therock Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Εχω δοκιμασει ενα σωρο downloaders, firefox plugins, και δεν μπορω να κατεβασω το flash περιεχομενο, απο το WEB TV του Alpha. Συγκεκριμενα ηθελα το Σημερινο κεντρικο δελτιο ειδησεων. Καμμια ιδεα? http://www.alphatv.gr/Alpha-Video/News/%CE%9A%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%BF-06-01-11.aspx
isay Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Εχω δοκιμασει ενα σωρο downloaders, firefox plugins, και δεν μπορω να κατεβασω το flash περιεχομενο, απο το WEB TV του Alpha. Συγκεκριμενα ηθελα το Σημερινο κεντρικο δελτιο ειδησεων. Καμμια ιδεα? http://www.alphatv.gr/Alpha-Video/News/%CE%9A%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%BF-06-01-11.aspx streamtransport από streamtransport.com ελληνικά, ελληνικά
therock Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δεν το παιρνει ουτε με αυτο. Οταν παταω πανω στο βιντεο κανει αιωνιως οτι φορτωνει.
timoboll Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Παιδια δεν γινεται και εγω ειχα παει να κατεβασω πριν κατι μηνες και τιποτα
isay Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δεν το παιρνει ουτε με αυτο. Οταν παταω πανω στο βιντεο κανει αιωνιως οτι φορτωνει. Απαντώ και σου δυο. Μόλις δοκίμασα για το συγκεκριμένο βιντεο σε δυο διαφορετικά pc (ένα με XP και ένα με Vista) και κατεβάζει κανονικά το βίντεο. Αργότερα θα δοκιμάσω και σε μηχάνημα με 7. Άρα είτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον υπολογιστή σας (π.χ. το flash ειναι εντάξει; ) ή κάνεις κάποιο λάθος στη διαδικασία. Μερικά tip: -Μην έχεις το ίδιο βιντεο να τρέχει σε άλλη σελίδα στον υπολογιστή σου -Αν το είχες σε άλλη σελίδα, άσε να τελειώσει το βιντεο (έστω πηγαίνοντας το δείκτη στο τέλος) και μετά δοκίμασε με το stream
therock Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Παλι δεν ποιανει. Εκλεισα τελειεως των firefox, Να μην εχει ανοικτο κανεναν βιντεο, ετρεξα το προγραμμα και παλι το ιδιο. Και εχω εγκατεστημενα τα Αdobe Flash Player 10 Activex + Plugin.
Tzimmys Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Ούτε εγώ μπορώ να κατεβάσω παιδιά... καμιά βοήθεια?
Tzimmys Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Λύθηκε. Στο site έχει beta builds κ με την 1.0.2.1931, κατάβασα κανονικά αυτό που ήθελα 1
ptex72 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Φίλε Tzimmys Θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου στείλεις την έκδοση 1.0.2.1931 και σε εμένα γιατι έψαξα παντού και δεν την βρήκα. Ευχαριστώ.
Tzimmys Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Φίλε Tzimmys Θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου στείλεις την έκδοση 1.0.2.1931 και σε εμένα γιατι έψαξα παντού και δεν την βρήκα. Ευχαριστώ. Ναι, μπορώ, την έχω, αλλά στο site τους έχει νεώτερη έκδοση. Φαντάζομαι πως με αυτή θα έχεις περισσότερες πιθανότητες. Παρόλα αυτά, αν τη θες, πες το μου και θα στη στείλω...
ptex72 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Φίλε Tzimmys είσαι και ο πρώτος σε παρακαλώ στείλε μου την έκδωση 1.0.2.1931 γιατί την χρειάζομαι αυτήν την συγκεκριμένει. Στείλε την στο [email protected] Σε ευχαριστώ παρα πολύ εκ τον προτέρων.
Tzimmys Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Σβήσε το mail σου, μη το δίνεις δημόσια. Έχεις pm... Καλή σου ημέρα
therock Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Παιδια μια προκληση. Απο εδω αμα το προχωρησεις μεχρι το σημειο που σου λεει "Διαλεξε τραγουδι" θελω το parisian boudoir. http://www.durex.com/gr-gr/massage/pages/default.aspx Δοκιμασα streamrtansport αλλα δεν το τραβαει. Απο οτι φαινεται παιζει μεσα απο swf player. Μπορει καποιος να μου το βρει?
Gogua Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Γεια σας παιδιά. Προσπάθησα να κατεβάσω απ τον Alpha με το streem transport αλλά όταν παταω το play ου λέει error. Γνωρίζει κάποιος κάποιο tip? Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα