marantonis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδες τι ειναι αυτο παλι? Δωστε καμια πληροφορια. Κανω search στο google για 'αυτοφωτη λαμπα' και μου βγαζει μονο αυτο εδω το θεμα! Με ενδιαφερει. Δωστε κανενα λινκ, τιμες, καμια εικονα, που το πουλανε(φανταζομαι λιγα μαγαζια). Δε παιζει, τρολλαρει :lol:
skiabox Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Και όμως λάμπα που φωτίζει χωρίς ρεύμα ή μπαταρία υπάρχει.Είχα δει σε ένα newsletter του eshop νομίζω. Την αφήνεις στον ήλιο και το βραδάκι φωτίζει χρησιμοποιώντας την ενέργεια που έχει μαζέψει όλη τη μέρα από τον ήλιο.
dermitzos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Και όμως λάμπα που φωτίζει χωρίς ρεύμα ή μπαταρία υπάρχει.Είχα δει σε ένα newsletter του eshop νομίζω. Την αφήνεις στον ήλιο και το βραδάκι φωτίζει χρησιμοποιώντας την ενέργεια που έχει μαζέψει όλη τη μέρα από τον ήλιο. Ναι, αυτή την ενέργεια που μάζεψε την αποθήκευσε σε μπαταρία.
mentoras99 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Ενταξει, αν ειναι να παιζουμε με τις λεξεις και τα 'ηλιακα' να τα λεμε 'αυτοφωτα', τοτε... Φυσικα, ειναι κυριολεκτικα 'αυτοφωτα', αλλα νομιζα οτι μιλαμε για καποια νεα τεχνολογια. Αλλιως μιλαμε για ηλιακη ενεργεια.
Ntinaras Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Και όμως λάμπα που φωτίζει χωρίς ρεύμα ή μπαταρία υπάρχει.Είχα δει σε ένα newsletter του eshop νομίζω. Την αφήνεις στον ήλιο και το βραδάκι φωτίζει χρησιμοποιώντας την ενέργεια που έχει μαζέψει όλη τη μέρα από τον ήλιο. χρησιμοποιει και ρευμα και μπαταρια FAIL
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Και όμως λάμπα που φωτίζει χωρίς ρεύμα ή μπαταρία υπάρχει.Είχα δει σε ένα newsletter του eshop νομίζω. Την αφήνεις στον ήλιο και το βραδάκι φωτίζει χρησιμοποιώντας την ενέργεια που έχει μαζέψει όλη τη μέρα από τον ήλιο. facepalm.bmp ναι ρε ελληνικα γραφω now it's fixed
De@th L0rd Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Με αυτά που διαβάζω μάλλον κάτι τέτοιο χρειάζεστε: Zero Point Module
Haldol Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Η δικιά μου λάμπα παρ' όλα αυτά, συνήλθε. Δεν ξέρω πως και γιατί αλλά τώρα ανάβει. Σε αντίθεση με την λάμπα του δωματίου μου (MEGAWATT "Quick-Start" 23W) η οποία ψόφησε χτες ενώ ήταν καινούρια. Έτσι κι αλλιώς δεν είχα τις λάμπες οικονομίας σε υπόληψη εξαιτίας διάφορων παραξενιών που έχουν, τώρα που μου χαλάνε κιόλας τι να πω... να δίνεις τόσα λεφτά και να μην δουλεύει τίποτα. Άμα ξαναπάρω τέτοια λάμπα γράψτε μου.
paylidis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Άμα ξαναπάρω τέτοια λάμπα γράψτε μου. αμα βρισκεις κανονικές σε ένα χρονο στείλε μου και εμενα μερικές...
Ntinaras Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 σορυ αλλα μονο απο το ονομα μεγκαβατ κουικ σταρτ εικοσιτρια νταμπλιγιου,φαινεται καγκουροκατασκευη... παρε καμια λεντ.
De@th L0rd Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Megawatt? Μου κάνει σε απομίμηση της Megaman στις οποίες έχω αρκετή εκτίμηση,καθώς εδώ και 2-3 χρόνια δε μου έχει καεί καμία. Απλά αργούν να ανάψουν αλλά δε με απασχολεί... Πάρε καμια Philips ή Osram γιατί σε πολλές no-name οικονομίας έχω παρατηρήσει ότι καίγονται το ίδιο συχνά με τις απλές...
Haldol Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Οι Philips/Osram συμπεριφέρονται σωστά στο άναμα; Σαν λάμπες πυρακτώσεως, που ανάβουν αμέσως και δίνουν το πλήρες φως τους; Όσες μου έχουν κάτσει είτε θα κάνουν 1-2 δευτερόλεπτα να ανάψουν και μετά θα βγάζουν 100% φωτεινότητα, ή θα ανάβουν αμέσως αλλά θα θέλουν 3-4 λεπτά για να βγάλουν φως που να μπορείς να δεις. Και τα δύο είναι εκνευριστικότατα. Τις LED τις έχω αποκλείσει. Ούτε το φως τους μου αρέσει, ούτε το να δώσω 15€ για μια λάμπα το βρίσκω λογικό. Εδώ με χαλάνε τα 5€ που δίνω στις λάμπες οικονομίας.
De@th L0rd Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Οι Philips/Osram συμπεριφέρονται σωστά στο άναμα; Σαν λάμπες πυρακτώσεως, που ανάβουν αμέσως και δίνουν το πλήρες φως τους; Όσες μου έχουν κάτσει είτε θα κάνουν 1-2 δευτερόλεπτα να ανάψουν και μετά θα βγάζουν 100% φωτεινότητα, ή θα ανάβουν αμέσως αλλά θα θέλουν 3-4 λεπτά για να βγάλουν φως που να μπορείς να δεις. Και τα δύο είναι εκνευριστικότατα. Τις LED τις έχω αποκλείσει. Ούτε το φως τους μου αρέσει, ούτε το να δώσω 15€ για μια λάμπα το βρίσκω λογικό. Εδώ με χαλάνε τα 5€ που δίνω στις λάμπες οικονομίας. Αν θες λάμπα που να καίγεται δύσκολα το instant-start το ξεχνάς. Απλά παίρνεις μεγαλύτερη λάμπα σε watt για να φέγγει περισσότερο στην αρχή. Όλες οι λάμπες με quick και instant έχουν θέμα με την πρόωωρη αποτυχία. Ειδικά αν τις αναβοσβήνεις συχνά (πχ λάμπα διαδρόμου).
Haldol Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Εξαρτάται πως εννοούμε το πρόωρη. Να καίγονται απλά πολύ νωρίτερα απ' ότι υπόσχονται (π.χ. πάνω στις 1000 ώρες αντί για τις... 8000 που γράφουν) ή αυτό που μου συνέβει εμένα, όπου καινούρια λάμπα κάηκε ξαφνικά με <10 ώρες χρήσης; Το πρώτο δεν με ενοχλεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.