Προς το περιεχόμενο

Overclocking failed

schumi46

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδες να ρωτησω τι ειναι το overclocking? το πισι μου τις τελευταιες 2 ημερες βγαζει το μνμ overclocking failed και οταν ανοιγει οι θυρες usb 2.0 απενεργοποιουνται και πρεπει να τις ρυθμιζω απο το bios καθε φορα. ειναι pentium 4 3.2ghz me asus mb. επισης εχω εναν ιο που εχει μπει στα windows και δεν μπορω να τον βγαλω. υπαρχει περιπτωση ο ιος να μου προκαλει αυτα τα προβληματα ή ειναι θεμα τεχνικο μιας κ ο υπολογιστης ειναι 5 ετων και δεν εχει αλλαχτει τπτ? ευχαριστω εκ των προτερων!

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχεις πειράξει τίποτα στο Bios; Θα σου πρότεινα για αρχή να πας στο Bios και να κάνεις ένα reset to default settings.

Για τον ιό τώρα. Πως τον εντόπισες και γιατί δεν μπορείς να τον αφαιρέσεις. Πες τι σου βγάζει το antivirus που έχεις;

Δημοσ.

Έχεις πειράξει τίποτα στο Bios; Θα σου πρότεινα για αρχή να πας στο Bios και να κάνεις ένα reset to default settings.

Για τον ιό τώρα. Πως τον εντόπισες και γιατί δεν μπορείς να τον αφαιρέσεις. Πες τι σου βγάζει το antivirus που έχεις;

οχι τπτ. το nod μου λεει οτι ειναι στο explorer.exe. λεγεται bamital.eq.trojan

Δημοσ.

Έχεις ανοίξει το ίδιο θέμα σε 3 σημεία. Πες μου που να σου απαντήσω, γιατί απο ότι είδα είχες και άλλες απαντήσεις

Δημοσ.

Έχεις ανοίξει το ίδιο θέμα σε 3 σημεία. Πες μου που να σου απαντήσω, γιατί απο ότι είδα είχες και άλλες απαντήσεις

σε αυτο.

Δημοσ.

γεια σας παιδες να ρωτησω τι ειναι το overclocking? το πισι μου τις τελευταιες 2 ημερες βγαζει το μνμ overclocking failed και οταν ανοιγει οι θυρες usb 2.0 απενεργοποιουνται και πρεπει να τις ρυθμιζω απο το bios καθε φορα. ειναι pentium 4 3.2ghz me asus mb. επισης εχω εναν ιο που εχει μπει στα windows και δεν μπορω να τον βγαλω. υπαρχει περιπτωση ο ιος να μου προκαλει αυτα τα προβληματα ή ειναι θεμα τεχνικο μιας κ ο υπολογιστης ειναι 5 ετων και δεν εχει αλλαχτει τπτ? ευχαριστω εκ των προτερων!

Καταρχήν το overclocking είναι το να υπερχρονίσεις τον επεξεργαστή σου. δηλαδή απο τα 3,2Ghz να τον φτάσεις παραπάνω π.χ στα 3,5Ghz.

Όσο για τα άλλα κάνε ότι σου πουν τα υπόλοιπα παιδιά

Δημοσ.

Ωραία κάνε μία επαναφορά στο Bios αν και δεν νομίζω να δώσει λύση και βλέπουμε.

Όσο για το θέμα του ιού το ψάχνω.

Δημοσ.

Για το θέμα του ιου η καλύτερη λύση ειναι το format. Το επαθε και ενας δικός μου υπολογιστης που χρησιμοποιείται απο τη μάνα μου :blink:

Πήγα να τον διορθώσω και με το 3ο ρεσετ έφαγε bsod και δεν ξανανοιξε ουτε με επαναφορα...

Δημοσ.

Για το θέμα του ιου η καλύτερη λύση ειναι το format. Το επαθε και ενας δικός μου υπολογιστης που χρησιμοποιείται απο τη μάνα μου :blink:

Πήγα να τον διορθώσω και με το 3ο ρεσετ έφαγε bsod και δεν ξανανοιξε ουτε με επαναφορα...

