Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για μετατροπη με καλωδια ηχου

NIKOsVAIO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

θα ηθελα να ρωτησω εαν μπορω να βρω καποιο καλωδιο ηχου 3 σε 1.Δηλαδη θελω απο μια εξοδο ηχου να καταληγει το καλωδιο σε 3 διαφορετικα αρσενικα.Νομιζω το καλωδιο που ψαχνω θα επρεπε να ονομαζεται jack male to 3 x jack male.Μπορει να βοηθησει κανεις?

Ευχαριστω εκ των πρωτερων.

Δημοσ.

An δεν βρεις μπορείς να πάρεις 2 adapters 3.5mm Male to Dual Female Audio Split Adapter και να συνεχίσεις 3 αρσενικά σε αρσενικά 3.5mm

d0270015.jpg

Κατ'αρχας σ'ευχαριστω για τη βοηθεια.Καλη ιδεα φαινεται ομως δεν μπορω να το βρω σε καποι Ελληνικο ηλ.μαγαζι. π.χ:e-shop Εχεις καμια ιδεα?

Οποια αλλη προταση δεκτη.

Δημοσ.

Δες ΕΔΩ

Βέβαια το βρίσκεις και σε όλα τα μαγαζιά ηλεκτρονικού εξοπλισμού

Αυτο ομως θα κανει αυτο που ζηταω?Επειδη γραφει οτι κανει το αναποδο.Δηλαδη συνδεεις μονοφωνικο ηχο απο 2 διαφορετικες πηγες για να σου το κανει stereo.Θα μπορει να κανει και αυτο που ζηταω?

Δημοσ.

Καλησπερα,

θα ηθελα να ρωτησω εαν μπορω να βρω καποιο καλωδιο ηχου 3 σε 1.Δηλαδη θελω απο μια εξοδο ηχου να καταληγει το καλωδιο σε 3 διαφορετικα αρσενικα.Νομιζω το καλωδιο που ψαχνω θα επρεπε να ονομαζεται jack male to 3 x jack male.Μπορει να βοηθησει κανεις?

Ευχαριστω εκ των πρωτερων.

Δεν θέλεις από μία έξοδο ήχου (θηλυκό) να "βγάλεις" τρία αρσενικά. Θέλεις από μία έξοδο ήχου (θηλυκό) να πάρεις τρείς εξόδους ήχου (θηλυκές) ώστε σε αυτές να βάλεις τα αρσενικά jack πχ. τριών ακουστικών.

Αυτό που σου έδωσα (όπως και ο φίλος sphinxgr) είναι αυτό που χρειάζεσαι (και μάλιστα δύο τέτοια). Το έχω κι εγώ. Το "αρενικό" το βάζεις στο line out της κάρτας ήχου, στο ένα από τα δύο "θηλυκά" θα βάλεις το ένα πχ. ακουστικό και στο άλλο θηλυκό θα βάλεις το αρσενικό του δεύτερου αντάπτορα. Αυτός με την σειρά του θα σου δώσει δύο επιπλέον θηλυκά που εκεί θα βάλεις πχ τα άλλα δύο σετ ακουστικών.

Και οι θηλυκές έξοδοι θα δώσουν στερεοφωνικό ήχο και όχι μονοφωνικό.

Ο ίδιος αντάπτορας (τώρα μόλις το δοκίμασα) δουλεύει αμφίδρομα. Αν πχ τον βάλεις στο lin in της κάρτας ήχου και στα δύο θηλυκά βάλεις δύο μικρόφωνα θα μπορείς να γράψεις συγχρόνως και από τα δύο μικρόφωνα.

Δημοσ.

Δεν θέλεις από μία έξοδο ήχου (θηλυκό) να "βγάλεις" τρία αρσενικά. Θέλεις από μία έξοδο ήχου (θηλυκό) να πάρεις τρείς εξόδους ήχου (θηλυκές) ώστε σε αυτές να βάλεις τα αρσενικά jack πχ. τριών ακουστικών.

Αυτό που σου έδωσα (όπως και ο φίλος sphinxgr) είναι αυτό που χρειάζεσαι (και μάλιστα δύο τέτοια). Το έχω κι εγώ. Το "αρενικό" το βάζεις στο line out της κάρτας ήχου, στο ένα από τα δύο "θηλυκά" θα βάλεις το ένα πχ. ακουστικό και στο άλλο θηλυκό θα βάλεις το αρσενικό του δεύτερου αντάπτορα. Αυτός με την σειρά του θα σου δώσει δύο επιπλέον θηλυκά που εκεί θα βάλεις πχ τα άλλα δύο σετ ακουστικών.

