Προς το περιεχόμενο

πρόγραμμα για βελτίωση της ταχύτητας του pc μου

george.g13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημαντικό ρόλο στην ταχύτητα του pc μας, παίζει ακόμη να έιμαστε καθαροί από ιούς, spyware και άλλες απειλές, να έχουμε κάνει ανασυγκρότηση και εκκαθάριση δίσκου και πολλά ακόμη ...:)

Δημοσ.

Γενικά - γενικά κι αόριστα:

• Start menu -> Run -> msconfig -> Startup και ξετσεκάρεις ό,τι δε σου χρειάζεται
  • cccleaner και αδειάζεις περιττά αρχεία / τσεκάρεις τη registry
  • Start menu -> Programs -> Accessories -> System tools -> disk defrag σε όλους τους δίσκους σου

... και φυσικά, καθαρός από ιούς ;)

Δημοσ.

αν ενδιαφέρεσαι για παιχνίδια υπάρχει ένα πρόγραμμα που βάζει τον υπολογιστή σε gamers mode και βοηθάει αρκετά!

Αυτό γίνεται και με το TuneUp Utilities 2011, μόνο που σ' αυτό ονομάζεται Turbo mode.

Δημοσ.

Αυτό γίνεται και με το TuneUp Utilities 2011, μόνο που σ' αυτό ονομάζεται Turbo mode.

Νομίζω ότι το turbo mode του TUU είναι για λειτουργίες δικές του χωρίς όμως να είμαι σίγουρος!

Δημοσ.

Νομίζω ότι το turbo mode του TUU είναι για λειτουργίες δικές του χωρίς όμως να είμαι σίγουρος!

Έχεις άδικο σ' αυτό. Είναι ακριβώς γι' αυτό που ζητά ο φίλος στο αρχικό post. Απελευθερώνει μεγάλο μέρος της RAM από περιττές υπηρεσίες και τα προγράμματα τρέχουν πιο γρήγορα. Χρησιμοποίησέ το σε δοκιμαστική έκδοση και θα το διαπιστώσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...