Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω δοκιμασει ενα σωρο downloaders, firefox plugins, και δεν μπορω να κατεβασω το flash περιεχομενο, απο το WEB TV του Alpha. Συγκεκριμενα ηθελα το Σημερινο κεντρικο δελτιο ειδησεων. Καμμια ιδεα?

http://www.alphatv.gr/Alpha-Video/News/%CE%9A%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%BF-06-01-11.aspx

Δημοσ.

Εχω δοκιμασει ενα σωρο downloaders, firefox plugins, και δεν μπορω να κατεβασω το flash περιεχομενο, απο το WEB TV του Alpha. Συγκεκριμενα ηθελα το Σημερινο κεντρικο δελτιο ειδησεων. Καμμια ιδεα?

http://www.alphatv.gr/Alpha-Video/News/%CE%9A%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%BF-06-01-11.aspx

streamtransport από streamtransport.com

ελληνικά, ελληνικά

Δημοσ.

Δεν το παιρνει ουτε με αυτο. Οταν παταω πανω στο βιντεο κανει αιωνιως οτι φορτωνει.

Απαντώ και σου δυο.

Μόλις δοκίμασα για το συγκεκριμένο βιντεο σε δυο διαφορετικά pc (ένα με XP και ένα με Vista) και κατεβάζει κανονικά το βίντεο. Αργότερα θα δοκιμάσω και σε μηχάνημα με 7. Άρα είτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον υπολογιστή σας (π.χ. το flash ειναι εντάξει; ) ή κάνεις κάποιο λάθος στη διαδικασία.

Μερικά tip:

-Μην έχεις το ίδιο βιντεο να τρέχει σε άλλη σελίδα στον υπολογιστή σου

-Αν το είχες σε άλλη σελίδα, άσε να τελειώσει το βιντεο (έστω πηγαίνοντας το δείκτη στο τέλος) και μετά δοκίμασε με το stream

Δημοσ.

Παλι δεν ποιανει. Εκλεισα τελειεως των firefox, Να μην εχει ανοικτο κανεναν βιντεο, ετρεξα το προγραμμα και παλι το ιδιο. Και εχω εγκατεστημενα τα Αdobe Flash Player 10 Activex + Plugin.

• 5 μήνες μετά...
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε Tzimmys

Θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου στείλεις την έκδοση 1.0.2.1931 και σε εμένα γιατι έψαξα παντού και δεν την βρήκα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Φίλε Tzimmys

Θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου στείλεις την έκδοση 1.0.2.1931 και σε εμένα γιατι έψαξα παντού και δεν την βρήκα.

Ευχαριστώ.

Ναι, μπορώ, την έχω, αλλά στο site τους έχει νεώτερη έκδοση. Φαντάζομαι πως με αυτή θα έχεις περισσότερες πιθανότητες. Παρόλα αυτά, αν τη θες, πες το μου και θα στη στείλω...

Δημοσ.

Φίλε Tzimmys είσαι και ο πρώτος σε παρακαλώ στείλε μου την έκδωση 1.0.2.1931 γιατί την χρειάζομαι αυτήν την συγκεκριμένει.

Στείλε την στο [email protected]

Σε ευχαριστώ παρα πολύ εκ τον προτέρων.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια μια προκληση. Απο εδω αμα το προχωρησεις μεχρι το σημειο που σου λεει "Διαλεξε τραγουδι" θελω το parisian boudoir.

http://www.durex.com/gr-gr/massage/pages/default.aspx

Δοκιμασα streamrtansport αλλα δεν το τραβαει. Απο οτι φαινεται παιζει μεσα απο swf player. Μπορει καποιος να μου το βρει?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Προσπάθησα να κατεβάσω απ τον Alpha με το streem transport αλλά όταν παταω το play ου λέει error. Γνωρίζει κάποιος κάποιο tip?

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...