ioannis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Πριν μερικές μέρες εγκατέστησα στο σπίτι μου το hol double-play lite, προηγουμένως ήμουν στον ΟΤΕ. Στον ΟΤΕ το τηλέφωνό μου έκανε αναγνώριση κλίσεων. Στο πακέτο της hol υπάρχει η αναγνώριση κλίσεων αλλά το τηλέφωνό μου δεν δείχνει τίποτε. Σε ερώτηση που έκανα στη hol μου είπαν να δοκιμάσω και με άλλο τηλέφωνο. Θα ήθελα όμως και τη δική σας γνώμη. Ευχαριστώ πολύ.
cosmos000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Ακριβώς ίδια φάση κ εγώ από Οτε σε hol πολύ πρόσφατα.Την πρώτη μέρα μόνο είχε για κάποιες ώρες κάτι διακοπές και όχι αναγνώριση κλήσεων,αλλά μετά την δεύτερη μέρα όλα έστρωσαν.Φιλτράκια έχεις βάλει σίγουρα,αν έχεις και δεύτερη πρίζα στο σπίτι δες κ εκεί μπας και.....και τρίτον δανείσου μια άλλη συσκευή να δοκιμάσεις μήπως φταίει αυτή που έχεις....ποτέ δεν ξέρεις.... Και αφού πήρες τηλέφωνο και σου είπαν ότι είναι ενεργή η αναγνώριση λογικά κάτι εκεί σε σένα θα φταίει (τί όμως??)Για μένα δοκίμασε άλλη μια συσκευή και αν δεν κάνει κ σαυτήν τίποτα...ξαναπάρε τηλέφωνο στην hol και θα πέσεις σε άλλον και ας ελπίσουμε να στο λύσει
ioannis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Ακριβώς ίδια φάση κ εγώ από Οτε σε hol πολύ πρόσφατα.Την πρώτη μέρα μόνο είχε για κάποιες ώρες κάτι διακοπές και όχι αναγνώριση κλήσεων,αλλά μετά την δεύτερη μέρα όλα έστρωσαν.Φιλτράκια έχεις βάλει σίγουρα,αν έχεις και δεύτερη πρίζα στο σπίτι δες κ εκεί μπας και.....και τρίτον δανείσου μια άλλη συσκευή να δοκιμάσεις μήπως φταίει αυτή που έχεις....ποτέ δεν ξέρεις.... Και αφού πήρες τηλέφωνο και σου είπαν ότι είναι ενεργή η αναγνώριση λογικά κάτι εκεί σε σένα θα φταίει (τί όμως??)Για μένα δοκίμασε άλλη μια συσκευή και αν δεν κάνει κ σαυτήν τίποτα...ξαναπάρε τηλέφωνο στην hol και θα πέσεις σε άλλον και ας ελπίσουμε να στο λύσει Ευχαριστώ φίλε για την άμεση απάντηση. Θα κάνω αυτά που γράφεις και βλέπουμε.
isay Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Ακριβώς ίδια φάση κ εγώ από Οτε σε hol πολύ πρόσφατα.Την πρώτη μέρα μόνο είχε για κάποιες ώρες κάτι διακοπές και όχι αναγνώριση κλήσεων,αλλά μετά την δεύτερη μέρα όλα έστρωσαν.Φιλτράκια έχεις βάλει σίγουρα,αν έχεις και δεύτερη πρίζα στο σπίτι δες κ εκεί μπας και.....και τρίτον δανείσου μια άλλη συσκευή να δοκιμάσεις μήπως φταίει αυτή που έχεις....ποτέ δεν ξέρεις.... Και αφού πήρες τηλέφωνο και σου είπαν ότι είναι ενεργή η αναγνώριση λογικά κάτι εκεί σε σένα θα φταίει (τί όμως??)Για μένα δοκίμασε άλλη μια συσκευή και αν δεν κάνει κ σαυτήν τίποτα...ξαναπάρε τηλέφωνο στην hol και θα πέσεις σε άλλον και ας ελπίσουμε να στο λύσει Να προσθέσω οτι τα φιλτράκια πρέπει να έχουν την ορθή σειρά και οχι να ειναι βαλμένα ανάποδα. Επίσης απο προσωπική εμπειρία οταν απο forthnet πήγα ΟΤΕ δεν είχα αναγνώριση σε μια απο τις δυο πρίζες που ειχα τηλέφωνο. Άλλαξα πρίζα και έστρωσε και εκει.
orck Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δεν ειναι λογικο απο την στιγμη που η αναγνωριση λειτουργουσε κανονικα στον ΟΤΕ και δεν αλλαξαν τα τηλεφωνα και η εγκατασταση να φταιει αυτο που αλλαξε; Δηλαδη το κεντρο; Προσπαθω να σκεφτω πως θα πεισουν τον πελατη οτι ειναι προβλημα του ΟΤΕ μια τετοια περιπτωση...
isay Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 orck ήμουν forthnet και δούλευε αστέρι και πήγα ΟΤΕ και έχασα μισή αναγνώριση. Υπάρχουν διαφορές απο τηλεφωνικό κέντρο Α εταιρείας με τηλεφωνικό κέντρο Β εταιρείας.
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 απο εταιρεια σε εταιρεια υπαρχουν διακοπες.και θεμα κεντρου ειναι και θεμα συσκευης και θεμα χαλκου γιατι πολλες φορες ενω εχεις αναγνωριση κανονικα μεσα στο αστικο κεντρο οταν βαλεις και τον πελατη πανω σταματαει η αναγνωριση.στον οτε γενικα η αναγνωριση παιζει πιο ευκολα να το πω ετσι.απο εκει και περα καλο ειναι να δοκιμασεις και αλλη συσκευη.πχ σε forthnet Μια πολυ καλη ειναι general electric.αν ξερεις και τι μηχανηματα εχει η καθε εταιρεια μπορεις να βαλεις και μια αντιστοιχη συσκευη .συνηθως siemens οι περισσοτεροι.ακομα και ενα λαθος φιλτρακι μπορει να κανει προβλημα και ας μην ειχες θεμα με τον οτε.οι πριζες που κανουν προβλημα ειναι αυτες που εχουν πυκνωτη απο μεσα και μπροστα γραφουν OTE συνηθως η εχουν το αντικεραυνικο σημα.
ioannis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστώ όλους τους φίλους, για τη βοήθεια. Τελικά λύθηκε το πρόβλημα αλλάζοντας τις μπαταρίες του τηλεφώνου και αμέσως εμφανίσθηκε η αναγνώριση κλήσεων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.