Προς το περιεχόμενο

Ποια η γνώμη σας για την Ελληνική Αστυνομία

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενώ με το να σπάνε όλοι την Αθήνα κάτι άλλαξε.

Έτσι κάτι μπορεί να αλλάξει.

Το θεματάκι με τις ζημιές καλό είναι να καταλάβουμε ότι γίνεται πάνω στον πανικό και την φασαρία της στιγμής, είναι αναπόφευκτο.

Επίσης οταν π.χ. σκάει μύτη ο άλλος με λοστό να δείρει τον ματατζή, έχει φάει μπαούλα ξύλο σε προηγούμενες πορείες και έχει απωθημένα.

Ε ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ;

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έτσι κάτι μπορεί να αλλάξει.

Το θεματάκι με τις ζημιές καλό είναι να καταλάβουμε ότι γίνεται πάνω στον πανικό και την φασαρία της στιγμής, είναι αναπόφευκτο.

Επίσης οταν π.χ. σκάει μύτη ο άλλος με λοστό να δείρει τον ματατζή, έχει φάει μπαούλα ξύλο σε προηγούμενες πορείες και έχει απωθημένα.

Ε ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ;

Ε ναι μώρε, να μην ρίξει και καμιά τζαμαρία, να μην κάψει και μερικούς ανθρώπους και αυτοκίνητα, άσε το παιδί να ξεθυμάνει.

Δημοσ.

Θες να γυρίσουμε το θέμα για το ατύχημα που έγινε; Και βρίσκουν αφορμές κάποιοι για φασαρίες πάλι;

Αφορμή για φασαρίες το λες εσύ αυτό;

Άμα εγώ βλέπω τον μπάτσο με όλη τη σημασία της λέξης να παρασέρνει ένα κοριτσάκι 7 χρονών και να μην σταματάει για να το βοηθήσει, να μην ενημερώνει το κέντρο, να μην το πηγαίνει στο νοσοκομείο αλλά να το παρατάει στην άκρη του δρόμου λες και είναι σκυλί μόνο και μόνο επειδή είναι ρομά, μπορώ να το θεωρήσω ατύχημα;

Σε περίπτωση που έκανα εγώ ένα τέτοιο περιστατικό, μάλλον θα ήμουν ήδη στην φυλακή. Κάτσε να δούμε τι θα πάθει ο καλός και αγαθός αστυνομικούλης.

Άσε, σου λέω εγώ. 1 μήνα μετά, θα είναι στην υπηρεσία του πάλι.

Ε ναι μώρε, να μην ρίξει και καμιά τζαμαρία, να μην κάψει και μερικούς ανθρώπους και αυτοκίνητα, άσε το παιδί να ξεθυμάνει.

Όλοι αυτοί είναι ασφαλήτες και προβοκάτορες.

Έχω δει ουκ ολίγα στις πορείες που έχω κατέβει. Αν δεν τα δεις με το ίδιο σου το μάτι, δεν μπορείς να πεις ποιος ήταν. Και απ'ότι είπες, μάλλον δεν είπες, δεν θα έχεις κατέβει και σε πολλές πορείες για να διαμαρτυρηθείς.

Δημοσ.

Αφορμή για φασαρίες το λες εσύ αυτό;

Άμα εγώ βλέπω τον μπάτσο με όλη τη σημασία της λέξης να παρασέρνει ένα κοριτσάκι 7 χρονών και να μην σταματάει για να το βοηθήσει, να μην ενημερώνει το κέντρο, να μην το πηγαίνει στο νοσοκομείο αλλά να το παρατάει στην άκρη του δρόμου λες και είναι σκυλί μόνο και μόνο επειδή είναι ρομά, μπορώ να το θεωρήσω ατύχημα;

Σε περίπτωση που έκανα εγώ ένα τέτοιο περιστατικό, μάλλον θα ήμουν ήδη στην φυλακή. Κάτσε να δούμε τι θα πάθει ο καλός και αγαθός αστυνομικούλης.

Άσε, σου λέω εγώ. 1 μήνα μετά, θα είναι στην υπηρεσία του πάλι.

Από που είπαμε ότι ενημερώνεσαι και εσύ; Καλύτερα να αλλάξεις τις πηγές σου. Κάνε μια γύρα και διάβασε τι πραγματικά έγινε και πως ;) Στην θέση του θα μπορούσε να είναι ο καθένας, αλλά wait, ήταν ένστολος!! Βαράτε! Σας έπιασε τώρα όλους η συμπόνια για τους τσιγγάνους, που βγάζουν τα παιδιά τους στα φανάρια με ότι συνέπειες συνεπάγονται, αυτά δεν τα βλέπετε ε;

Μόνο τον αστυνομικό κοιτάμε, κάθε μέρα τόσα ατυχήματα γίνονται αλλά εμείς μόνο τον αστυνομικό βλέπουμε, έτσι;

Δημοσ.

Στείλε το λινκ από το οποίο ενημερώθηκες.

Στην θέση του θα μπορούσε να είναι ο καθένας, αλλά wait, ήταν ένστολος!! Βαράτε!

1 παραπάνω.

Δημοσ.

