Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέας κάσας.

Jimosss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σύστημα είναι της υπογραφής, διατίθενται έως 100€ και μια πρώτη ιδέα μου είναι αυτή. Οποιαδήποτε γνώμη δεκτή, ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βρε σιγουρα και μενα εκει πηγε το μυαλο μου ομως λεω ασε βραδιατικα μη το γρουσουζευουμε..

Αντε μη το μαμησουμε το θεμα ομως.. Εγω θα προτεινα το CoolerMaster 690 II μιας και μου αρεσει πολυ και ειμαι αντιφαν του χαφ..

Δημοσ.

Tι να γρουσουζεψουμε βρε αδερφε?Ή πυργος ή κουτι ή θηκη υπολογιστη μπορουμε να το πουμε,αλλα κασα?Δεν λεγεται κασα με τιποτα.

Δημοσ.

+1 απο μένα. Κάτοχος αυτου του κουτιου,πιστευω οτι τα λεφτα που κάνει τα αξίζει..! Το μονο που με παιδεψε ειναι η τοποθέτηση της gpu αλλα πιστευω αυτο ειναι κάτι μεμονωμένο που ετυχε σε μένα ... ( δεν έφτανε η τρυπα της καρτας με τη τρυπα του κουτιου ωστε να βιδωθεί. Το αντιμετωπισα με το να ακουμπησω τη κάρτα μαζι με τη βιδα και μετα να την τοποθετησω για να "κάτσει"

Δημοσ.

Τρομερό κουτί για κάτω των 100€ είναι το Scout Storm απο την Cooler Master..

Με 4 USB στην πρόσοψη και στο καλύτερο σημείο..

Και firewire και e-sata

(USB2.0 x 4; IEEE1394 x 1; eSATA x 1; Mic x 1; HD Audio+AC’97 x 1)

Είναι πάρα πολύ ποιοτικό κουτί με πολύ χώρο..

Αν δεν είχα πάρει το κτήνος της υπογραφής μου σίγουρα θα έπαιρνα αυτο που σου προτείνω

Link

Το εχω δει στο MUltirama στα 85€

a_cooler_master_cm_storm_scout_pc_case.jpg

Δημοσ.

και αυτο που προτείνει ο venumis ειναι πολυ καλο :-) . Εγω πηρα το 690 λόγω χώροταξιας στο επιπλο του pc ,δε χωραει το scout. Α επισης << για την ιστορια >>να πω πως και το 690 εχει μπροστα 2 usb και μια esata ,θυρα και υποδοχη για μικροφωνο και μια για ακουστικα (μπορει καποιους να τους βολευει αυτες οι 2 τελευταιες θυρες εμενα δε μου χρειαζονται)

Δημοσ.

Οντος ο τίτλος Σπάει μάτι!!! "αγορά κασας" ωραία Πάρε μια απλή και κανε την δουλιά σου. Εγώ Έχω την CoolerMaster Cosmos S είναι άνετη με πολύ καλό Airflow και δεν θα σου περνει σκόνη (Ούτε υγρασία Άμα την βάλεις βαθιά) αυτά είναι καλή ποιότητα κατασκευής (απο αλουμίνιο) Αλλα θέλει μεγάλη προσοχή.

Παντός είναι καλή κασα, αν θες να βάλεις και νερό Έχει τις τριπουλες.

Δημοσ.

χαχαχαχαχ οντος δεν εθεσα καλα το θεμα...

Θα παρω την CoolerMaster 690 II τελικα μιας και μονο καλα διαβασα για αυτη.

Μπορειτε να μου πειτε ποσα, σε τι μεγεθος και απο που επιπλεον fans θα πρεπει να παρω; (κατα προτιμηση με μπλε led για να ταιριαζουν.)

Ευχαριστω για τις απαντησεις και την μπολικη δοση χιουμορ! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...