Mirkas7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Γεια σας παιδια σημερα το πρωι που πηγα να ανοιξω τον υπολογιστη μου εβγαλε αυτο το μηνυμα: reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key Ξερετε αν φταιει ο σκληρος δισκος για αυτο το προβλημα ???
karmen1983 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Για αρχή μπες στο bios και δες αν έχεις ορίσει να ξεκινάει απο τον σκληρό δίσκο. Αν το έχεις ορίσει, τότε άνοιξε το case (ή κάσα όπως το άκουσα τελευταία) και βγάλε βάλε τα καλώδια του σκληρού σου. Αν δεν ανοίξει ούτε με αυτό τα ξαναλέμε edit: Και αποσύνδεσε φλασάκια usb αν έχεις επάνω
Mirkas7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Εκανα οτι μου ειπες αλλα δεν εγινε τιποτα
karmen1983 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Εχεις άλλο καλώδιο να δοκιμάσεις σαν αυτό που έχει ο δίσκος σου τώρα; Έχεις άλλο Pc;
rafail1994 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Ποιος είναι ο δίσκος σου;,το cd/dvd των windows το έχεις ;
Mirkas7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Ειναι ο western Digital 500 GB Ναι το εχω το cd των windows
rafail1994 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Για αρχή βαλε το cd των windows και μπες στην κονσόλα αποκατάστασης. Γράψε CHKDSK /R /F πατά enter όταν τελειώσει κάνε επανεκκίνηση αν δεν γίνει τίποτα μας λες
Mirkas7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Επειδη δεν ξερω πως να παω στην κονσόλα αποκατάστασης μπορεις να μου πεις πως να το κανω Εχω windows 7
rafail1994 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Όταν σου εμφανιστεί στην οθόνη "Καλωσορίσατε στο πρόγραμμα Εγκατάστασης" (Welcome to Setup),πατα το πλήκτρο F10 το πλήκτρο R
Mirkas7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Στην αρχη μου λεει να επιλεξω γλωσσα εκει να το πατησω ?
computer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μπορεις να μας πεις τι έχεις κάνει από την αρχή που έβαλες το cd;
Mirkas7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Λοιπον επειδη δεν εχει ο υπολογιστης μου το προβλημα το χει ενας φιλος μου και του στελνω με μηνυματα τι να κανει και ειναι λιγο δυσκολο γι αυτο αν μπορειτε να μου λετε τι να κανω πιο αναλυτικα Εβαλε το Cd των windows και του λεει να επιλεξει γλωσσα
computer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Λοιπον επειδη δεν εχει ο υπολογιστης μου το προβλημα το χει ενας φιλος μου και του στελνω με μηνυματα τι να κανει και ειναι λιγο δυσκολο γι αυτο αν μπορειτε να μου λετε τι να κανω πιο αναλυτικα Εβαλε το Cd των windows και του λεει να επιλεξει γλωσσα Ωραία, ας επιλέξει γλώσσα και βλέπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.