Jimosss Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 τελικα CM 690 IΙ ή Fractal Design Define R2;;; hmmmm
Keno Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 παιδες προτεινω 1. η οικονομικη λυση asgard 2. η γα**τη λυση Midgard :-D :-D sorry αν ειμαι εκτος
maik42 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 εγώ παρήγγειλα το cm 690 ii από πλαίσιο.ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το haf 922 αλλά αφού όλοι προτείνετε αυτό το τσίμπησα. αντε με το καλο. οταν το στησεις πες μας εντυπωσεις.
johnyboy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 εξαιρετικό κουτί.Πολύ ποιοτικό και αθόρυβο.έχει 3 βάσεις για 2πλο ψυγείο.πάνω,κάτω και στο πλάι.πολύ καλό cable management για να μην φαίνεται απολύτως τίποτα. Σε idle κατάσταση έχω 5~ βαθμούς κάτω από πριν που είχα ένα παρτάλι.Και το είχα και χωρίς καπάκια. στο μόνο που την πάτησα είναι ότι το Psu μου έχει κοντά καλώδια και δεν φτάνουν στην Mobo αλλά είχα σκοπό να το αλλάξω έτσι και αλλιώς.Πρέπει να είναι 46cm για να φτάσουν.
panosno1com Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 στο μόνο που την πάτησα είναι ότι το Psu μου έχει κοντά καλώδια και δεν φτάνουν στην Mobo αλλά είχα σκοπό να το αλλάξω έτσι και αλλιώς.Πρέπει να είναι 46cm για να φτάσουν. και γω εκει την πατησα,μαλιστα στο παλιο μου τροφοδοτικο δεν εφτανε μονο το 6pin καλωδιο για 2 cm και αναγκαστηκα να παρω καινουριο τροφοδικο ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.