Μου κανες την καρδιά περιβόλι με τη λέξη format :P

@shumi έκανες την επαναφορά;

Αν και τώρα που διάβασα καλύτερα αυτή σου την πρόταση

... οταν ανοιγει οι θυρες usb 2.0 απενεργοποιουνται και πρεπει να τις ρυθμιζω απο το bios καθε φορα

+ ότι το pc είναι 5ετίας, σκέφτομαι ότι, το να μην κρατάει ρυθμίσεις το Bios ίσως να είναι και η μπαταριούλα.

Δημοσ.

Για τον ιό δείτε αυτό το θέμα.

Αυτό είναι το κύριο σημείο:

«To remove Trojan.Bamital, you must first stop any Trojan.Bamital processes that are running in your computer's memory. To stop all Trojan.Bamital processes, press CTRL+ALT+DELETE to open the Windows Task Manager. Click on the "Processes" tab, search for Trojan.Bamital, then right-click it and select "End Process" key.

To delete Trojan.Bamital registry keys, open the Windows Registry Editor by clicking on the Windows "Start" button and selecting "Run." Type "regedit" into the box and click "OK." Once the Registry Editor is open, search for the registry key "HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Trojan.Bamital." Right-click this registry key and select "Delete."

Finally, to completely get rid of Trojan.Bamital, you must manually remove other Trojan.Bamital files. These Trojan.Bamital files can be in the form of EXE, DLL, LSP, TOOLBAR, BROWSER HIJACK, and/or BROWSER PLUGIN. For example, Trojan.Bamital might create a file like

%PROGRAM_FILES%\Trojan.Bamital\Trojan.Bamital.exe. Locate and remove these files.»

Δημοσ.

Μου κανες την καρδιά περιβόλι με τη λέξη format :P

@shumi έκανες την επαναφορά;

Αν και τώρα που διάβασα καλύτερα αυτή σου την πρόταση

+ ότι το pc είναι 5ετίας, σκέφτομαι ότι, το να μην κρατάει ρυθμίσεις το Bios ίσως να είναι και η μπαταριούλα.

hahaha! μπα με τα 7 εχω συμβιβαστει με την εννοια... Με κατι 98, 2000, ME, xp & vista ακουγα φορματ και αλλαζα κουβεντα... αφου τα βρίσκουν σχεδον όλα τα ατιμα... (η υπερτατη ξενερα ειναι να τελειώνεις 1,5 ώρα φορματ - γιατι τόσο περίπου εκαναν οι παλαιότερες εκδόσεις και να σου ανοιγει την επιφ. εργασίας σε 640Χ480 και 16 χρώματα :angry: )

+1 στην μπαταρία bios αν και εφόσον τον εχει στο ρευμα δε θα επρεπε να χανει τις ρυθμισεις του ακομα και να ειχε τελειώσει η μπαταρία...

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν συμβιβάζομαι με τίποτα. Δε θέλω να σκεφτώ την πιθανότητα φορμάτ με τίποτα. Θα μου πάρει 2 μέρες ίσως και παραπάνω να τον φέρω στα ίσια του. Χτύπα ξύλο λέμε.

Λοιπόν επειδή ο ts αποχώρησε, υποθέσεις άλλες δεν κάνω. Περιμένω απάντηση για να δω πως θα πάει.

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν συμβιβάζομαι με τίποτα. Δε θέλω να σκεφτώ την πιθανότητα φορμάτ με τίποτα. Θα μου πάρει 2 μέρες ίσως και παραπάνω να τον φέρω στα ίσια του. Χτύπα ξύλο λέμε.

Λοιπόν επειδή ο ts αποχώρησε, υποθέσεις άλλες δεν κάνω. Περιμένω απάντηση για να δω πως θα πάει.

τελικα δεν γινοταν τπτ με το μπαιοσ και του εκανα ενα φορματ κ τωρα το πισι ειναι κ καθαρο απο τον ιο και δεν μου παρουσιαζει το θεμα με το bootαρισμα. για τα χρονια του φυσαει. ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον!

Δημοσ.

Λογω Ιου να σου εμφανιζει στο BOOT overclocking failed μου φαινεται ακρως περιεργο παντως!! Καλα σου λεγανε τα παιδια να κανεις ενα restore to defaults. Οι μπαταριες δυσκολα τα φτυνουν γιατι φροτιζονται συνεχεια, παρολα αυτα 1 ευρω εχει αυτη η μπαταρια και την βρισκεις και στα super market!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...