sir_platanight Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα,την περασμενη εβδομαδα αγορασα αυτη την ψυκτρα...απο τοτε λοιπον σχεδον οποτε παω να ανοιξω τον υπολογιστη μου κανει πολυ θορυβο ο ανεμιστηρας της ψυκτρας και δεν ανοιγει ο υπολογιστης,δεν μου δινει ουτε καν σημα στην οθονη!!μετα απο 2-3 ισως και ενα μερικες φορες ανοιγοκλεισμα ανοιγει κανονικα...μονο που μου βγαζει boot fail αλλα με F1 συνεχιζει!τι μπορει να ειναι? το υπολοιπο μηχανημα μου εχει ως εξης: Asus P5n32 e-sli plus,Q6600 (b3 stepping),4gb ram,Ati HD5850.
sir_platanight Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Όχι...είχα κάνει απόπειρα πριν απο περίπου ένα χρόνο..όταν ακόμα είχα την zalman 9500led..αλλα χωρίς αποτέλεσμα..δεν μου είχε πετύχει...λογικά λόγω της μητρικής...το μόνο που Έχω κάνει Ειναι Ότι Έχω μειώσει την ταχύτητα του ανεμιστηρα του επεξεργάστη στο 70%..λόγω θορύβου..μέσω bios..
rafail1994 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Η ψήκτρα παταει καλά; Ο θόρυβος είναι σίγουρα από τον ανεμίστηκα της ψήκτρας;
skim045 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Ναι όντως, είναι σίγουρα απο τη ψύκτρα. Μήπως είναι απο τη κάρτα γραφικών;
sir_platanight Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Ναι μια χαρα πατάει..έχετε δίκιο δεν το Έχω κοιτάξει αν Ειναι απο την ψυκτρα..αλλα έτσι φαντάζομαι λόγω του Ότι ο θόρυβος Ειναι μεγάλος..πως μπορω να το καταλάβω όμως για να το σιγουρεψω;αλλα μήπως Ειναι η Κάρτα λόγω του Ότι δεν δίνει σήμα στην οθονη; Λοιπόν μόλις μπήκα στο προγραμμα της ατι και ανέβασαν στο φουλ τον ανεμιστηρα για λίγο κ έκανε τον θόρυβο ακριβώς που κάνει όταν ανοίγει..άρα λογικά Ειναι η Κάρτα!!!τι μπορει να φταίει όμως...;
skim045 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Η πιο απλή λύση είναι να βάλεις δίπλα απο τη ψύκτρα το αυτί σου και μετά να το βάλεις και δίπλα απο τη κάρτα γραφικών. Αν δεν καταλάβεις διαφορά μπες στο bios και σταμάτα τελείως τον ανεμιστήρα της ψύκτρας. Αν σταματήσει ο θόρυβος σημαίνει ότι είναι η ψύκτρα αλλιώς βλέπουμε . EDIT: Δεν είδα το πρόσθετο μήνυμά σου Μόνο όταν ανοίγει κάνει αυτό το θόρυβο;
sir_platanight Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Ναι..αλλα δεν δίνει και σήμα στην οθονη..γενικά Ειναι μια χαρα η Κάρτα...
sir_platanight Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Κ σε μένα κανονικά δουλεύει..σε άλλο δεν την Έχω βάλει για να δω..
skim045 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Για κάνε μία προσπάθεια να δεις αν κάνει τον ίδιο θόρυβο σε άλλο υπολογιστή.
sir_platanight Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δυστυχώς δεν Έχω άλλον υπολογιστή για να το κοιτάξω..απο μια Γρηγορη ματιά στο νετ είδα πως πολύς κόσμος Έχει το ίδιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη Κάρτα..χωρίς όμως να Έχει δωθεί κάποια λύση..Τεσπα,ευχαριστω για τον χρόνο σας...
skim045 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Πήγαινε την πίσω τότε. Πρέπει να έχει εγγύηση.
sir_platanight Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Έχει ρε συ αλλα την Έχω ένα χρόνο...μπορει να θέλει κανένα update το bios...θα το τσεκαρω και θα σας πω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.