sarantatessera Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 (Δεν είμαι σίγουρος αν είμαι στη σωστή κατηγορία. Αν όχι, παρακαλώ αλλάξτε το και συγγνώμη). Κάπου άκουσα ότι υπάρχουν τηλεόρασεις με θύρες usb και έχοντας έναν ενσωματωμένο media player (windows media player?) μπορούν να παίξουν ό,τι έχει μέσα το usb. Ταινίες - φώτο - μουσική κτλ. Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι οι ταινίες. Έχω μια παλία τηλεόραση sony trinitron 21 ιντσών, υπάρχει περίπτωση να μπορώ να βάλω κάτι σε αυτή, να συνδέω το usb και να βλέπω ταινίες από την τηλεόραση; Να μην χρειάζομαι dvd με λίγα λόγια. Όποιος γνωρίζει κάτι, είτε με τη μια ειτε με την άλλη περίπτωση, ας μου πει παρακαλώ. Προτεραιότητα, βέβαια, έχουν οι οικονομικές προτάσεις EDIT: Ερώτηση bonus: Αλήθεια για να ακούσεις ιντερνετικό ράδιο μέσω τηλεόρασης, τι ακριβώς χρειάζεσαι; (Σύνδεση wi-fi έχω).
stm00192 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Από την στιγμη που η τηλεόραση συο είναι παλαιού τύπου δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να έχει τέτοια λειτουργεία (αυτή η επιογή υπάρχει σε κάποιες μονο καινούργιες lcd η πλασμα τηλεοράσης. Για να μπορέσεις να κάνεις κατι τέτοιο στην τλεόραση σοθ ο πιο οικονομικός τρόπος είναιαυτός!
John911 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 To οικονομικοτερο απ ολα ειναι να παρεις εναν αποκωδικοποιητη mpeg4, που ετσι κι αλλιως θα χρειαστεις σε ενα χρονο για να δεις τβ.... απλα παρε ενα καλο μοντελακι με usb (50-60ε) κι εισαι οκ!!! παντως μοντελακι που να παιζει ΚΑΙ ταινιες εγω δεν εχω δει ακομα (βεβαια δε ψαχνω κιολας ) για οτι αλλο, εκτος απο wifi module την τβ, τα καινουρια μοντελα εχουν ενσωματομενα προγραμματα υποστηριξης (utube skype κλπ) που μεχρι τωρα δεν μπορεις να πειραξεις. (απ οτι γνωριζω)
sarantatessera Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Από την στιγμη που η τηλεόραση συο είναι παλαιού τύπου δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να έχει τέτοια λειτουργεία (αυτή η επιογή υπάρχει σε κάποιες μονο καινούργιες lcd η πλασμα τηλεοράσης. Για να μπορέσεις να κάνεις κατι τέτοιο στην τλεόραση σοθ ο πιο οικονομικός τρόπος είναιαυτός! Αυτό μπορεί να μπει και στη δική μου τηλεόραση δηλαδή; Και παίζει όλα τα αρχεία video (avi, wmv κτλ) ;
stm00192 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Ναι έχει composite out που συνδέεται στη παλαιότερες τηλεοράσεις στην χειρότερη αν η τηλεόραση σου δεν έχει compsite in θα χρειαστείς ένα παμφθηνο μετατροπέα από composite σε scart... Δες και αυτό που ουσιαστικά ειναι το νεοτερο μοντέλο από αυτο που σου ποσταρα πριν. Ναι παίζει όλα τα αρχεία εκτός ελαχιστων περιέργων format video
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.