onty Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Παιδια ειμαι πανευτυχης ιδιοκτητης ενος πανεμορφου και πανεξυπνου λαμπραντορ και θελω να μου πειτε αν ξερετε πως μπορω να τον μεταφερω με το αυτοκινητο μου χωρις να λερωνει με λασπες τα καθισματα , να μην πεφτουν οι τριχες , να μη μυριζει κτλ.. Ως τωρα καθαριζα το αυτοκινητο καθε 2 μερες αλλα και παλι γινοταν χαλια και ειχε μια μονιμη μυρωδια.. Τωρα ομως που πηρα καινουριο αυτοκινητο πρεπει να παρω δραστικα μετρα . ΑΠο το λιγο ψαξιμο ειδα αυτο Link ομως δεν ξερω αν θα με καλυψει απολυτα.. Οποια απαντηση καλοδεχουμενη !
Pantelwolf Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Σε κλειστό κλουβί.Αλλιώς ότι και να κάνεις θα μαζεύεις τρίχες.
Ntinaras Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 http://global.ebay.com/DOG_CAT_PET_SEAT_BELT_seatbelt_Car_HARNESS_Small_SIZE/190487299906/item
onty Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Το σκεφτηκα αρχικα ομως κουτι για ενα λαμπραντορ 1 ετους δεν χωραει μεσα στο ταπεινο ibiza... Ntinaras φιλε αυτο δεν νομιζω να κανει δουλεια . Ψαχνω κατι που να μην ακουμπαει καθολου ο σκυλος στο καθισμα..
scullyist Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Ψαχνω κατι που να μην ακουμπαει καθολου ο σκυλος στο καθισμα.. Ε δεν χρειάζεται και τίποτα ειδικό για αυτή τη δουλειά. Ένα ριχτάρι/κάλυμμα αποκλειστικά δικό του για όποτε τον βάζεις στο αμάξι, να καλύπτει όλη την πίσω θέση. Κι ένα σεντόνι δηλαδή στην κάνει την δουλειά lol
pournaras Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Να του δινεις λεφτα να πηγαινει με το λεωφορειο.
onty Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Ειναι λιγο υποχονδριος για να παει με το λεωφορειο ! Το σεντονι ρε συ δεν ειναι αδιαβροχο ομως και συνηθως μουσκευεται ο χαζουλης .. Ασε που η μυρωδια περναει απο το πανι στο καθισμα. Τι να κανω ρε γαμτ?
evabb Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Ειναι λιγο υποχονδριος για να παει με το λεωφορειο ! Το σεντονι ρε συ δεν ειναι αδιαβροχο ομως και συνηθως μουσκευεται ο χαζουλης .. Ασε που η μυρωδια περναει απο το πανι στο καθισμα. Τι να κανω ρε γαμτ? υπαρχουν κατι κουβερτουλες/σεντονια για μωρα που ειναι απο την μια πλαστικο κι απο την αλλη υφασμα ακριβως για αυτη την δουλεια.
onty Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μπορεις να μου δειξεις please τι ακριβως εννοεις? Να το το παληκαρι ..! ΑΝ εχει δει κανεις πιο ομορφο κουταβι ας το πει τωρα.. Link
evabb Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 αχουτοοοοοοοοοοοοοοο. ρε συ δεν ξερω πως τα λενε ακριβως, παντως απο την μια ειναι σαν πετσετε και απο την αλλη εχει πλαστικο σαν αδιαβροχου. κοιτα σε κανα jumbo η κανα μαγαζι για παιδικα. τα βαζουν στα παιδια που κατουριουνται την νυχτα, μπορει να υπαρχει και για ενηλικες βασικα λολ
scullyist Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Καλά είναι όντως θεός, άχουτο δεν θα πει τίποτα. Και είναι και ΜΑΥΡΟΣ θεός, παίρνει έξτρα ++!. Όμως πάρε απόφαση ότι έχεις σκύλο και όχι άγαλμα, το απόλυτα αποστειρωμένο αμάξι (καινούριο/ξε-καινούριο) από μυρωδιές, και τρίχες απλά ξέχασε το. Από 'κει και πέρα μπανιάριζε τον συχνά και με κάτι μυρωδάτο για να μην μυρίζει ασυνήθιστα πολύ το ζώο, κι ένα κάλυμμα αδιάβροχο από κάτω όπως σου είπαν και τέρμα.
onty Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Βρε σιγουρα τον λατρευω και ας ειναι λιγο μυρωδατος ομως το αμαξακι ειναι καινουριο και θελω να το προφυλαξω οσο μπορω... ΟΣο για το μαυρος .. ειναι ΚΑΦΕ το παιδακι μου..σπανιο μεν.. οριστε Link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.