liakjim Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Να κάνω εγώ μια άσχετη ερώτηση; Γιατί να βάλει norton και δη σε netbook; Μαλλον εχεις πολυ καιρο να ασχοληθεις με το Norton. Η ταχυτητα του πλεον (αλλα κ η αποτελεσματικοτητα ) ειναι αξεπεραστη απο ΟΛΑ τα antivirus που κυκλοφορουν , δωρεαν κ μη.
lexmark Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Η αλήθεια είναι ότι έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με το norton (από την εποχή του norton 2005! Αχ! Τι μου θύμισες τώρα!! ). Αλλά μπορείς να μου εγγυηθείς ότι αν το αγοράσω δεν θα κολλήσω τίποτε ότι και να γίνει; Πάντως με αυτά τα πράγματα, εγώ προσωπικά δεν θα ήμουν και τόσο απόλυτος
liakjim Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Εγγυηση δε υπαρχει για τιποτα. Σε ολα ομως τα συγκριτικα βγαινει παντα πρωτο ενω ειναι κ παναλαφρο. Αλλα ειμαστε εκτος θεματος. Οσο για την stellastron κ επειδη ακριβως ειναι αρχαρια , αυτη ειναι η αποψη μου : Αν το Acer ειναι το μοαδικο σου laptop τοτε στην θεση σου δεν θα επαιρνα ρισκο κ θα το πηγαινα στη αντιπροσωπια , απαιτωντας την συμμορφωση με την εγγυηση που οριζει ο νομος (24 μηνες). Αν ειναι δευτερος τοτε μπορεις να παιξεις. Πρωτη επιλογη απο μενα οπως ειπα , το Ubuntu. Μεσα σε 15 λεπτα θα εχεις ενα συγχρονο , ελαφρυ , πανευκολο στην χρηση , απαλλαγμενο απο ιους λειτουργικο που δεν εχει να ζηλεψει τιποτα για απλη χρηση ιντερνετ. Δευτερη επιλογη η εγκατασταση των windows 7 (και του Norton οπως προτεινα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.