Προς το περιεχόμενο

Vodafone Mobile Broadband K4505 3G+ USB Modem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.

Εχω το συγκεκριμένο στικάκι Vodafone Mobile Broadband K4505 3G+ USB Modem και η απορία μου είναι η εξής:

Στο πλάι έχει μια υποδοχή για κεραία(φαίνεται στη φώτο),για να κάνει το σήμα προφανώς πιο δυνατό,γνωρίζει μήπως κανείς τι κεραία είναι αυτή,αν όντως το ενισχύει το σήμα κάτι τέτοιο,αν συμφέρει και που μπορω να την βρώ;

stickq.jpg

090111.png

Υ.Γ.:Επειδή δεν ήμουν σίγουρος αν έχω βάλει το θέμα αυτό στο σωστό section παρακαλώ κάποιον Moderator να το μεταφέρει αν χρειάζεται.Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Βασικά πέρνει ειδικό καλώδιο και επάνω του μπορει να συνδεθεί και 3g antenna αν θέλεις.Υπάρχει στο ebay 3g antenna δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου βέβαια κατα πόσο δυνατότερο σήμα θα έχεις και αν έχει καλή απόδοση.Δεν το έχω δοκιμάσει απλα απο πληροφορίες που βρήκα οι περισότεροι λένε οτι παίρνει κεραία.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι δε γνωρίζω για την κεραία, πάντως αν θες να ενισχύσεις το σήμα σου είχε βγάλει πριν 2 μήνες περίπου η vodafone μία υπηρεσία για να έχεις full 3G σήμα όπου κι αν βρίσκεσαι. Το κατά πόσο ισχύει και πως λειτουργεί άγνωστο, ρώτα όμως αν θες σε ένα κατάστημα για περισσότερες πληροφορίες. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...