arsenal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν άνοιξα αυτό το θέμα μιας και η ελληνική αστυνομία αντιμετοπίζετεαι να πω καλύτερα κατακρίνεται απο πολλούς...ειδικά τα τελευταία χρόνια!ποια η θέση σας πάνω σε αυτό?τι πιστεύετε?εγω θεορώ οτι όπως και σε όλες τι δουελειές υπάρχουν και άξιοι και ανάξιοι έτσι και στην αστυνομία υπάρχουν κάποιοι που πάνε εκει να παίζουν ξύλο και γενικά είναι πορωμένοι και κάποιοι που απλά θέλουν να κάνουν την δουελειά τους...εσεις τι πιστεύετε?
leftermann Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από ChrisAce, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από ChrisAce, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος εγώ πιστεύω ότι είσαι μπάτσος. Και μάλιστα ασφαλίτης.
arsenal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Οχι δεν είμαι αλλα θέλω να περάσω αστυφυλάκων και ροτάω γνώμες απλά!
insomniaK Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από ChrisAce, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από ChrisAce, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος εγώ πιστεύω πως είναι 17-18 και θέλει να διασκεδάσει τις τύψεις που νοιώθει που θα δηλώσει μπατσαρία στο μηχανογραφικό.
Whiteyez Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από ChrisAce, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από ChrisAce, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος @arsenal Εσύ τι γνώμη έχεις; Τι σε νοιάζει τι γνώμη έχουν οι άλλοι για την αστυνομία; Θα σε επηρεάσει αυτό στην επιλογή σου να γίνεις αστυνομικός;
arsenal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από ChrisAce, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από ChrisAce, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Εγω πιστεύω οτι και οι δυο που έχετε γράψει μέχρι τώρα είστε κοινωνικα απόβλητα πυ δεν ξέρουν να μιλάνε πέρνουν παραμάσχαλα αναρχικές αντιλήψεις και βάζουν ολους τους αστυνομικους στο ίδιο τσουβάλι!καλημέρα!
leftermann Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από ChrisAce, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από ChrisAce, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος πάρτα ινσόμνιακ!
insomniaK Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από ChrisAce, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από ChrisAce, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος συγνώμη λεφτερμαν, τον εαυτό του κι εσένα εννοούσε, άρα έχεις δίκιο.
arsenal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από ChrisAce, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από ChrisAce, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος καλα ας το κλείσει κάποιος mod το τοπικ αφού συζήτηση δεν γίνεται ουτε πρόκειται να γίνει INSOMNIAK και εσένα εννοούσα
insomniaK Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από ChrisAce, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από ChrisAce, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Σοβαρά τώρα, υπάρχει ήδη παλιότερο θέμα με ακριβώς το ίδιο αντικείμενο, όπου έχουν ειπωθεί οι απόψεις αρκετών μελών. Αναζήτησε το, όπως θα έπρεπε να έχεις ήδη κάνει πριν ξεκινήσεις το παρόν. Με αγάπη, ένα απόβλητο.
