xlembouras Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Καλή χρονιά σε όλους !!! Θέλω να ρωτήσω το εξής : Σπίτι μου έχω σύνδεση FORTHNET economy (απλό).......κάθε φορά που κλείνω / ανοίγω το router , μπαίνω στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ με διαφορετική IP ? Ρωτάω αυτό γιατί παίζω ένα παιχνίδι On line (ikariam) και επειδή απαγορεύεται να παίξω 2 λογαριασμούς.....ανοιγωκλείνω το router και μπαίνω με τον άλλο λογαριασμό(νομίζοντας ότι έτσι το ξεγαλάω και αλλάζει η ΙΠ μου αλλά δεν είμαι σίγουρος για αυτό. Σας ευχαριστώ
Vatos_locos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 αν και κανονικά έτσι πρέπει με κάθε reboot να έχεις άλλη ip μπωρείς να το τσεκάρεις και από εδώ www.whatismyip.com τώρα δεν ξέρω αν αυτό που παίζεις κοιτάει μόνο ip...
GCMH Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Καθάριζε και τα cookies και νομίζω πως όλα θα είναι εντάξει...
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 ναι στην forthnet αμα εχεις dynamic ip με το που κλεισεις τον ρουτερ τον κανεις reboot και γενικα αυτα αλλαζει η Ip σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.