Προς το περιεχόμενο

Overclocking failed

schumi46

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογω Ιου να σου εμφανιζει στο BOOT overclocking failed μου φαινεται ακρως περιεργο παντως!! Καλα σου λεγανε τα παιδια να κανεις ενα restore to defaults. Οι μπαταριες δυσκολα τα φτυνουν γιατι φροτιζονται συνεχεια, παρολα αυτα 1 ευρω εχει αυτη η μπαταρια και την βρισκεις και στα super market!!

τελικα βιαστηκα να κρινω. μολις εκλεισα πρωτη το πισι κ τον ανοιξα παλι μου εγραψε παλι overclocikng failed και ο υπολογιστης αρχισε να συμπεριφερεται πολυ αργα. δεν ανοιγανε τα προγραμματα και η ημερομηνια ειχε παει πισω στο 2002... οτι μου εκανε δλδ και πριν το φορματ με συνεπεια να κλειδωσουν τα xp και να κανω τηλεφωνικη ενεργοποιηση τους. η μπαταρια να ειναι? τωρα τι πρεπει να κανω? απλα αντικατασταση κ μετα θα ειναι οκ ή κανα φορματ παλι τωρα που ειναι νωρισ?

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μην ξανακανεις φορματ δεν εχει σχεση με αυτο που σου λεει!! Πηγαινε μπες στο BIOS και στην τελευταια καρτελα κανε LOAD DEFAULTS!!! Αλλαξε και την μπαταρια προληπτικα, παντου βρισκεις τετοιες CR2032 ειναι νομιζω κατι τετοιο

Δημοσ.

τελικα βιαστηκα να κρινω. μολις εκλεισα πρωτη το πισι κ τον ανοιξα παλι μου εγραψε παλι overclocikng failed και ο υπολογιστης αρχισε να συμπεριφερεται πολυ αργα. δεν ανοιγανε τα προγραμματα και η ημερομηνια ειχε παει πισω στο 2002... οτι μου εκανε δλδ και πριν το φορματ με συνεπεια να κλειδωσουν τα xp και να κανω τηλεφωνικη ενεργοποιηση τους. η μπαταρια να ειναι? τωρα τι πρεπει να κανω? απλα αντικατασταση κ μετα θα ειναι οκ ή κανα φορματ παλι τωρα που ειναι νωρισ?

shumi το φορμάτ έχει να κάνει με τα παραθύρια. Το μήνυμα σφάλματος που παίρνεις έχει να κάνει με ΠΡΙΝ τα windows. Δε χάνεις τίποτα να κάνεις ένα default settings, όπως σου είχα πει και πριν. Επίσης η ημερομηνία, για να κάνει βόλτες, ίσως να είναι και θέμα μπαταρίας τελικά. Άλλαξέ την και ακόμα και να μην φταίει αυτό, δεν θα σου στοιχίσει και πολλά.

Δημοσ.

αγορασα μπαταρια και μολις την εβαλα. εκανα load default values και τωρα αναβοσβηνει το λαμπακι της οθονης, δεν εχω σημα κ οπυργος δουλευει. τι κανω?

Δημοσ.

Κανε αυτο με το καλωδιο, επισης σιγουρεψου οτι εβαλες την μπαταρια με τη σωστη πολικοτητα!! Τελος ισως χρειαστει να κανεις clear cmos αν και δν πιστευω πως χρειαζεται.. Για να κανεις clear cmos κανε τα εξεις: Βγαλε το καλωδιο ρευματος απο το τροφοδοτικο. Βρες τα 3 pins που λενε clrcms πανω στην πλακετα και βαλε τον jumper απτις δυο θεσεις που πιανει μια πιο κει, δηλαδη απο τα pin 1-2 στα pin 2-3. Αστο εκει για κανα λεπτο, βαλε βγαλε ξανα την μπαταρια. Μετα ξαναγυρνα τον jumper στα pin 1-2 και πατα το power button 3-4 φορες ωστε να αδειασουν τελειως οι πυκνωτες. Βαλε ξανα το καλωδειο ρευματος στο τροφοδοτικο.

Και αφου σιγουρευτεις οτι ολα τα καλωδια ειναι σωστα στη θεση τους και πατανε καλα, ανοιξε παλι το PC :) Ολα τα προβληματα θα εχουν επιλυθει!! Αν δεν ανοιξει give it some time, κλειστο και ξανα ανοιξε το. Τσεκαρε τελος και το input της οθονης αν ειναι ο σωστο, καποιες οθονες εχουν 2-3 εισοδους ( HDMI, DVI, RGB) δες αν ειναι επιλεγμενη η σωστη

Δημοσ.

Για να γινει το clearcmos 100%, καποιες φορες βοηθαει να βγαλεις την μπαταρια. Κανονικα μονο με το jumper γινεται ολοσωστα, αλλα κατι φορες μπορει να μη γινει λογω του κυκλωματος! Δεν ειναι ολες οι μητρικες ιδιες! Γιαυτο ειπα να κανει τη παραπανω διαδικασια, που παρακαμπτει τα παντα :P :) Nevermind, αυτο το overclocking failed ειναι συχνη μπουρδιτσα των ASUS, πολυ κουραστικο και εκνευριστικο.... Ωρες ωρες το βγαζουν χωρις λογο.. Αν δεν φτιαξει παλι μπορει να δοκιμασει και BIOS update ;)

Δημοσ.

το πισι παει καλυτερα, δεν αργει ουτε μου βγαζει το μνμ στο μπουτ. απλα τωρα κανω και ενα σκαν με το nod32 3.0.642.0 που ειχα κ πριν αλλα σκαναρει παρα πολυ αργα.... βρισκεται στο 4% εδω και 5 λεπτα και ειναι στο C:\WINDOWS\$NtSrvicePackUnistall$\apps.chm>idh_w2_21184.htm

ειναι φυσιολογικο τωρα παλι αυτο?

Δημοσ.

Το λοιπόν το μήνυμα overclock μπλα μπλα διορθώθηκε έτσι;

Το antivirus δείχνει να έχει κολλήσει;

ναι διορθωθηκε. το nod απλα σερνεται. στο λαπτοπ τωρα σκαναρω με το ιδιο και προχωραει πετωντας.

Δημοσ.

προχωράει πάντως; Αν ναι άστο να τελειώσει. Αν έχει κολλήσει στο 4% τόση ώρα έχουμε θέμα με το nod τότε

Δημοσ.

το λαπτοπ σε 5 λεπτα ειναι στο 49%. το αλλο το σταματησα τωρα. ηταν στο 4 ακομα... κατι το εμποδιζει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...