1 παραπάνω;;;;;; Επειδή φοράει στολή δεν σημαίνει ότι είναι και ο super caotonic, άνθρωπος είναι που είχε την ατυχία να βρεθεί σε ένα τροχαίο, όπως θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε από εμάς, ακόμα και στη θέση του μικρού κοριτσιού.

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 7 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 7 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

1 παραπάνω;;;;;; Επειδή φοράει στολή δεν σημαίνει ότι είναι και ο super caotonic, άνθρωπος είναι που είχε την ατυχία να βρεθεί σε ένα τροχαίο, όπως θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε από εμάς, ακόμα και στη θέση του μικρού κοριτσιού.

Δημοσ.

Γαμώτο, ναι!

Η αστυνομία πρέπει να βελτιωθεί:

1. Όταν βλέπει επιτεθειμένες ζαρντινιέρες να προστατεύει τους πολίτες.

2. Όταν συλλαμβάνει αλλοδαπούς να μην τους ονομάζει 1 και 2, και οι αστυνομικοί να τους διατάζουν ανάλογα το νούμερο να βαράει ο ένας τον άλλο.

3. Όταν συλλαμβάνει νταβαντζήδες δε χρειάζεται να τους αντικαθιστά με τα δικά της παιδιά.

4. Όταν διαπιστώνει διακίνηση ναρκωτικών, να μην προσπαθεί να βγάλει κέρδος.

5. Όταν γίνονται φασαρίες, να μη στέλνει και τους δικούς της ηθοποιούς της παραστασης των 20.00, να κάνουν μεγαλύτερες ζημιές.

6. Η αστυνομοκρατία στο κέντρο της αθήνας είναι ρεζιλίκι. Έχω μεγαλώσει σε αυτές τις περιοχές και μου προκαλεί φόβο η ύπαρξη τόσων μπάτσων. Ως πολίτης, δε φοβάμαι τους συμπολίτες μου σε ότι κι αν πιστεύουν.

7. Οι μηχανόβιοι αστυνομικοί να βάλουν τα λαμπάκια εκεί που ξέρουν, διότι είναι ενοχλητικά και προκαλούν ατυχήματα.

8. Η σύλληψη πόρνων, δε σημαίνει δωρεάν υπηρεσίες για τα όργανα.

9. Η προστασία σε νυχτομάγαζα, δε νομίζω να δηλώνεται στην εφορία από αυτούς που την προσφέρουν.

10. Το να τσαμπουκαλεύεσαι, βαράς, προκαλείς και προσαγάγεις διαδηλωτές, σε ποιο ακριβώς σημείο του Job description βρίσκεται.

Θέλετε να συνεχίσω;;; Μπορώ, η λίστα είναι ατελείωτη.

Λοιπόν, για να μην αρχίσει κανένας να απαντάει 1 προς 1 αυτά που αναφέρω παραπάνω. Αυτά είναι ενδεικτικά των δραστηριοτήτων των μπάτσων. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, το σημαντικό ακολουθεί:

=> Είναι τόσες πολλές αυτές οι παράνομες δραστηριότητες που εμπλέκονται αστυνομικοί, που ΔΕΝ αποτελούν την εξαίρεση οι λίγοι που διαπράττουν αυτά τα εγκλήματα αλλά τον κανόνα. Αλλιώς δε βγαίνουν και τα νούμερα.

Η δική μου εντύπωση ως πολίτη είναι πως είναι ελάχιστοι οι αστυνομικοί που υπηρετούν την κοινωνία, όλοι οι υπόλοιποι είναι μπάτσοι που εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα.

Δημοσ.

Αυτοί που έχουν αρνητική άποψη για την αστυνομία, πιστεύετε ότι θα μπορούσαμε να ζούσαμε χωρίς αστυνομία σε αυτή τι κοινωνία που βρισκόμαστε;

Δεν νομίζω πως υποστήριξε κανείς κάτι τέτοιο. Φυσικά, η απάντηση στην ερώτηση είναι "όχι", λόγω του "σε αυτή την κοινωνία που βρισκόμαστε". Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να υποστηρίζουμε μια καλύτερη μορφή κοινωνίας στην οποία ναι, δεν χρειάζεται αστυνομία.

*Μιλώ στον πληθυντικό, αυτό δεν σημαίνει πως συμπεριλαμβάνω τους παραπάνω posters στα λεγόμενα μου, μιλάω για μένα.

edit: Ουπς, είχα ώρα να κάνω refresh :P

Δημοσ.

Στείλε το λινκ από το οποίο ενημερώθηκες.

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που παρέσυρε τραυματίζοντας θανάσιμα ένα 7χρονο κορίτσι το μεσημέρι της Τετάρτης, στο Μενίδι.

Η Εισαγγελία θα διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί αν προκύπτουν σε βάρος του ποινικές ευθύνες για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σωματική βλάβη από αμέλεια.

Από τα στοιχεία της δικογραφίας, πάντως, δεν προκύπτει ότι εγκατέλειψε το 7χρονο κορίτσι όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&cid=0&aid=234253

H δικογραφία το λέει, όχι η zougla.

Βγαίνουμε πάλι πολύ offtopic.

Δημοσ.

Για την δικογραφία το λέω και εγώ.

Δεν είδα έναν αστυνομικό που να πάθει κάτι σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...