karmen1983 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 το λαπτοπ σε 5 λεπτα ειναι στο 49%. το αλλο το σταματησα τωρα. ηταν στο 4 ακομα... κατι το εμποδιζει? Για αρχή ξανά δώσε του ένα σκανάρισμα μπορεί απλά να κόλλησε. Αν ξανακολλήσει στο ίδιο σημείο βλέπουμε. Είναι απο το θείο ο nod;
schumi46 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Για αρχή ξανά δώσε του ένα σκανάρισμα μπορεί απλά να κόλλησε. Αν ξανακολλήσει στο ίδιο σημείο βλέπουμε. Είναι απο το θείο ο nod; θειο?
anthis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Εννοει αν το χεις κατεβασει.. Τεσπα αν δεν παιζει καλα το nod βαλε Avast free να εισαι και νομιμος Ειδες που εφτιαξε το μηνυμα στο BIOS, με μπαταριες και clear cmos αν εκανες, στην ουσια με setup defaults σωστο διορθωνονται αυτα τα κολληματα!
schumi46 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 δουλευε κανονικα παντα. ειναι αυτο με το φιξ 2050. το θεμα ειναι οτι δεν δουλευει ο μοζιλλα και ο ιντερνετ εξπλορερ. τρεχουν στο παρασκηνιο και δεν ανοιγουν. τωρα το ξηλωνω παλι το νοντ γιατι πριν το βαλω δουλευαν κανονικα. το avast δεν θελει αδεια? ειναι τελειως free? το απεγκατεστησα τελικα και τωρα ξεμπλοκαρε παλι το πισι. απλα το θεμα ειναι οτι ενω εχω μια σελιδα του internet explorer ανοιχτη στο ask manager υπαρχουν 2 iexplorer.exe να τρεχουν! εχω εισβολεα?
karmen1983 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δεν έχεις πρόβλημα νομίζω. Για να το σιγουρέψω άνοιξα και εγώ τον explorer μου, πρώτη φορά έχω να πω Λογικά βέβαια είναι ένα για τον explorer και ένα για κάθε καρτέλα που ανοίγεις. Αν ανοίξεις 2 θα έχεις 3 διεργασίες εκεί κοκ
schumi46 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 χα χα! λες να χουμε και οι 2? στο λαπτοπ που εχω τον 7 τρεχει 1. στο σταθερο με τον 8 τρεχουν 2. τεσπα. να δω τι θα βγαλει και το ονλαιν σκανερ.. παντως το nod κατι επαθε και μου φρεναρε το συστημα. να βαλω το avast? θα ειναι καλο και προπαντων ελαφρυ μην μου το διαλυσει τελειως?
karmen1983 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μήπως έχεις παλιότερη έκδοση του explorer στον άλλον και δεν έχει καρτέλες; Δε το έχω δοκιμάσει για να σου πω την αλήθεια μου το avast. Είναι free ναι. Έχεις γνήσια windows ή και αυτά απο το θείο; Αν έχεις γνήσια, ένα καλό και ελαφρύ είναι το microsoft security essentials
schumi46 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 ανοιξα αλλες 3 καρτελες και γινανε 3, αφησα τη 1 και παραμεινανε 2... και η 1 μου τρωει 9mb... δξ...
karmen1983 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 shumi ξαναλέω δεν έχεις πρόβλημα. Εξάλλου προέρχεσαι και απο φορμάτ.
schumi46 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 μπα οχι ναι στη πειρατεια αλλα οχι και στο λειτουργικο. αυθεντικοτατα!!! οι 7 και 8 εχουν καρτελες. δεν τον χρησιμοποιω, αλλα ο σκανερ θελει ie.
karmen1983 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 μπα οχι ναι στη πειρατεια αλλα οχι και στο λειτουργικο. αυθεντικοτατα!!! οι 7 και 8 εχουν καρτελες. δεν τον χρησιμοποιω, αλλα ο σκανερ θελει ie. Ε τράβα βάλε το, είναι ελαφρύ και καλό. Βάλε μαζί και το malwarebytes στο οποίο θα κάνεις update μία φορά την βδομάδα και πλήρες σκανάρισμα και έχεις καθαρίσει.
schumi46 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Ε τράβα βάλε το, είναι ελαφρύ και καλό. Βάλε μαζί και το malwarebytes στο οποίο θα κάνεις update μία φορά την βδομάδα και πλήρες σκανάρισμα και έχεις καθαρίσει. εχω και το malwarebytes και το spyware doctor που ολο βρισκει κατι μολυνσεις καθε φορα, οχι πολλες, καμια 200αρια!!αυτα τα 3 με το av. Ε τράβα βάλε το, είναι ελαφρύ και καλό. Βάλε μαζί και το malwarebytes στο οποίο θα κάνεις update μία φορά την βδομάδα και πλήρες σκανάρισμα και έχεις καθαρίσει. εχω και το malwarebytes και το spyware doctor που ολο βρισκει κατι μολυνσεις καθε φορα, οχι πολλες, καμια 200αρια!!αυτα τα 3 με το av.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.