billys19 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα πρόβλημα με ένα desktop. Στην ουσία όταν το άνοιξα μια μέρα λειτούργησε κανονικά το "κουτί" αλλα η οθόνη το ποντίκι και το πληκτρολόγιο τα έπαιξαν! Συγκεκριμένα στην οθόνη εμφανίζεται το κλασικό "no signal" και στα άλλα δυο δεν ανάβει κανένα λαμπάκι. Τι μπορεί να φταίει? Η μόνη γνώμη που έχω είναι η κάρτα γραφικών αλλα αν ήταν αυτό θα έπαιζαν το πληκτρολόγιο και το ποντίκι έτσι δνε είνια? σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας...
filip123go Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Ξεκίνα με ένα clear cmos και βλέπουμε... Άλλο pc πρόχειρο, έχεις για να δοκιμάσεις τα περιφερειακά (αν και μου φαίνεται απίθανο να χάλασαν όλα μαζί )
billys19 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 τι είναι το clear cmos? δοκίμασα αλλαγή σκληρού και κάρτας γραφικών αλλα τίποτα και σε αλλη οθόνη κτλ τιποτα δυστυχώς! 90% πιθανότητα η μητρική...να έχει πρόβλημα...
rafail1994 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 τι είναι το clear cmos? δοκίμασα αλλαγή σκληρού και κάρτας γραφικών αλλα τίποτα και σε αλλη οθόνη κτλ τιποτα δυστυχώς! 90% πιθανότητα η μητρική...να έχει πρόβλημα... Επαναφορά τους bios στης εργοστασιακές ρύθμισης Πως γίνεται ; Βγάζεις το pc από την πρίζα ανοίγεις το καπάκι από το pc και ψάχνεις επάνω στην μητρική μια μπαταρία την βγάζεις για κάνα 2 με 3 λεπτά. Την ξανά βάζεις κλίνεις το καπάκι και βάζεις το pc στην πρίζα και το ανοίγεις
billys19 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 οχι παιδιά τίποτα δυστυχώς...πάλι τα ίδια...κάτι άλλο έχετε σκεφτεί? πάντως νομίζω πως φταίει η μητρική...
billys19 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Τελικά φταίει η μητρική! Απλά το αναφέρω και ευχαριστώ για τις απαντήσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.