Προς το περιεχόμενο

NEO (ΠΛΗΡΕΣ) Gaming pc (1000€ +) +οθονη(250€)

giannispaok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! είπα και εγώ να βάλω ενα post αναβαθμισης για ΝΕΟ π-λ-η-ρ-ε-ς gaming PC

..........για το pc θα ξοδευα μεχρι 1000€ (συν ως 250 για οθονη)

1) συνηθως χρησιμοποιουσα samsung οθονη 1920χ1080 ΕΔΩ προτεινετε την DELL 23'' u2311h

αυτη ειναι παιδια ε? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.161864

νομιζω δεν εχει HDMI εισοδο,σωστα? οποτε τι κανουμε με ps3 κονσολα? θα εχει καλη αποδοση αφου δε θα ειναι με hdmi συνδεση? ας απαντησουν οσοι την συνδεσαν με ps3. (εχει ελληνικο μενου η dell? θελει καποια εξτρα ρυθμιση για εισοδο κονσολας? αφηνει κενα ή μαυρο πλαισιο δεξια αριστερα στη οθονη? )

την οθονη οπως καταλαβατε τη θελω και για σερφαρισμα αλλα και για games απο το pc ή συνδεοντας ενα ps3

2) για gaming pc να μη κολλαει σε κανενα συχρονο παιχνιδι και να ειμαι καλυμενος τεχνολογικα για τα επομενα 3-4 ετη

τι υλικα προτεινετε κομματι - κομματι για ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ PC ?

ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΙΝΚ ΝΑ ΔΩ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ

ΘΕΛΩ:

α) ΚΟΥΤΙ ΠΥΡΓΟΣ *100-140 € να αεριζεται πληρες

β) τροφοδοτικο *650-700 w 100-120 € (προτεινετε αυτα που εχουν αποσπωμενα φις καλωδιωσεων η οχι?)

γ) μητρικη (να βγαζει και usb 3.0) να δεχεται και 2 καρτες γραφικων (προτιμω asus) *120-160€

δ) επεξεργαστης (δουλευα παντα intel -( ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ Ι5 ή I7? - ΘΑ ΔΩ ΔΙΑΦΟΡΑ?)- ή να παω σε AMD? (6ΠΥΡΗΝΟΣ) *170-260€

ψυκτρα? τι προτεινετε?

ε) μνημες 4 GB DDR3? ποιες?( να ειναι συμβατες με τη μητρικη ) θα τρεχω xp και win7 χ64 φυσικα.. *100 € +

στ)σκληροι... θελω ssd και εναν κανονικο πχ 640 GB * 100€ ΚΑΙ 80 € ΠΧ

ζ) οπτικα μεσα εγγραφης DVD-RW (2 τεμ) * 35- 40€ ΤΟ ΕΝΑ

η) καρτα γραφικων ( μια προς το παρων)*180-250€ να βγαζει λετε και hdmi?(αν ναι χρειαζεται για συνδεση με οθονη?)

Η dell ειπαμε δεν εχει hdmi νομιζω οποτε παει με dvi? ( μη ξεχνατε και το ps3 που θα εχω συνδεμενο)

πως θα κανω τελικα τη συνδεσμολογια αν βαλω και ps3 στη οθονη + απο το pc )

ζ) ηχεια εχω.

η) ενα καλο σετ θελω να μου προτεινετε πληκτρολογιου-ποντικιου (ασυρματο μαλλον) να εχει και κουμπι αυξομειωσης εντασης το πληκτρολογιο και ελληνικα γραμματα.... * 70€ +

αυτα!!!!!!! βασικα τα 2 διλημματα μου ειναι

1) αν προτιμησω οθονη SAMSUNG FULL HD 23'' που ημουν ευχαριστημενος με συνδεση ps3 .. ή την DELL σας....23''

2) τι επεξεργαστη ωστε να απολαμβανω γρηγορες αποκρισεις χωρις κολληματα στα games και γενικως ( intel ή amd ? )

οσο για το απο που θα τα παρω τα υλικα - 1) πλαισιο ή e-shop (ξερω εσεις θα μου πειτε για pc1 ή visual..(δε θυμαμαι πως λεγεται τωρα) ΑΘΗΝΑ ειμαι παντως εγω. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ...και το χρονο σας!

και κατι αλλο... αυτα τα ετοιμα απο γνωστο καταστημα με πυργο "τερας" με υδροψυξη μαλλον και τετοια που τα εχουν ανοικτα να τα βλεπεις απο πλαινο μερος του πυργου...με led και πολλα....που τα δινουν 1200€ πχ -αξιζουν?

λογικα θα πεταει το μηχανημα.....το σκεφτομαι....αφου τα υλικα μεσα ειναι προτιμησεις τους...και συμβατα ολα.

Δημοσ.

Ορίστε μια σύνθεση απο το E-shop :

post-78161-0-24535500-1294899559_thumb.png

Οθόνη, όποια θέλεις .

Εγώ θα έπαιρνα την Dell.

Επίσης, όχι σε έτοιμες συνθέσεις καταστημάτων.

Βάζουνε συνήθως 1-2 καλά κομμάτια για κράχτες, και τα υπόλοιπα, ό,τι έχει

ξεμείνει στο ράφι.

Συνήθως, απευθύνονται στον κόσμο που δεν ξέρει και πολλά.

Δημοσ.

Για gaming εχω την εντυπωση πως ειναι one way λυση o i5 2500k

Για τα λεφτά του είναι πολύ κάλος και αν τον κλοκαρεις κιόλας είναι ακόμη καλύτερος :Ρ .Άλλα ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο εξαπυρηνος στα 160 με 180 ευρώ

Δημοσ.

ευχαριστω...επεξεργαστη οχι τον νεο 2500? εσυ γραφεις 2400 μοντελο....

για τη πρωτη μου ερωτηση που εχω στο post? με την dell?

Την Dell την πήρα και εγώ πρόσφατα, είναι πάρα πολύ καλή. Ειδικά η βάση της που την γυρίζεις/σηκώνεις όπως θες, και απο άποψης χρωμάτων τα σπάει! ^_^

Τώρα για HDMI που θες μπορείς να πάρεις ενα ανταπτοράκι που μετατρέπει το dvi σε hdmi.

Κάποιοι απο δώ το χουν κάνει νομίζω, και παιζουν ps3 άνετα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...