george.g13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 ξέρει κανείς, κανένα καλό προγραμματάκι ώστε να βελτιώσω την ταχύτητα του υπολογιστή μου;
dewn735 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μιλάς για overclocking επεξεργαστή ή για "βελτιωτικά" των windows;
george.g13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 οχι φιλε μου. εγω θελω ενα απλο προγραμματάκι για να βελτιώσει λίγο την ταχύτητα του pc μου .
vasilisga Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 αναφερεσαι σε προγραμματα για ανασυγκροτηση δισκων, εκκαθαριση δισκων μητρωων κτλ?
Rooters Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Σημαντικό ρόλο στην ταχύτητα του pc μας, παίζει ακόμη να έιμαστε καθαροί από ιούς, spyware και άλλες απειλές, να έχουμε κάνει ανασυγκρότηση και εκκαθάριση δίσκου και πολλά ακόμη ...
dewn735 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Γενικά - γενικά κι αόριστα: Start menu -> Run -> msconfig -> Startup και ξετσεκάρεις ό,τι δε σου χρειάζεται cccleaner και αδειάζεις περιττά αρχεία / τσεκάρεις τη registry Start menu -> Programs -> Accessories -> System tools -> disk defrag σε όλους τους δίσκους σου ... και φυσικά, καθαρός από ιούς
nikomas50 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Χρησιμοποίησε το TuneUp Utilities 2011 και θα δεις διαφορά.
marduc812 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 αν ενδιαφέρεσαι για παιχνίδια υπάρχει ένα πρόγραμμα που βάζει τον υπολογιστή σε gamers mode και βοηθάει αρκετά!
nikomas50 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 αν ενδιαφέρεσαι για παιχνίδια υπάρχει ένα πρόγραμμα που βάζει τον υπολογιστή σε gamers mode και βοηθάει αρκετά! Αυτό γίνεται και με το TuneUp Utilities 2011, μόνο που σ' αυτό ονομάζεται Turbo mode.
marduc812 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Αυτό γίνεται και με το TuneUp Utilities 2011, μόνο που σ' αυτό ονομάζεται Turbo mode. Νομίζω ότι το turbo mode του TUU είναι για λειτουργίες δικές του χωρίς όμως να είμαι σίγουρος!
nikomas50 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Νομίζω ότι το turbo mode του TUU είναι για λειτουργίες δικές του χωρίς όμως να είμαι σίγουρος! Έχεις άδικο σ' αυτό. Είναι ακριβώς γι' αυτό που ζητά ο φίλος στο αρχικό post. Απελευθερώνει μεγάλο μέρος της RAM από περιττές υπηρεσίες και τα προγράμματα τρέχουν πιο γρήγορα. Χρησιμοποίησέ το σε δοκιμαστική έκδοση και θα το διαπιστώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.