Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα Περιφεριακών(οθόνη+ποντίκι+πληκτρολόγιο)

billys19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

έχω ένα πρόβλημα με ένα desktop. Στην ουσία όταν το άνοιξα μια μέρα λειτούργησε κανονικά το "κουτί" αλλα η οθόνη το ποντίκι και το πληκτρολόγιο τα έπαιξαν! Συγκεκριμένα στην οθόνη εμφανίζεται το κλασικό "no signal" και στα άλλα δυο δεν ανάβει κανένα λαμπάκι. Τι μπορεί να φταίει? Η μόνη γνώμη που έχω είναι η κάρτα γραφικών αλλα αν ήταν αυτό θα έπαιζαν το πληκτρολόγιο και το ποντίκι έτσι δνε είνια? σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας...

Δημοσ.

Ξεκίνα με ένα clear cmos και βλέπουμε...

Άλλο pc πρόχειρο, έχεις για να δοκιμάσεις τα περιφερειακά (αν και μου φαίνεται απίθανο να χάλασαν όλα μαζί :P )

Δημοσ.

τι είναι το clear cmos?

δοκίμασα αλλαγή σκληρού και κάρτας γραφικών αλλα τίποτα και σε αλλη οθόνη κτλ τιποτα δυστυχώς! 90% πιθανότητα η μητρική...να έχει πρόβλημα...

Δημοσ.

τι είναι το clear cmos?

δοκίμασα αλλαγή σκληρού και κάρτας γραφικών αλλα τίποτα και σε αλλη οθόνη κτλ τιποτα δυστυχώς! 90% πιθανότητα η μητρική...να έχει πρόβλημα...

Επαναφορά τους bios στης εργοστασιακές ρύθμισης

Πως γίνεται ;

Βγάζεις το pc από την πρίζα ανοίγεις το καπάκι από το pc και ψάχνεις επάνω στην μητρική μια μπαταρία την βγάζεις για κάνα 2 με 3 λεπτά. Την ξανά βάζεις κλίνεις το καπάκι και βάζεις το pc στην πρίζα και το ανοίγεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...