karmen1983 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 με έκανες και γέλασα πάλι. Μάλλον κάποιο κόλλημα έχει φάει το δικό του. Και για του λόγου το αληθές ορίστε πως φαίνεται στο δικό μου Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
moldovan20 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα συναγωνιστές και χρόνια πολλά. Αναρωτιόμουν αν υπάρχει ups το οποίο θα μπορέσει να κρατήσει ζωντανές τις προαναφερόμενες συσκευές για 1 λεπτό ούτως ώστε να προλάβω να τις κλείσω. Όποιο και να επιλέξεις κοίτα να είναι κάποια μάρκα π.χ apc και το βασικότερο να βρίσκεις εύκολα ανταλλακτική μπαταρία .
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Όποιο και να επιλέξεις κοίτα να είναι κάποια μάρκα π.χ apc και το βασικότερο να βρίσκεις εύκολα ανταλλακτική μπαταρία . η ακριβως αντιθετη αποψη με τη δικη μου! Δεδομένου οτι χαλανε ευκολα και δεν αξιζει να τα αλλαζεις μπαταρίες λόγω κόστους παρε φτηνα - σαν αναλωσιμα! υ.γ. τα apc ειναι όντως καλα, όπως επισης και τα MGE
manosfp Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Κούκλα μάλλον φταίει η έκδοση του tapatalk. Εμένα είναι σε iPhone. Problem solved. Το γύρισα μια έκδοση κάτω. Στο insomnia app όμως εξακολουθεί... Ξαναedit: τώρα παίζει και στο insomnia...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.