Προς το περιεχόμενο

Προτασεις για αγορα UPS..

hammerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι κατοχος 2 ups ,

1x Trust PW-4095T 950VA/480w

και

1x MGE ELLIPSE PREMIUM 1200VA/780W

Πολυ αξιοπιστα μηχανηματα τα εχω 5 χρονια περιπου και μονο στο Trust εχω αλλαξει πριν 1,5 χρονο μπαταρια

αλλα σημερα που εκανα κατι δοκιμες δεν κρατανε πλεον καθολου και τα 2..!

Απο μονα τους (χωρις φορτιο) κρατανε λιγο αλλα αμα βαλω εστω μονο την οθονη επανω (24") κλεινουν αμεσως..!

τι με συμφερει να κανω.. ?

να τους παρω νεες μπαταριες (αμα βρω..) η να παρω ενα καινουργιο και καλο και να τα βαλω ολα επανω ?

τα πραγματα που θα βαλω επανω ειναι : 1 pc tower me 850W psu , 1 24" monitor , 1 scanner , 1 printer inkjet ,

5~6 φορτιστες (mp3,ipcam,κινητο και αλλα) , 1 λαμπα , 1 mini hi-fi , 5,1 speakers pc

Δημοσ.

Γενικοτερα στο forum επικρατει μια νοοτροπια να πεταξω το παλιο μου ups επειδη τελειωσαν οι μπαταριες,και να παρω κανουργιο.Γιατι το καινουργιο δεν θα χρειαστει και αυτο αλλαγη μπαταριας καποια στιγμη?

Βρες λοιπον κατα την αποψη μου τιμες μπαταριων για τα δυο ups και αντι να πεταξεις τα ups ,πετα ολα τα περιφερειακα εκτος ups και θα σου ειναι υπεραρκετα.Τα ups πρεπει να υποστηριζουν ΜΟΝΟ pc και οθονη .Εαν θελουμε να υποστηριζουμε τα παντα,αγοραζουμε μια πετρελαιογεννητρια και ξενοιαζουμε απο αλλαγη μπαταριων.

Δημοσ.

Βγάλε τις παλιές μπαταρίες και υπολόγισε πόσα θα χρειαστείς για να τις αλλάξεις... Αν σε συμφέρει άλλαξε τες και είσαι μια χαρά.. Εγώ σε ένα Turbo-X 1000VA άλλαξα τις μπαταρίες με ένα 20άρικο και πετάει το εργαλέιο!

Δημοσ.

επισεις προτινω να μην εχεις στο ΟΥΠΣ σου τον εκτυπωτή. Μια φορα στο γραφειο μου σε διακοπη ρευματος πηρε φωτια ενα Ουπς και ο λογος ηταν ο εκτυπωτης (εχει να κανει με το τροπο που τραβαει ρευμα και το τροφοδοτικο του).

Δημοσ.

Τα ups πρεπει να υποστηριζουν ΜΟΝΟ pc και οθονη .

Επίσης, εξωτερικούς δίσκους, και modems/routers/switches.

Εαν θελουμε να υποστηριζουμε τα παντα,αγοραζουμε μια πετρελαιογεννητρια και ξενοιαζουμε απο αλλαγη μπαταριων.

Συμφωνώ απολύτως.

Δημοσ.

θα ηταν καλυτερα παντως να ψαξεις σε κανενα ποιο γνωστο μαγαζι για μπαταριες.παρα σε καποιο <noname> site με μεταφορικη εννοια...

παντως απο θεμα εμπειριας που εχω με μπαταριες θα σου συνιστουσα να μην δωσεις πανω απο 20 euro για μια μπαταρια για ups γτ δεν αξιζει κ δεν κερδιζεις κατι το παραπανω...

Δημοσ.

Παιδια βρεθηκε στα χερια μου το mge ellipse premium 500 (καινουργιο)

upsc.jpg

Μεγιστη ισχυς 480VA/280W

Line interactive ΕΞΟΔΟΙ 4DIN

Επειδη δεν ξερω απο αυτα δεν ξερω τι μπορει να αντεξει...

(εχω το pc - router - εκτυπωτη - εξωτερικο DVD WRITER - Ασυρματο - ηχεια - επιτραπεζιο φωτιστικο)θα τα αντεξει??

Μπορω στην μια μπριζα να βαλω πολυμπριζο "ασφαλειας" για να χωρεσουν ολα??

Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!

Δημοσ.

νομιζω μονο το pc μπορει να σηκωσει αυτο το ups και αν μπορει κ αυτο...<αναλογως> κ το pc που εχεις βεβαια

θα ελεγα να ακουσεις ομως κ μια αλλα γνωμη αν κ ειμαι σχεδον σιγουρος για αυτο...

Δημοσ.

νομιζω μονο το pc μπορει να σηκωσει αυτο το ups και αν μπορει κ αυτο...<αναλογως> κ το pc που εχεις βεβαια

θα ελεγα να ακουσεις ομως κ μια αλλα γνωμη αν κ ειμαι σχεδον σιγουρος για αυτο...

Σε ευχαριστω...!!

Περιμενω μην ξερει κανεις μην κανω καμια γκαφα...!

Είναι πολύ μικρό ups.

Δύσκολα να κρατήσει ακόμα και μόνο το πισί.

Τοτε τι τις θελει τις 4 μπριζες.... :huh:

Δημοσ.

Για μικρές καταναλώσεις.

Οθόνη, εξωτερικό δίσκο ή dvd, modems, switches, τέτοια πράγματα.

Νασαι καλα...ευχαριστω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...