Και οι θηλυκές έξοδοι θα δώσουν στερεοφωνικό ήχο και όχι μονοφωνικό.

Ο ίδιος αντάπτορας (τώρα μόλις το δοκίμασα) δουλεύει αμφίδρομα. Αν πχ τον βάλεις στο lin in της κάρτας ήχου και στα δύο θηλυκά βάλεις δύο μικρόφωνα θα μπορείς να γράψεις συγχρόνως και από τα δύο μικρόφωνα.

Εχεις δικιο, βλακεια ειπα.Να σε ρωτησω και κατι ακομα.Επειδη αυτο εγω το θελω για να συνδεσω ενα σετ ηχειων που μολις αγορασα, ο ηχος θα ειναι οκ?Ρωταω επειδη θα αν το κανω αυτο ουσιστικα θα διαχωρισω τον ηχο απο μια εξοδο στα 3.Θα ειναι καλη η ποιοτητα?

Δημοσ.

Αν τα ηχεία έχουν ενσωματωμένο ενισχυτή θα είσαι μια χαρά. Δε θα δεις διαφορά

Όταν λες "σετ ηχείων" τι εννοείς. Πόσα ηχεία είναι ? (2, 2.1, 5.1 κτλ.)

Πόσα είναι τα βύσματα που έχουν και πως ενώνονται μεταξύ τους τα ηχεία (αν ενώνονται)

Δημοσ.

Όταν λες "σετ ηχείων" τι εννοείς. Πόσα ηχεία είναι ? (2, 2.1, 5.1 κτλ.)

Πόσα είναι τα βύσματα που έχουν και πως ενώνονται μεταξύ τους τα ηχεία (αν ενώνονται)

Ειναι 5.1 και συγκεκριμενα ειναι αυτα

Ειναι 5 δορυφοροι και ενα subwoofer και καθε ηχειο συνδεεται στο subwoofer ξεχωριστα και το subwoofer με την εξοδο του pc.Το προβλημα μου ηταν οτι για να δουλεψουν ολα επρεπε το pc να ειχε 3 εξοδους οπως ζηταει το subwoofer ενω το δικο μου εχει μια.

Αν τα ηχεία έχουν ενσωματωμένο ενισχυτή θα είσαι μια χαρά. Δε θα δεις διαφορά

Νομιζω εχουν αλλα τσεκαρε τα.Ειναι αυτα.

Δημοσ.

Κάρτα ήχου που να κάνει διαχωρισμό dolby 5.1 θες ρε φίλε (το 2011 ΟΛΕΣ κάνουν και εχουν απο 15 euro). Όχι βύσμα πολύμπριζο κλπ τότε...

Δημοσ.

Κάρτα ήχου που να κάνει διαχωρισμό dolby 5.1 θες ρε φίλε (το 2011 ΟΛΕΣ κάνουν και εχουν απο 15 euro). Όχι βύσμα πολύμπριζο κλπ τότε...

Εχω laptop.sony vaio vgn-ns21z/s συγκεκριμενα. Γινεται να την αλλαξω? Το βυσμα δεν κανει?

Δημοσ.

Επρεπε να πάρεις 2.1 ηχεία. Τώρα πρέπει να πάρεις κάρτα ήχου usb 5.1 η να δουλεύεις τα 2.1 και οχι το κεντρικο κ τα πισω

(τα οποία είναι μόνο για ταινίες και παιχνίδια και όχι για μουσική)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802265

Δημοσ.

Επρεπε να πάρεις 2.1 ηχεία. Τώρα πρέπει να πάρεις κάρτα ήχου usb 5.1 η να δουλεύεις τα 2.1 και οχι το κεντρικο κ τα πισω

(τα οποία είναι μόνο για ταινίες και παιχνίδια και όχι για μουσική)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802265

1)Δηλαδη με το βυσμα δεν θα παιζουν ολα?

2)Εξωτερικη καρτα ηχου 5.1 πιο φτηνη δεν?

Δημοσ.

Τα 5.1 έχουν δημιουργηθεί για κάποιον σκοπό. Ο σκοπός είναι να σου δίνουν την ψευδαίσθηση οτι βρίσκεσαι μέσα στον χώρο σε ταινίες και παιχνίδια.

Αν εσύ θες να παίζουν απλά και μονο για να παίζουν και να κάνουν μπούγιο, το βύσμα θα δουλέψει.

Για φθηνότερες κάρτες skroutz it

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...