Προς το περιεχόμενο

Ποιό ups για tv, κονσόλες, 2 υπολογιστές;

manosfp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα συναγωνιστές και χρόνια πολλά.

Αναρωτιόμουν αν υπάρχει ups το οποίο θα μπορέσει να κρατήσει ζωντανές τις προαναφερόμενες συσκευές για 1 λεπτό ούτως ώστε να προλάβω να τις κλείσω.

Δημοσ.

κάποιο τουλάχιστον πάνω απο 1200VA. Προσωπικά θα προτιμούσα να τα χωρίσω σε 2 μικρότερα... π.χ. εναν συνδυασμό 2 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701650 ή ενός ιδιου και ενος http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701852.

Και πάλι όμως με τέτοιο φορτίο μην περιμένεις να σου κρατησουν για πολύ (όχι σαν χρόνο stand-by) αλλα ως αντοχή.

Δημοσ.

Offopic: παιδιά τα λινκ δεν παίζουν πλέον σε tapatalk και iPhone insomnia app.

Φίλε Paulidis θέλεις να πεις ότι όσο πιο πολύ φορτίο τόσο μειώνεται η ζωή του ups?

Δημοσ.

ολο με κατηγορείτε :angry: χαχαχα!

μανο ναι, όσα πιο πολλα συνδέσεις πάνω τόσο λιγότερο χρόνο κρατάει ανοιχτο και τόσο πιο γρήγορα "χαλαει" η μπαταρία του. Εχω ενα ups 3 ετών 600-800VA (δε θυμαμαι ακριβώς) και μετα βίας κραταει μια 32" απλή lg lcd ανοιχτή για 1 λεπτο. προφανώς δεν αξίζει η αλλαγή μπαταρίας και πλέον αμφιβάλω και αν την προστατευει αλλα anyway... :P Μη δωσεις πάντως πολλα λεφτα για μαρκε κλπ. Ειναι σχεδόν αναλώσιμα...

Δημοσ.

Μανο με πάει κανονικα

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Εγώ πατάω οποιοδήποτε λινκ είναι αρκετά μεγάλο για να μην χωράει στην οθόνη και να βγάζει τελίτσες και με πάει σε κενή οθόνη.

Δημοσ.

Μάνο μπήκα από το κινητό για να το τσεκάρω και δεν είχα πρόβλημα στα link σε αυτό το θέμα.

Εκτός από το δεύτερο που έδωσε ο φίλος paylidis που σου εξήγησα γιατί δεν σε πάει κάπου.

Μήπως στο κάνει σε άλλο link σε άλλο θέμα;

Δημοσ.

Εγώ πατάω οποιοδήποτε λινκ είναι αρκετά μεγάλο για να μην χωράει στην οθόνη και να βγάζει τελίτσες και με πάει σε κενή οθόνη.

bug! :lol: καποτε μου το ειχε κανει και εμενα κάποιος Browser (ισως κινητού...)

Δημοσ.

Μάνο μπήκα από το κινητό για να το τσεκάρω και δεν είχα πρόβλημα στα link σε αυτό το θέμα.

Εκτός από το δεύτερο που έδωσε ο φίλος paylidis που σου εξήγησα γιατί δεν σε πάει κάπου.

Μήπως στο κάνει σε άλλο link σε άλλο θέμα;

4f8226e0-7e04-17ca.jpg

Το συγκεκριμένο link και ΟΛΑ τα παρόμοια με τελίτσες δεν μου τα ανοίγει ούτε το tapatalk ούτε το insomnia app. Θεωρεί τις τελίτσες κανονικά γράμματα. Να ανοίξω thread λέτε;

Δημοσ.

why not... σε αλλα σαιτ με τα λινκ ετσι τα ανοιγει...;

α, στο crazy sundays εχει ups 950VA (για 570Wδηλαδή) με 57 ευρω. Εχω ενα, ειναι συμπαθητικά αλλα οχι να τρελαθεις απο ποιοτητα...

Δημοσ.

Στα άλλα φόρουμ που έχω στο tapatalk δεν βγάζει 3 τελίτσες στη μέση των link.

Μπορεί κάποιος φίλος που έχει tapatalk ή το insomnia app στο iphone του να το

τσεκάρει? Kάρμεν γλυκειά μου για ξαναδές το.Να έχει όμως τελίτσες στη μέση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...