hammerd Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Ειμαι κατοχος 2 ups , 1x Trust PW-4095T 950VA/480w και 1x MGE ELLIPSE PREMIUM 1200VA/780W Πολυ αξιοπιστα μηχανηματα τα εχω 5 χρονια περιπου και μονο στο Trust εχω αλλαξει πριν 1,5 χρονο μπαταρια αλλα σημερα που εκανα κατι δοκιμες δεν κρατανε πλεον καθολου και τα 2..! Απο μονα τους (χωρις φορτιο) κρατανε λιγο αλλα αμα βαλω εστω μονο την οθονη επανω (24") κλεινουν αμεσως..! τι με συμφερει να κανω.. ? να τους παρω νεες μπαταριες (αμα βρω..) η να παρω ενα καινουργιο και καλο και να τα βαλω ολα επανω ? τα πραγματα που θα βαλω επανω ειναι : 1 pc tower me 850W psu , 1 24" monitor , 1 scanner , 1 printer inkjet , 5~6 φορτιστες (mp3,ipcam,κινητο και αλλα) , 1 λαμπα , 1 mini hi-fi , 5,1 speakers pc
Roger Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Γενικοτερα στο forum επικρατει μια νοοτροπια να πεταξω το παλιο μου ups επειδη τελειωσαν οι μπαταριες,και να παρω κανουργιο.Γιατι το καινουργιο δεν θα χρειαστει και αυτο αλλαγη μπαταριας καποια στιγμη? Βρες λοιπον κατα την αποψη μου τιμες μπαταριων για τα δυο ups και αντι να πεταξεις τα ups ,πετα ολα τα περιφερειακα εκτος ups και θα σου ειναι υπεραρκετα.Τα ups πρεπει να υποστηριζουν ΜΟΝΟ pc και οθονη .Εαν θελουμε να υποστηριζουμε τα παντα,αγοραζουμε μια πετρελαιογεννητρια και ξενοιαζουμε απο αλλαγη μπαταριων.
kostastnt Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Βγάλε τις παλιές μπαταρίες και υπολόγισε πόσα θα χρειαστείς για να τις αλλάξεις... Αν σε συμφέρει άλλαξε τες και είσαι μια χαρά.. Εγώ σε ένα Turbo-X 1000VA άλλαξα τις μπαταρίες με ένα 20άρικο και πετάει το εργαλέιο!
blashyrkh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 επισεις προτινω να μην εχεις στο ΟΥΠΣ σου τον εκτυπωτή. Μια φορα στο γραφειο μου σε διακοπη ρευματος πηρε φωτια ενα Ουπς και ο λογος ηταν ο εκτυπωτης (εχει να κανει με το τροπο που τραβαει ρευμα και το τροφοδοτικο του).
doombringer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 εψαξα λιγο προχειρα και βρηκα αυτες εδω.. http://www.batteries....asp?catid=3142 κανουν λογικα για το δικο σου.. παρε ενα τηλ και ρωτα φιλε για σιγουρα ομως...
epitropos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Τα ups πρεπει να υποστηριζουν ΜΟΝΟ pc και οθονη . Επίσης, εξωτερικούς δίσκους, και modems/routers/switches. Εαν θελουμε να υποστηριζουμε τα παντα,αγοραζουμε μια πετρελαιογεννητρια και ξενοιαζουμε απο αλλαγη μπαταριων. Συμφωνώ απολύτως.
metanei Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 θα ηταν καλυτερα παντως να ψαξεις σε κανενα ποιο γνωστο μαγαζι για μπαταριες.παρα σε καποιο <noname> site με μεταφορικη εννοια... παντως απο θεμα εμπειριας που εχω με μπαταριες θα σου συνιστουσα να μην δωσεις πανω απο 20 euro για μια μπαταρια για ups γτ δεν αξιζει κ δεν κερδιζεις κατι το παραπανω...
Dannie Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Παιδια βρεθηκε στα χερια μου το mge ellipse premium 500 (καινουργιο) Μεγιστη ισχυς 480VA/280W Line interactive ΕΞΟΔΟΙ 4DIN Επειδη δεν ξερω απο αυτα δεν ξερω τι μπορει να αντεξει... (εχω το pc - router - εκτυπωτη - εξωτερικο DVD WRITER - Ασυρματο - ηχεια - επιτραπεζιο φωτιστικο)θα τα αντεξει?? Μπορω στην μια μπριζα να βαλω πολυμπριζο "ασφαλειας" για να χωρεσουν ολα?? Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
metanei Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 νομιζω μονο το pc μπορει να σηκωσει αυτο το ups και αν μπορει κ αυτο...<αναλογως> κ το pc που εχεις βεβαια θα ελεγα να ακουσεις ομως κ μια αλλα γνωμη αν κ ειμαι σχεδον σιγουρος για αυτο...
epitropos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Είναι πολύ μικρό ups. Δύσκολα να κρατήσει ακόμα και μόνο το πισί.
Dannie Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 νομιζω μονο το pc μπορει να σηκωσει αυτο το ups και αν μπορει κ αυτο...<αναλογως> κ το pc που εχεις βεβαια θα ελεγα να ακουσεις ομως κ μια αλλα γνωμη αν κ ειμαι σχεδον σιγουρος για αυτο... Σε ευχαριστω...!! Περιμενω μην ξερει κανεις μην κανω καμια γκαφα...! Είναι πολύ μικρό ups. Δύσκολα να κρατήσει ακόμα και μόνο το πισί. Τοτε τι τις θελει τις 4 μπριζες....
epitropos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Τοτε τι τις θελει τις 4 μπριζες.... Για μικρές καταναλώσεις. Οθόνη, εξωτερικό δίσκο ή dvd, modems, switches, τέτοια πράγματα.
Dannie Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Για μικρές καταναλώσεις. Οθόνη, εξωτερικό δίσκο ή dvd, modems, switches, τέτοια πράγματα. Νασαι καλα...ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.