Προς το περιεχόμενο

Ποντίκι για Gaming

Tony_Montana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είχα ενα πολύ καλό microsoft wireless

αλλα τα εφαγε τα ψωμιά του

καθε τρεις και λιγο σταματαει να δουλευει.

unistall ξανα install τους drivers την παλευει για κανα-δυο εβδομαδες παλι τα ίδια.

Απο σημερα δεν δουλευει καλα το αριστερό κλικ.

Αλλαξα μπαταριες , του κανα ρισταρτ μια στις τρεις πιανει.

Οπως καταλαβαινετε ηρθε η ωρα για αλλαγη.

ΘΕλω ενα ποντικι ανθεκτικο - ασύρματο - πολυ γρηγoρo και κυριως αξιοπιστο για gaming

κυριως για Battlefield & COd Black Ops που παιζω τωρα και τα κουμπια τα ξεπατωνω.

ακουω προτασεις δοκιμασμενες αν γινεται...

το οικονομικο μερος δεν με αφορα

Δημοσ.

Εγώ πήρα το Microsoft sidewinder X8 .

Features

2.4 GHz Wireless

BlueTrack Technology

Play and Charge

Twelve Buttons – Seven are programmable

Scroll Wheel with Tilt

Full-Speed USB Reporting

250-4000 dpi

Δημοσ.

Το να συγκρίνεις microsoft με logitech δεν γίνετε σε θέμα περιφερειακών άρα πάω αμέσως σε logitech.(δεν μιλάω για λογισμικό γιατί είμαι και λίγο linuxάκιας)

Στο θέμα μας:

Logitech G700

Logitech M500(ενσύρματο)

Άποψη:

Τα sidewinder για εμένα είναι χοντροκομένα και δεν είναι με κάποιο στυλ ώστε να κάθετε το χέρι σου πάνω τους και να μην κουράζετε. Μου θυμίζουν πρέτρες με lazer. λολ

Δημοσ.

Θέμα συνήθειας και χεριού.

Εμένα μου κάθονται καλά τα ms. Με τα logitech εκτος του κλασικου mx δε τα παω και τόσο καλά.

Τα razor δεν είναι για μένα με την καμιά.

Γενικά ποντίκια και πληκτρολόγια είμαι συνηθισμένος σε ms και βλασφημάω σε άλλα.

Απο το 1o MS Wheel Mouse Optical στο MS intellimouse μετά στο ασύρματο wireless intelli 4000 και τώρα σε sidewinder (αυτό με τα βαράκια).

Τα παλιά δουλεύουν ακόμα.

Δημοσ.

Για gaming και ακριβώς για αυτά τα παιχνίδια που θες (FPS) θα έλεγα δαγκωτό RAZER και ας είσαι διστακτικός ως προς τη συγκεκριμένη μάρκα.

Ενσύρματο θα πρότεινα να πάρεις, αλλά και το ασύρματο το Mamba από ότι ακούω/διαβάζω λένε καλά λόγια. Είναι όμως λίγο πιο ακριβό.

Και εγώ έλεγα ότι τα razer δεν είναι για μένα, ότι είναι λίγο άσχημα, ότι είναι λίγο περίεργα, ακριβά (δεν ισχύει) κτλ, αλλά τελικά είναι από τα καλύτερα ποντίκια. Και όχι μόνο για gaming. Είναι απίστευτα βολικό και άνετο να το χρησιμοποιείς και κάνοντας δουλειά στο Photoshop για παράδειγμα, ακόμα και όταν απλά χαζεύεις στο ιντερνετ. Θα νομίζεις ότι το χέρι σου είναι πάνω σε μαξιλαράκι.

Είναι και πολύ ανθεκτικά. Του αλλάζεις την πίστη από απανωτά κλικ, το κοπανάς κάτω, το χτυπάς πάνω στα νεύρα σου μόλις πεθάνεις, το πετάς στον τοίχο κτλ (οκ μην το δοκιμάσεις αλλά λέμε τώρα), και δεν θα καταλάβει τίποτα.