InvadersMustDie Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από ChrisAce, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από ChrisAce, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος arsenal Μολις γνωρισες καποιους χιλιομπαναρισμενους αριστερους του site! αμα εισαι εσυ σωστο ατομο, κανε αυτο που θες να κανεις. καλους και σκαρτους ανθρωπους θα βρεις σε ολα τα επαγγελματα. οι αστυνομικοι παιζουν την ζωη τους κορωνα γραμματα καθε μερα απεναντι σε εγκληματιες, δολοφονους και ξεφτιλισμενους νομους. και εχω διαβασει εδω μεσα καποιον να κραζει τους Δελταδες επειδη τους ειδε λεει να πινουν καφε στα ορθια! ( λες και κανενας υπαλληλος δεν πινει καφε, οι αστυνομικοι ειναι ρομποτ κτλ οτι βλακεια θες εδω μεσα θα την διαβασεις ) υπαρχουν ανθρωποι που μπηκαν αστυνομια επειδη πραγματικα το ηθελαν, αλλοι μπηκαν επειδη γουσταρουν να πουλανε σταριλικι, αλλοι μπηκαν λογω δημοσιου -κοινως γραφιαδες - οι μαχιμοι αστυνομικοι αξιζουν τον σεβασμο μας, αρκει να φαιρονται σωστα για να τον κερδισουν... και φυσικα οταν ενας κανει μια βλακεια.. παιρνει η μπαλα ολους (κλασικη προπαγανδιστικη νοοτροπια)
status Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από ChrisAce, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από ChrisAce, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Εγω πιστεύω οτι και οι δυο που έχετε γράψει μέχρι τώρα είστε κοινωνικα απόβλητα πυ δεν ξέρουν να μιλάνε πέρνουν παραμάσχαλα αναρχικές αντιλήψεις και βάζουν ολους τους αστυνομικους στο ίδιο τσουβάλι!καλημέρα! Μπες πρώτα στην σχολή και μετά λες τέτοιες κουβέντες, τσ τσ τσ μικρό παιδί (σε βαθμό) πως μιλάς έτσι;, Αλλά μιας και το ανέφερες (άσχετα με τον τρόπο που μιλάς, και πάλι ντροπή σου..) επειδή έχω ξάδελφο στην αστυνομία, πολλοί μπαίνουν στην σχολή αστυφυλάκων με «ρομαντικές» ιδέες, ότι θα αλλάξουν το κόσμο κλπ, αλλά επειδή you can't learn new tricks to an old dog, τελικά όλοι καταλήγουν στην ίδια λούμπα. καλα ας το κλείσει κάποιος mod το τοπικ αφού συζήτηση δεν γίνεται ουτε πρόκειται να γίνει INSOMNIAK και εσένα εννοούσα Ρε συ μην είσαι τόσο δημοκράτης, με συγκινείς.!
arsenal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από ChrisAce, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από ChrisAce, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Σε 511 σελίδες ?να κάνω αναζήτηση?αλήθεια τώρα? και αυτό το είχα ανήξει εγώ πάλι αλλα εκλεισε γιατι είχε πάει οφφ τοπικ η συζήτησ και το ξαναάνοιξα μήπως και γίνει όντως συζητηση Μπες πρώτα στην σχολή και μετά λες τέτοιες κουβέντες, τσ τσ τσ μικρό παιδί (σε βαθμό) πως μιλάς έτσι;, Αλλά μιας και το ανέφερες (άσχετα με τον τρόπο που μιλάς, και πάλι ντροπή σου..) επειδή έχω ξάδελφο στην αστυνομία, πολλοί μπαίνουν στην σχολή αστυφυλάκων με «ρομαντικές» ιδέες, ότι θα αλλάξουν το κόσμο κλπ, αλλά επειδή you can't learn new tricks to an old dog, τελικά όλοι καταλήγουν στην ίδια λούμπα. Ρε συ μην είσαι τόσο δημοκράτης, με συγκινείς.! Εντάξει το ήξερα οτι θα βρίσκοταν κάποιος να το παίξεις μεγάλος!ήμουν σίγουρος βασικά!και αν θυμάσαι την κόντρα δεν την ξεκίνησα εγώ!και επειδή μιλάς για ενα συγκεκριμένο άτομο δεν κατταλήγουν όλοι ετσι!αρα το παράδειγμα σου ειναι fail
ClouD Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από ChrisAce, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από ChrisAce, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος άντε τσάκαλε, τα εντόπισες τα απόβλητα :ρ http://www.youtube.com/watch?v=facstnGgf-c
arsenal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από ChrisAce, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από ChrisAce, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος @arsenal Εσύ τι γνώμη έχεις; Τι σε νοιάζει τι γνώμη έχουν οι άλλοι για την αστυνομία; Θα σε επηρεάσει αυτό στην επιλογή σου να γίνεις αστυνομικός; Οχι αλλα για να γίνει κουβέντα αλλα πολλά ζηταω ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.