Προς το περιεχόμενο

Θορυβος απο Ανεμιστηρια.Πως να τα αντικαταστησω?

superrambo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχουμε και λεμε.Σε ενος φιλου μου το σταθερο συστημα υποφερει απο υπερβολικο θορυβο α)στον ανεμιστηρα του επεξεργαστη,stock cooler phenom 550 και β)στον ανεμιστηρα της καρτας γραφικων gainward 4650 1Gb.Θα ηθελα λοιπον την γνωμη σας για αντικατασταση των ανεμιστηρων (λογικα στην καρτα γραφικων θα χρειαστει ολοκληρο νεο συστημα ψυξης) προκειμενου να μειωσουμε τον θορυβο οσο το δυνατον στο ελαχιστο.Να σημειωσω οτι δεν εχουμε overclocking και τετοια και δευτερον μην παμε σε extreme κομματια αλλα να παραμεινουμε οσο το δυνατον σε λογικες προτασεις.Ευχαριστω.

Δημοσ.

Αυτή εδώ για τον επεξεργαστή http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/CoolerMaster-Hyper-212-Plus-Cpu-Cooler-RR-B10-212P-GP.htm και αυτή εδώ για τη κάρτα γραφικών http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=13586&cat=7&sub=243&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined Τη ψύκτρα για τη κάρτα γραφικών την έχω πάρει και εγώ και ησύχασε το κεφάλι μου.

Δημοσ.

Λοιπον εχουμε και λεμε.Σε ενος φιλου μου το σταθερο συστημα υποφερει απο υπερβολικο θορυβο α)στον ανεμιστηρα του επεξεργαστη,stock cooler phenom 550 και β)στον ανεμιστηρα της καρτας γραφικων gainward 4650 1Gb.Θα ηθελα λοιπον την γνωμη σας για αντικατασταση των ανεμιστηρων (λογικα στην καρτα γραφικων θα χρειαστει ολοκληρο νεο συστημα ψυξης) προκειμενου να μειωσουμε τον θορυβο οσο το δυνατον στο ελαχιστο.Να σημειωσω οτι δεν εχουμε overclocking και τετοια και δευτερον μην παμε σε extreme κομματια αλλα να παραμεινουμε οσο το δυνατον σε λογικες προτασεις.Ευχαριστω.

Τα καθαρίστε καλά ποτε?? (βγάλσιμο ψυκτρών, γερό φύσιμα, εφαρμογή νέας θερμοαγώγιμης κτλ κτλ??)

Δημοσ.

Ρίξε ένα καλό καθάρισμα πρώτα, αν δεν το έχετε ξανακάνει θα έχετε αρκετά καλή μείωση θορύβου. Αν και πάλι δεν αλλάξει κάτι, τότε +1 και από μένα για την Accelero L2 Pro. Την έχω και είναι εντελώς αθόρυβη.

Δημοσ.

Παιδια εχει πεσει καλο καθαρισμα και τα τοιαυτα αλλα δεν γινεται τιποτα.Ο ανεμιστηρας του επεξεργαστη κανει ενα σφυριγμα για πολυ σπασιμο νευρων και της καρτας ειναι μονιμος ενα δυνατο βουητο,μιλαμε για το απολυτο σπασιμο νευρων..Για την vga μαλλον θα παμε εκει που προτεινε το παιδι παραπανω,για τον επεξεργαστη δεν παιζει να αλλαξω μονο τον ανεμιστηρα με κανεναν πιο αθορυβο για να μην πληρωνουμε καινουρια ψυκτρα?

Δημοσ.

Για την cpu αν έχεις την stock ψύκτρα, τότε ο ανεμιστήρας είναι ενσωματωμένος. Πρέπει να το αλλάξεις όλο. Δεν είναι ακριβό, σου έχει γίνει ήδη πρόταση.

Δημοσ.

Την Accelero την προτείνω άφοβα. Μην ξεχνάς όμως ότι από την στιγμή που αλλάξεις το σύστημα ψύξης χάνεται η εγγύηση της κάρτας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...