Εχουν απίστευτη απόκριση και γλιστράνε σαν βούτυρο (κλεμμένη ατάκα) πάνω στο mousepad (lachesis+steelseries mousepad τέλειος συνδυασμός και από πείρα ξέρω ότι και τα death adder είναι σκυλιά).

Από την άλλη τώρα.

Προσωπικά είμαι logitech fan αλλά από την άλλη παραδέχομαι ότι τα ΜS είναι πιο ανθεκτικά.

Βέβαια από την ώρα που πήρα keyboard-mouse razer, είπα ότι όλα τα άλλα είναι κοινές οδοντόπαστες. :P

Έχουμε στο σπίτι και το G9 και είναι αρκετά καλό. Γρήγορο, ανατομικό αλλά σε λιγότερο από ένα χρόνο έχει φθαρεί η πλαστική/ελαστική (δεν ξέρω ακριβώς τι είναι) του επένδυση στο πλάι.

Συμπέρασμα. Ποντίκια θα βρεις καλά σε όλες τις μάρκες, εγώ προτείνω όμως razer. Θα το κρατήσεις για πολλά χρόνια. Αλλά οκ, η επιλογή δική σου :)

Δημοσ.

To deathadder που εχω ειναι κορυφη και εχω δοκιμασει παρα πολλα Mouse , πολυ καλο επισης και τα g5 - g500 της Logitech απλα ειναι ποιο βαρια αν παιζεις με καποια απο τα βαρακια (αν τα βαλεις ολα θα θελεις και 2ο χρηστη να το σπρωχνει :lol: )

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και τις πληροφοριες

το Microsoft Sidewinder X8 το σκεφτομουνα ηταν η πρωτη μου επιλογη αλλα δεν με βολευουν

τα πολλα κουμπακια,οσα ποντικια πηρα με πολλα κουμπακια τα χαρισα απο την πρωτη βδομαδα ,

θα 'θελα κατι πιο Minimal.

Εχω μεγαλο κολημα με τον αντιχειρα.

Θελω να μπαινει μεσα ο αντιχειρας.

Το Logitech που προτεινε ο φιλος το ειδα στο plaisio,

πανω κατω τα ιδια.

Την εταιρια την Razer δεν την ηξερα καν,

το RAZER LACHESIS μου φαινεται πιο κοντα στα γουστα μου,

θα θελα να μου πει ο φιλος ποιο ακριβως μοντέλο εννοεί.

θα ψαξω να το βρω πως παει ανατομικα.

Σε ασυρματο δεν υπαρχει κατι?

Moνο το RAZER OROCHI βλεπω στο eshop

ειναι πολυ διαφορετικο απο το LACHESIS?

Δημοσ.

Εδώ θα δεις όλα τα μοντέλα

http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/DisplayCategoryProductListPage/categoryID.35208800

και θα δεις και κριτικές από χρήστες.

Και εγώ το lachesis εχω και το συστήνω ανεπιφύλακτα. Είναι ενσύρματο.

Έχει λίγα κουμπάκια (δύο για τον αντίχειρα από κάθε πλευρά, κάνει το ίδιο και για δεξιόχειρες και αριστερόχειρες) αλλά αν θες τα απενεργοποιείς κιόλας.

Το orochi ειναι νομίζω και καλά για λαπτοπ (ασύρματο) οπότε ίσως σου πέσει λίγο μικρό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ειπα να τη βγάλω στο τσάμπα με ένα ποντίκι που μου χαρίσανε ,απο ένα lenovo

σάπιο τελείως

Λοιπόν είμαι έτοιμος να χτυπήσω ένα Razer

απλά λίγο στο μοντέλο δεν ξέρω τι γίνεται ,το εψαξα λίγο googlάρωντας

δεν εχω βγάλει άκρη πιο είναι καλύτερο, μπορεί να φταίνε και τα αγγλικά

μου,

ίδια λεφτά έχουν.

Razer DeathAdder Re-Spawn

ή

RAZER LACHESIS

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...