manosfp Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα συναγωνιστές και χρόνια πολλά. Αναρωτιόμουν αν υπάρχει ups το οποίο θα μπορέσει να κρατήσει ζωντανές τις προαναφερόμενες συσκευές για 1 λεπτό ούτως ώστε να προλάβω να τις κλείσω.
paylidis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 κάποιο τουλάχιστον πάνω απο 1200VA. Προσωπικά θα προτιμούσα να τα χωρίσω σε 2 μικρότερα... π.χ. εναν συνδυασμό 2 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701650 ή ενός ιδιου και ενος http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701852. Και πάλι όμως με τέτοιο φορτίο μην περιμένεις να σου κρατησουν για πολύ (όχι σαν χρόνο stand-by) αλλα ως αντοχή.
manosfp Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Offopic: παιδιά τα λινκ δεν παίζουν πλέον σε tapatalk και iPhone insomnia app. Φίλε Paulidis θέλεις να πεις ότι όσο πιο πολύ φορτίο τόσο μειώνεται η ζωή του ups?
karmen1983 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Φίλε Mano ο φίλτατος Paylidis έβαλε και μία τελίτσα στο δεύτερο λινκ γι' αυτό δε σε πάει κάπου. Μπορείς να δεις το Ups εδώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701852
manosfp Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Τα μεγάλα link που χάριν εμφάνισης δε φαίνονται στο forum το tapatalk δεν τα ανοίγει. Άς επιβεβαιώσει κάποιος.
karmen1983 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μανο με πάει κανονικα Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
paylidis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 ολο με κατηγορείτε χαχαχα! μανο ναι, όσα πιο πολλα συνδέσεις πάνω τόσο λιγότερο χρόνο κρατάει ανοιχτο και τόσο πιο γρήγορα "χαλαει" η μπαταρία του. Εχω ενα ups 3 ετών 600-800VA (δε θυμαμαι ακριβώς) και μετα βίας κραταει μια 32" απλή lg lcd ανοιχτή για 1 λεπτο. προφανώς δεν αξίζει η αλλαγή μπαταρίας και πλέον αμφιβάλω και αν την προστατευει αλλα anyway... Μη δωσεις πάντως πολλα λεφτα για μαρκε κλπ. Ειναι σχεδόν αναλώσιμα...
manosfp Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μανο με πάει κανονικα Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Εγώ πατάω οποιοδήποτε λινκ είναι αρκετά μεγάλο για να μην χωράει στην οθόνη και να βγάζει τελίτσες και με πάει σε κενή οθόνη.
karmen1983 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μάνο μπήκα από το κινητό για να το τσεκάρω και δεν είχα πρόβλημα στα link σε αυτό το θέμα. Εκτός από το δεύτερο που έδωσε ο φίλος paylidis που σου εξήγησα γιατί δεν σε πάει κάπου. Μήπως στο κάνει σε άλλο link σε άλλο θέμα;
paylidis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Εγώ πατάω οποιοδήποτε λινκ είναι αρκετά μεγάλο για να μην χωράει στην οθόνη και να βγάζει τελίτσες και με πάει σε κενή οθόνη. bug! καποτε μου το ειχε κανει και εμενα κάποιος Browser (ισως κινητού...)
manosfp Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μάνο μπήκα από το κινητό για να το τσεκάρω και δεν είχα πρόβλημα στα link σε αυτό το θέμα. Εκτός από το δεύτερο που έδωσε ο φίλος paylidis που σου εξήγησα γιατί δεν σε πάει κάπου. Μήπως στο κάνει σε άλλο link σε άλλο θέμα; Το συγκεκριμένο link και ΟΛΑ τα παρόμοια με τελίτσες δεν μου τα ανοίγει ούτε το tapatalk ούτε το insomnia app. Θεωρεί τις τελίτσες κανονικά γράμματα. Να ανοίξω thread λέτε;
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 why not... σε αλλα σαιτ με τα λινκ ετσι τα ανοιγει...; α, στο crazy sundays εχει ups 950VA (για 570Wδηλαδή) με 57 ευρω. Εχω ενα, ειναι συμπαθητικά αλλα οχι να τρελαθεις απο ποιοτητα...
manosfp Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Στα άλλα φόρουμ που έχω στο tapatalk δεν βγάζει 3 τελίτσες στη μέση των link. Μπορεί κάποιος φίλος που έχει tapatalk ή το insomnia app στο iphone του να το τσεκάρει? Kάρμεν γλυκειά μου για ξαναδές το.Να έχει όμως τελίτσες στη μέση.
karmen1983 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μάνο μου, κανονικά με πάει και βλέπω και εγώ τελιτσες όπως και εσυ Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μάνο μου, κανονικά με πάει και βλέπω και εγώ τελιτσες όπως και εσυ Sent from my GT-I9000 using Tapatalk της καρμεν ειναι καλυτερο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.