτυπαει και ενα ντελιβεριλικι και ειναι πιο ανετος και αλλος δουλευει με βαρδιες και αδυνατει.Αλλος ειναι σπιτογατος και αλλος ασφυκτια αν δεν κανει συχνα τις βολτες του.Αλλος πηγαινει στην δουλεια με τα ποδια και αλλος χρειαζεται οπωσδηποτε αυτοκινητο(και βαζει δοσεις ). Μερικα απο τα πολλα παραδειγματα που μπορει να φερει καποιος.Να αποδειξει ποιος σε ποιον τι ? Παραπονεθηκαν οι γονεις στο κατω κατω ? Προς τι ο ντορος ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.