dj dados Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα, παρατηρώ τον τελευταίο καιρό αυτό το πρόβλημα με το netbook που έχω. Σε ξαφνικές άκυρες στιγμές αποσυνδέεται από το ρούτερ μου και αρχίζει να ξαναψάχνει μεταξύ του δικού μου δικτύου και όσων άλλων βρίσκει για να συνδεθεί ξανά. Μπορώ να κάνω κάποια φιξ ρύθμιση για να συνδέεται αποκλειστικά στο δικό μου δίκτυο και όταν θέλω να συνδεθώ αλλού να το απορρυθμίζω ή αν έχετε οποιαδήποτε άλλη λύση για να μη χάνει το σήμα. Γενικά πιάνει σε όλο το σπίτι και με εξαιρετική ποιότητα σήματος (φουλ γεμισμένες μπάρες). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια.
Sarandis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 μπορεις να αλλαξεις το καναλι που εκπεμπει το router για αρχη.επειτα να παιξεις λιγο με τους τροπους ασφαλειας,αν ειναι πχ wpa2 δοκιμασε wpa σκετο.ποιο router εχεις;
lexmark Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Ποιο λειτουργικό έχεις; Τσέκαρε και τις ρυθμίσεις ενέργειας για την ασύρματη κάρτα δικτύου σου.
dj dados Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 @Sarandis: Έχω το ρούτερ της Forthnet. Θα δοκιμάσω αυτό που μου λες. @lexmark: Τα xp είναι εγκατεστημένα. Ευχαριστώ για την υπενθύμιση για την ενέργεια της κάρτας δικτύου θα τσεκάρω και αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.