jean86nana Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα, έχω έναν προβληματισμό, Στην επιφάνεια εργασίας μου, έχω έναν μετρητή που δείχνει ποσοστό % την λειτουργία της RAM και του CPU. Λοιπόν, όταν ο υπολογιστής βρίσκετε σε αναμονή, (δεν είναι τίποτα απολύτως ανοιχτό εκτός του norton) ο Δίκτης που μετράει την RAM είναι στο 31-34%... Έλεγξα και κάποιες εφαρμογές που λειτουργούν στο παρασκήνιο, (δε ξέρω πόσο καλά το έκανα αυτό) και δεν είδα τπτ περίεργο… Καμιά γνώμη… καμιά ιδέα??? Ευχαριστώ, Γιάννης
Nikosgiann Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 το λειτουργικο ειναι αυτο που καταναλωνει την ram.
lexmark Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Ε, ή 7αρια θα έχει με 2Gb μνήμη ή vista με 4Gb μνήμη ή XP με 8Gb μνήμη () Δεν είναι τίποτε, μην ανησυχείς! Είναι φυσιολογικό.
karmen1983 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Σίγουρα ένα απο όλα. Απλά ήθελα να του δείξω αυτό Uploaded with ImageShack.us Με 4GB ram δικιά μου σύνολο (πιο λίγο δηλαδή μια και μιλάω για 32Bit ). Φυσιολογικότατος είναι. Απλα καμιά φορά μία εικόνα μας πείθει καλύτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.