zoranb Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρώ ντιζαϊνάτες βάσεις TV από ξύλο (όχι μασίφ), σαν τις παρακάτω;
leftermann Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 στο ΙΚΕΑ έχει μερικές συμπαθητικές Αλλά ρε συ Ζόραν, σούχει φάει τα νιάτα αυτό το σπίτι
zoranb Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Τις έχω δεί αυτές τις βάσεις αλλά δεν μου κάνουν! Όντως μου τα έχει φάει τα νιάτα αλλά τουλάχιστον το ευχαριστιέμαι που τα φτιάχνω μόνος μου!
pournaras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δηαλδη παει η κρεμαστη λυση; Τζαμπα εριξα επαγγελματικη σχεδιαση
zoranb Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δηαλδη παει η κρεμαστη λυση; Τζαμπα εριξα επαγγελματικη σχεδιαση με έβαλε σε πολλές σκέψεις η λύση σου φίλε μου και θεωρητικά ήταν η καλύτερη λύση, αλλά προέκυψαν προβλήματα τεχνικά και έπρεπε να την απορρίψω, αναγκαστικά πρέπει να πάω σε λύση επίπλου και ο Θεός βοηθός, αλλά πού θα βρώ ντιζαϊνάτα έπιπλα όμως;
kfyros Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 παντού , googlaρε κιόλας έχουν και ηλεκτρονικούς καταλόγους οι περισσότεροι, από ΑΒΑΞ, neoset, sato κλπ. κλπ.
zoranb Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 με τί keyword προτείνεις να googlάρω γιατί έχω κολλήσει!
evabb Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 με έβαλε σε πολλές σκέψεις η λύση σου φίλε μου και θεωρητικά ήταν η καλύτερη λύση, αλλά προέκυψαν προβλήματα τεχνικά και έπρεπε να την απορρίψω, αναγκαστικά πρέπει να πάω σε λύση επίπλου και ο Θεός βοηθός, αλλά πού θα βρώ ντιζαϊνάτα έπιπλα όμως; habitat κοιταξες;
kage Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 σχεδον οσα καταστηματα ή αλυσιδες πουλανε tv εχουν και βασεις. μπες στο σιτε τυπου kotsovolos,mediamarkt,saturn κtl.θα δεις μερικες μαρκες και μετα αν θες μπαινεις στα εργοστασιακα σιτε και θα βρεις περισσοτερα...
paylidis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 ρε συ zoranb, κοιτα μην τυχον οταν τελειώσεις το σπιτι σε πιάσει κανενα συνδρομο "Μακη Τσετσενογλου "... ΚΑΗΚΑΜΕ http://www.youtube.com/watch?v=4YSjpPSf_eI&feature=related Π. Βουλγαρης - Ολα ειναι δρόμος Χωρισε ο μακης και τα εσπασε όλα (λιγο πριν σπαει κ πιατικα, κουταλομαχαιροπιρουνα, ποτηρια κοκ.
zoranb Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 σχεδον οσα καταστηματα ή αλυσιδες πουλανε tv εχουν και βασεις. μπες στο σιτε τυπου kotsovolos,mediamarkt,saturn κtl.θα δεις μερικες μαρκες και μετα αν θες μπαινεις στα εργοστασιακα σιτε και θα βρεις περισσοτερα... δεν έχουν ντιζαινάτα έπιπλα για tv αυτές οι αλυσίδες, έχουν εμπορικές βλακείες, π.χ. κοιτάχτε εδω τί εννοώ ντιζαινάτα! http://wissmann-raumobjekte.de/Produkte/multimedia.aspx είναι πανάκριβα βέβαια και ήλπιζα μήπως εύρισκα φθηνότερα αλλά σε αυτό το στυλ!
bluesattack Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Φτιαχτα ''μονος'' σε βρε συ.Πηγαινε σε ενα ξυλουργο με ενα ντιζαινατο σχεδιο που ειδες και πες να στο φτιαξει.Και αν εχει γυαλι , μεταλλο η και μαρμαρο τι ? Ουτε αυτα ειναι τιποτα τρομερο. Απο κει και και περα πολλα μαγαζια που ασχολουνται με το audio video εχουν βασεις-rack κλπ , απο προσιτα μεχρι απροσιτα , απο κλασσικα μεχρι ντιζαινατα
zoranb Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 οκ να πάω αλλά πρέπει να δώ πρώτα, πού όμως θα δώ έχετε κανένα site για πρόταση;
bluesattack Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 οκ να πάω αλλά πρέπει να δώ πρώτα, πού όμως θα δώ έχετε κανένα site για πρόταση; http://www.standanddeliver.eu/
zoranb Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 thanx, πείτε μου κιάλλα (ο αχόρταγος )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.