PALLiS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δεν ξέρω τι έχεις στησει, πως το στήνεις, τη μηχανήματα δουλεύεις, αν και θα ήθελα ενα τοπικ ανταλλαγής απόψεων στα Hotspot.... Θα έχει ενδιαφέρον για πολλούς. Ήθελα απλά να πω.... οτι ασχολούνται τόσο μεγάλες εταιρίες και με μικρές απιχειρήσεις, ή μονο με μεγάλες αλυσίδες τυπου Flocafe, starbucks? Περιέργο να μην υπάρχει κανένα συμβόλαιο συντήρησης. Θα το κοιτάξω όμως μόλις βρώ λίγο χρόνο, από περιέργεια και μόνο. Αυτά. PALLiS
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δεν ξέρω τι έχεις στησει, πως το στήνεις, τη μηχανήματα δουλεύεις, αν και θα ήθελα ενα τοπικ ανταλλαγής απόψεων στα Hotspot.... Θα έχει ενδιαφέρον για πολλούς. Ήθελα απλά να πω.... οτι ασχολούνται τόσο μεγάλες εταιρίες και με μικρές απιχειρήσεις, ή μονο με μεγάλες αλυσίδες τυπου Flocafe, starbucks? Περιέργο να μην υπάρχει κανένα συμβόλαιο συντήρησης. Θα το κοιτάξω όμως μόλις βρώ λίγο χρόνο, από περιέργεια και μόνο. Αυτά. PALLiS colubris networks πλεον Hp .και κεραιες κτλ www.l-com.com συνηθως. εγω κανω την εγκατασταση.σεταρισματα controllers ,radius ολα και αυτα ειναι απο την εταιρεια. ναι εχω στησει Hot spot απο καφετερια που ειναι access point μεχρι το πιο μεγαλο που μου εχει τυχει ξενοδοχειο ολο bungalows με περιπου 35 access points .στο μεγαλο αυτο ξενοδοχειο απο οτι ακουσα ειπαν οτι θελουμε να αγοραζεις χ καρτες τον χρονο και οσο ακουσα ο πελατης με την πελατεια που ειχε τις καλυψε πολυ γρηγορα αυτες τις καρτες.βεβαια το ποσες καρτες ειναι παει αναλογα με τον εξοπλισμο.αλλο 1 access point αλλο 30+.για καθε access point Πχ ειναι ταδε καρτες τον χρονο.ο καθενας κρινει και βλεπει.πχ σε μια καφετερια ο αλλος μπορει να σου πει οκ περνω ενα οικιακο ρουτερ το βαζω πανω και δινω wireless.σε ξενοδοχεια ειναι διαφορετικα που υπαρχουν πολλα διοτι ο αλλος δεν θελει να μπλεκει με χρεωσεις ουτε να κοιταει τι καηκε και αν ειναι εγγυηση κτλ.για αυτο ειπα οτι δεν χανει να ρωτησει γενικα εταιρειες που στηνουν Hot spot.επειδη δεν βγαζω εγω τιμες δεν μπορω να πω τι θα του πουν.απλα τι εχω ακουσει.μπορει και να τον συμφερει μπορει και οχι.και ναι μπορει να ειναι αλυσιδα απο κατι αλλα μπορει να ειναι και μεμονομενο μια καφετερια του μπαρμπα μητσου.μεχρι και σε σχολειο εχω στησει κατα τα αλλα ναι οποτε ειναι μπορουμε να ανοιξουμε ενα θεμα για συζητηση.ενδιαφερον θα εχει .απλα δεν μπορω να βοηθησω σε θεματα Login page,radius Κτλ μια που ειναι fixed already απο τον παροχο και δεν ειναι στο δικο μου κομματι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα