Προς το περιεχόμενο

Η OCZ παρουσιάζει τη νέα σειρά ssd Vertex 3


stergi17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλα ρε παιδια τι διαολο κοστος κατασκευης εχουν αυτοι και ειναι τοσο ακριβοι!!!!?????

ελεος διλαδι!!!

 

Πρέπει να σκεφτείς όλο το κόστος παραγωγής... Από την ανάπτυξη της ιδέας και το επιστημονικό προσωπικό που χρειάστηκε, οι δοκιμές που έγιναν μέχρι το κόστος των καινούργιων μηχανημάτων που θα χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή τους... Η εταιρία βάζει έναν στόχο πωλήσεων και θέτει τις τιμές αντίστοιχα ώστε να βγάλει τα "σπασμένα" και να έχει και κέρδος. Μακροπρόθεσμα που περνάει μόνο σε κέρδος από το προϊόν αυτό τότε πέφτουν και οι τιμές...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το παράδειγμα δεν στέκει, διότι κάλλιστα μπορεί αντί για 0.49 να γραφτεί 0.51, όπου «θα την πατήσουν» τόσο οι MLC όσο και οι SLC. :P

 

On topic όμως, οι τιμές τους σίγουρα δεν θα είναι χειρότερες από αυτές των σημερινών. Έχουμε μπει για τα καλά στο τραίνο των SSD, αφού πλησιάζουμε το 1GB = 1€. Δεν υπάρχει γυρισμός πλέον. Αλλά μου κάνει κι εμένα εντύπωση αυτό που έγινε με το SATA3. Καλά-καλά δεν παρουσιάστηκε, ήδη τείνει να είναι ελλιπές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν γράφει 0.49 ο controller. Ο controller γράφει 0 ή 1. Στην πράξη το 0 δεν είναι 0 αλλά λίγο παραπάνω όπως και το 1 δεν είναι 1 αλλά λίγο παρακάτω. Για την ακρίβεια ο controller μετράει την τάση στο cell. Όπου 0 είναι η ελάχιστη τάση και 1 η μέγιστη τάση που επιστρέφει το cell.

 

Στον SLC το αποδεκτό σφάλμα είναι 0.5. Σε έναν MLC με 2 bit/cell το αποδεκτό σφάλμα είναι 0.25 , σε έναν MLC με 4bit/cell είναι 0.125.

 

Ο δίσκος με τον καιρό "κουράζεται" και γι'αυτό υπάρχει αλγόριθμος διάγνωσης. Το κάθε cell μπορεί να εγγραφεί περιορισμένες φορές (ενώ μπορεί να διαβαστεί άπειρες).

Όταν ένα cell φτάνει στα όριά του και όπως αναφέρεις τα δεδομένα δεν γράφονται σωστά τότε απλά καταργείται αυτό το cell και χρησιμοποιείται στην θέση του κάποιο από τα εφεδρικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...
  • Super Moderators

http://www.anandtech.com/show/4186/ocz-vertex-3-preview-the-first-client-focused-sf2200

http://www.guru3d.com/news/ocz-vertex-3-240gb-review/

 

επιτέλους preview για την "απλή" Vertex 3 σειρά, 249$ τα 128GB, αρκετά καλή τιμή για αυτά που προσφέρει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επειδή σκέφτομαι να πάρω και εγώ κάποια στιγμή ssd σκεφτόμουν για τον osz που ήδη έχει βγει και μπαίνουν σε pci θύρα σε σύγκριση με τους vertex ποιοι είναι πιο αξιόπιστοι όσο αφορά την διάρκεια ζωής ενός τέτοιου δίσκου,δηλ παιδιά για να καταλάβουμε και κάποιοι με λιγότερες γνώσεις όσο περισσότερο τον χρησιμοποιείς τόσο χάνεται οι αποδόσεις του και τελικά η ζωή του?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...