Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέας κάσας.

Jimosss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να τα κάνεις τα εξτρα ανεμιστήρια?? όσα χρειάζεσαι τα έχει πανω το κουτί , αν θυμάμαι καλά ένα 12αρι μπροστά να βάζει ενα πίσω να βγάζει και ένα στην οροφή να βγάζει... και νομίζω παίρνει άλλο ενα στην οροφή και ένα πίσω απο τον επεξεργαστή που για εμένα είναι too much να ταπροσθέσεις διοτι δεν θα σου προσφέρουν κατι ιδιαιτερο παραπάνω πέρα από περιτό θόρυβο!

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειναι προσωπική μοθ άποψη αλλά πιο άσχημα κουτιά από τα gmc για εμένα δεν υπάρχουν!

Δημοσ.

To CM 690 II advanced είναι πολύ καλό αλλά ξεφεύγει από το όριο τιμής που θέτεις.

Το Πλαίσιο το είχε στα 93e πριν λίγο καιρό αλλά τώρα... 103.90e (και το λενε και web offer τρομάρα τους) :angry:

Οπότε, +1 για το Storm Scout ;)

Δημοσ.

To CM 690 II advanced είναι πολύ καλό αλλά ξεφεύγει από το όριο τιμής που θέτεις.

Το Πλαίσιο το είχε στα 93e πριν λίγο καιρό αλλά τώρα... 103.90e (και το λενε και web offer τρομάρα τους) :angry:

Οπότε, +1 για το Storm Scout ;)

δεν θεωρω οτι φευγει απο τον προυπολογησμο του για 3 ευρω διαφορα.

αλλωστε ειναι απο τους νομους του εμποριου οτι πουλαει-ακριβαινει.

οταν αγορασα εγω το 690ΙΙ (καλοκαιρι),εδωσα γυρο στα 85ευρω,και το HAF 922(ηθελα να αγορασω το 922 αλλα δεν το μετανιωσα ουτε στιγμη που πηρα το 690) ειχε πανω απο 120 εαν θυμαμαι καλα.

για δες τωρα τις τιμες τους......εχουν αντιστραφει.

Δημοσ.

Μολις ακουσα για το Scout το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο ηταν ο ηρωας στο hon...

scout.png

Τεσπα, δεν μου αρεσε ουτε σε εμφανιση ουτε σε χαρακτηριστικα...

Δημοσ.

Τι να τα κάνεις τα εξτρα ανεμιστήρια?? όσα χρειάζεσαι τα έχει πανω το κουτί , αν θυμάμαι καλά ένα 12αρι μπροστά να βάζει ενα πίσω να βγάζει και ένα στην οροφή να βγάζει... και νομίζω παίρνει άλλο ενα στην οροφή και ένα πίσω απο τον επεξεργαστή που για εμένα είναι too much να ταπροσθέσεις διοτι δεν θα σου προσφέρουν κατι ιδιαιτερο παραπάνω πέρα από περιτό θόρυβο!

Πραγματικα αριστο το CM II.Τελειο airflow και καθολου σκονη μεσα.Εναν 14αρη εχει μπροστα,εναν 14αρη πανω και εναν 12αρη πισω.Παιρνει αλλο εναν 14αρη πανω,δυο 12αρηδες κατω και εναν 8αρη πισω απο τον επεξεργαστη αλλα οπως σωστα ειπες αυτοι που εχει πανω φτανουν και περισσευουν.Μονο φασαρια θα προσθεσεις με επιπλεον ανεμιστηρες.Ισως εναν 12αρη κατω να χτυπαει την gpu.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...